< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
-
arkadaşlar bende maçların hiçbirinde spiker yok. başka yaşayan var mı bu sorunu? platform pc
-
Net olarak söylüyorum. PS5 jenerasyonunda fifa 21 oynadım en son. 22 almadım. 21 den 23 e geçiş abartmıyorum fifanın 10 yıllık değişimine bedeldir. Net...
-
Fifa 22 Ps5 sürümü ana menüsünde 23 pre order seçeneğindeki indirimli fiyattan almak için kredi kartı kayıtlı olması mı gerekiyor yoksa alırken mi kart bilgisi soruyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler ut konusu ölü buradan sorayım kadro kurma görevinde oyuncu başına kimya diye birşey var bu nedir
serverları patates olan oyun.
-
Beyler trailerde akşam üzeri başlayan maç gece bitiyordu zaman geçtikte hava kararıyordu ama oyunda yok öyle bir şey denk gelen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yılbaşı indirimini bekliyim diyordum yine dayanamadım aldım Fifa 22 ana menüsünde Ultimate sürüm 100 TL indirimli şekilde. Ps5 sürümünde kale filesi o kadar muhteşem sallanıyor ki önceki oyundan da iyi. Sırf kale filesi gazıyla aldım
-
10 saatlik deneme sürümünü bitirdim, fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak isterim belki faydası dokunur ( fifa 98 den beri oynarım deneyimlerimi offline-online farketmeyecek şekilde aktardım)
Bundan 2-3 sene önce dijital bir etkinlikte EA nin ceosu Andrew Wilson'a Fifanın fazlasıyla arcade'leştiğine dair eleştiriler yapılırken " gerçek futbol umrumuzda değil, biz kendi futbolumuzu yapıyoruz " çıkışından bu yana arcade havasının bozulduğu en öncü oyun olmuş Fifa 23. En temel olarak oyunun Fifa 22 ile uzaktan yakından alakası yok. Bambaşka bir oyun. Şuan zaten oyuncunlar buz pateninde kayıyor. Galiba Fifa 19 da da böyle bir şey olmuştu. Kaygan zeminde oynuyorsunuz. Topu her an kaptırabilirsiniz sanki ayağınızda durmuyor yani ve sebebsiz bir biçimde de kaptırabilirsiniz zira yapay zeka geliştirilmiş. Önceki yapay zekalar ile ilgisi yok, Adamın kontrol etmediği oyuncu topa iddialı müdahaleler yapabiliyor.
Dribbling her sene düzenli olarak zorlaştırılmaya çalışıldığı için bu senede nasibini almış durumda ( SB de seçkin seviyede elite oyuncuyusum Fifa 22 de Div1 bitirdim beceriden bağımsız olduğunu belirtmek için yazdım ) çalım atmaya çalışmanın çok da mantığı olmadığı bir dönemde şuan oyun. belki patch gelir değişir vs. onu bilemem.
Savunma mekanikleri geliştirilmiş artık kayarak top almak mümkün. Kayarak müdahale artık oyuna girmiş durumda. Çirkeflik haricinde kullanılmıyordu.
Ortayla gol atmak Fifa 22 ye göre çok ama çok mümkün. Hatta bazı yabancı yayıncılar orta-kafa metası diye başladı bile şimdiden ama sanki her sene böyle bi muhabbet oluyor sonra ortayla gol atmak çok zor oluyor diye hatırlıyorum.
Duran toplarda bişeyler denemişler, yorum yapmak için erken. İyi mi kötü mü anlayamadım. Kornerler kaleciyi açtığınız anda kilit durumda her sene olduğu gibi.
Şut mekanikleri tatmin edici düzeyde. ( youtube emre kayır'ın haaland ile çektiği şutları derlemesi vardı oradan da bakabilirsiniz. ) ama tabi hem 21 de hem de 22 de early game de şutlar inanılmaz oluyor hatta hızı olmayan oyuncular lukaku immobile gibi anlık meta gibi bişey oluyor sonrasında hepsi kayboluyordu burda da aynı olması muhtemel.
