Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
83.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen yazdığınız şey bende de var. Sec hesapta view product kısmımda ultimate sürüme geçtiğimde sayaç 00 gösteriyor üzerine tıkladığımda ultimate eklentisini indirme ekranı geliyor ama indirmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ultimate sürüm satın almıştım, ama erken oynayayım diye ea play denene surumuyle oynadım bugün. Şu an oyunun yanında deneme sürümü yazıyor, ultimate olan 0 saniye olarak takılı kaldı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dediğini yaptım bende işe yaradı. Boşu boşuna oyunu silmiştim, tekrar yüklenmesini bekliyorum şimdi :)

• giyotinberq G kullanıcısına yanıt

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa Fifa 21 yükleyip çözdüm. 22'den olmayıp 21'den olması daha da enteresan :)

• 20 sene evvel Türkiye ligini yamalamak için orada, burada-köprüde cd’ler satılırdı. Keşke öyle olsaydı. Kadro güncellemesi için bu kadar…

• Power shot nasıl yapılıyor ?

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

R1+L1 Ve şut tuşuna basıyorsunuz hocam.

Online sezonda neden hala 3 oyuncu değiştirmesi oluyor anlamıyorum.

Oyunun ağır olması güzel olmus ama sanki bi dönüşlerde bi sorun daha bir ağırlık var sanki.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederim.

• 10 saatlik denemeyi kullanıyorum şu an, 1-2 saat oynadım. Oyun yavaşlamış gibi geldi bana paslar vs. Ayrıca dünya klası zorluğunda oynamama rağmen sert şut ile çekilip kaleyi bulan her şut gol oluyor ve bu beni rahatsız etti, ilk izlenimlerim çok olumlu değil hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 27 Eylül 2022; 9:54:39 >
  • yesbeannem kullanıcısına yanıt
    Hatalı bilgi olmuş hocam, Xbox Gamepass Ultimate'e dahil olan EA Play ile standart sürüm satın almama rağmen 10 saatlik deneme süresiyle oynuyorum şu an.

• 4600 coin yaktim, bi tane elle tutulur kart cikmadi, totwdan 80 raytingli amcükiye ulkesinin bilmem ne takimdan aptal bi kaleci geldi ben boyle bir sanssizlik gormedim ya.

actigim butun kartlarin cogunlugu la ligadan alayi ispanyol. takim ispanyol kayniyor oyle ki ispanya da bile bu kadar ispanyali yoktur  

• Dianz kullanıcısına yanıt

oyleymis agam

• Fenerbahçe futbolcu rating’lerini paylaşır mısınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kardes googlea yazsan daha cabuk sonuc alirdin  

• Ultimate aldık ne fifa points var ne paket hala, sizde de bu sorun var mı?

• Aynı hocam yazdım FIFA müşteri hizmetlerine konsolu aç kapa yapın 24 saat bekleyin falan diyorlar.

• Oynanış hoşuma gitti ins bozmazlar update ile

• crank444 kullanıcısına yanıt

joa pedro 79, altay 78 , irfancan 77 szalai 76 rossi 76 valencia 75 emre mor 74 diye gidiyor

• yesbeannem kullanıcısına yanıt
    Hocam drafta harcasaydınız keşke

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Osayi Samuel hız 93

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.