hocam ya takım presini enerjisin dengeleyip sürekli on-off yapacaksın ya da taktik ayarlarından defans tarzını değiştir. sürekli presi seçebilirsin. |
FIFA 23 [ANA KONU] (26. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eğer maximum kredi kartı varsa 100 lirada maxi puan veriyor ps store alışverişlerinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Grafikleri bende begenmedim geri gitmis çimlerde oyle fifa 08 de cimlere yama yapardik ona benzemis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, dualsense den gelen, file ve düdük seslerini nerden kapatıyoruz? Oyun içi ayarlar da göremedim.
Edit:
Ses ayarlarında varmış. Gözümden kaçmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 28 Eylül 2022; 16:41:9 >
Oyun iyi mi kötümü karar veremedim
Oynarken yoruluyorum :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Normal sürüm aldım ve 10 saat denemede bitti. Ultime sürüme geçme sansım yok mu ? Secıyorum 900 TL ıstıyor :D
-
Dün yazmıştım Fifa single da farklı oyun online’da farklı diye. Her sene olduğu gibi FUT yine bambaşka bir yapıda. Oyunun hızından tut, pas ve şut hata yüzdelerine kadar her şey farklı. P2W sistem devam ediyor, 6-7 maç yapıp sinir krizi geçirerek yine ilk haftadan FUT’u bıraktım. Bir rakip icon ST düşürmüş inanmayacaksınız o ST ile rastgele üst üste 4 şut gol oldu. Oyun oynamıyor ileriye pas atıyor dönüyor vuruyor gol. Her vurduğu gol oldu. Yine sadece pro club oynayacağım bir yıl olacak
Herkes oyun da bı gol atma hatası olduğunu konuşuyor nedir bilen varmi
Kalecilerde sıkıntı var güncelleme gelicektir yarın diye düşünüyorum. Passo gol oluyor bende
-
Renk paleti çok kötü olmuş çimlerin. Aşırı doygun yapılmış çim renkleri ve gözümü yordu. Kaleciler ise faziaa
-
Arkadaşlar kaleci top elindeyken fake pass nasıl yapılıyor?
Bir yöne doğru elinde topla yürürken orta açma ve pas tuşuna birlikte bas.
Her sene broadcast kamerada kariyer yaparım bu sene de aldım oyunu ve şunu çok net gördüm en gelişmiş fifa bu diyebilirim 22 arasında baya bir fark var kalite olarak.
Power shot çekince oto zoom almasına bayıldım ayrı bir hava katıyor şutlar artık bazuka gibi top fiziği müthiş kale ağları dehşet grafiklere söylenecek laf yok gerçekten çok iyi gözüküyor oyun.
-
oyun oynanış olarak ileri gitmiş olmasına rağmen, grafik olarak 5 yıl geriye gitmiş.. Çimlerin görüntüsü berbat olmuş. Umarım güncelleme ile
düzeltirler çünkü çimler cidden göz yoruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 29 Eylül 2022; 12:34:47 > -
-
Oyunun deneme sürümüne giremiyorum. Sürekli hata verip. oyundan atıyor. (Series x)
-
Zaten girme ben girdim sanırım deneme sürümü ile normal sürüm farklı geleni geçeni içeri alıyor kaleciler hakemler herseye kart verıyor ama herseye ılgınc hatalar oluyor
-
4 tane yedim seyirciler stadı boşaltmaya başladı : )
Ark bu yön tuşları ile defans atak daha atak seçebiliyorduk o menü kapandı maç oynarken yapamıyorum kapattım sanırım bi yerden
Birde nasıl defans yapıyoruz bu oyun da kariyer oynuyorum offlline
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayarlardan taktiksel defans yerine eski defans sistemine geçin daha kolay olur, taktikseli ben de bir türlü çözemedim :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X