Kaleciler şuan iptal. Acilen patch gelmesi lazım bunu herkes söylüyor zaten.
İkili mücadele animasyonları artık gerçeğe daha yakın. Aslında bi çok şey gerçeğe daha yakın olmuş. iyi mi olmuş kötü mü olmuş bu fazlasıyla subjektif bir konu.
FUT tan keyif aldığımı söyleyemem. şuan zaten bütün maçlar karambole. kimin iyi kimin kötü olduğu önemsiz. çok iyi oynadığım maçları kaybettim çok kötü oynadıklarımı kazandım.
nihai fikrim oyun da değişiklik var yenilikler var lakin bunlar offline mod için daha keyifli ancak FUT için keyifsiz şeyler gibi hissettim.
Kimya olayını atlamışım, daha mantıklı ve güzel olmuş. sadakat saçmalığı da ortadan kalkmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gian Carlo39 -- 28 Eylül 2022; 2:4:49 >
-
-
Oyunu standart sürüm olarak aldım ea play indirimiyle.Sanırım bu gece açılacak indirme.Ben deneme sürümünü indirsem , sayaç kalktıktan sonra full sürüm olarak oynayabiliyor muyum?
oynarsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifa 09-10-11 yani Fifanın henüz tactical defansa geçmediği dönemlerdeki oyuncusu olarak şu tactical defansın nasıl yapıldığı konusunda hiçbir fikrim yok.
Futla işim olmayacak ,seasons ve offline modları oynayacağım.Seasonsta adam dümdüz kaleye gelip golü atıyor,takım pressi yok;L2’ye basılı tutuyorum ,pas arası olmuyor.Rakip,elini kolunu sallayarak geldiğinde onu nasıl durdurmalıyım?Oyunun ustalarından detaylı bir yardım bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Eylül 2022; 9:14:52 >
-
Nihayet fifa 19 dan sonra yeni oyun çıkmış diyebiliriz,oynanış çok değişmiş, arcade yapıdan çıkılmış daha keyifli daha oturaklı bir oyun var, önceden savunma yapmak zordu neden adamın ayağının üzerinden top geçiyor adama çarpmıyordu bunlar kalkmış,top sürüş çok gerçekçi sanki geçen sene hypermotion hiç gelmemiş bu sene komple koymuşlar oyuna,çok beğendim kaleciler hariç, kalecilere güncelleme şart.
-
Adamlar sıfırdan oyun yapmışlar
Beğendim
Güncelleme ile bı tık daha akıcı olabilir ise tadından yenmez
-
Ben başka bir oyun mu oynadım acaba? Bana da tam tersi grafikler geriye gitmiş gibi geldi.
-
Ben grafikleri pek beğenmedim. Çimlerin renk tonu dokusu da bir garip olmuş. Gerçek maçlarda saha hiç öyle görünmüyor. Saha aşınması da yıllardır yapımcıların en büyük fantezisi. Gerçekçilikle uzaktan yakından alakası olmadığı gibi, her sene daha da abartıyorlar. Çimlerin bu kadar zarar görmesi için kazma kürekle girişmen lazım.
Face scan yapılmayan oyuncuları da en azından editleyerek bir şekilde benzetmişler, bu güzel olmuş.
Oynanış biraz hantallaşmış gibi, özellikle karşı karşıya pozisyonlarda kalecinin dibine kadar girip vurmayı severdim. Bu sefer sıkça geç kalıyorum, kaleci alıyor topu. Daha erken davranmak gerekiyor. Plaseler çok fazla gol oluyor. Overall'u 60-70 arası olan oyuncularla bile rahatça atılabiliyor.
Kornerleri sağ analog kullanarak tepeden indirme şeklinde atınca gol atma şansı yüksek oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 28 Eylül 2022; 11:23:35 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X