Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
83.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her sene aynı oyunun çok ufak tefek güncellenmiş halini tam fiyattan satıyor size EA. Yine her yıl sıfırdan ultimate team kadrosu kurduruyor FIFA points aldırıyor, paket açtırıyor. Arkadaş sonuna kadar haklı. Bu adamlara rakip gelmediği sürece EA için siz birer enayisiniz. Uyuşturucu bağımlısı gibi fut'a bağımlısınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çim konusuna kesinlikle katılıyorum doğal durmuyor 100 kontrast basılmış gibi aşırı doygun ve göz yoruyor gerçekten.

Bir de top seçme olayında fena çuvallamışlar top resimleri nedir öyle paint terk kalitesiz resimler, güncelleme ile düzeltirler umarım resmen fail.

• Son zamanlarda okuduğum en doğru mesaj tebrik ederim. +1

• lordjaguarlj L kullanıcısına yanıt

Bunu Kimse bilmiyor mu arkadaşlar bi yardım ?

• dogussonmez kullanıcısına yanıt

Hayır.

• lordjaguarlj L kullanıcısına yanıt

Crossplay oynanıyor hocam ama sadece konsollar arasında yani xbox ve PlayStation.. PC ile oynanmıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler PowerShot özelliği çok iyi olmamış mı ya bayıldım valla bide kamera yakınlaşıyor falan çok beğendim 😁 Küçükken sokakta top oynarken topa burun ucu abanırdık onun gibi abanıyorum valla 😁

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• EA Play ile edindiğimiz deneme sürümünde süre dolunca sadece oyunu satın alıp devam edebiliyoruz değil mi? Yoksa bir daha oyunun tam sürümünü indirip sıfırdan mı başlıyoruz?

• The False Shepherd kullanıcısına yanıt

Devam edebiliyorsunuz hocam 🙂👍

Sagolun hocam tesekkurler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PowerShot `un nasıl yapıldığını bilmeyenler için tarif edeyim kesinlikle denemelisiniz çok iyi olmuş valla ya 😁

L1+R1 ` e basılı tutup şuta basın güçlü bir şut çekiyor kaleciyi ağlara gömebilirsiniz 😁

• 2016'dan beri FUT takımım var her sene oynarım fifa 22de takımım duruyor aynen ama fifa23 açtım ilk defa bana yeni takım açtı eylül 2022 tarihli nedenini bilen var mı? Varolan takımımı istiyorum napmam lazım? Ps4

• Türk Milli takımı ile anlaşma yapamamaları kimin suçu bilmiyorum ama almayacağım oyun.

• Singleplayer oynayan varsa ona bir sorum var. Özellikle oyuncu kariyerinde geçen seneki saçmalıklar, hatalar var mı hâlâ? Mesela transfer olamama, hocanın ai kalitesi yüzünden alakasız mevkilerde oynatılma... Yahut oyundaki genel bir sorun olan gol atıldı mı hemen 5-6 tane gol olmak zorundaymış gibi saçmalıklar devam ediyor mu? Enis Kirazoğlu katlananamış ama başkalarından da duymak isterim.

• digital90 kullanıcısına yanıt
    Oyunu başka hesaptan açmış olabilir misin? Aklıma başka bisey gelmedi

• Oyun aynı çöp seviyesinde doğru düzgün değişen birşey yok hala çimler saha renk seçimleri oyuncu fiziki büyüklükleri ve koşma dönme animasyonları 5 para etmez. Oyunun tempo zaten içler acısı füze gibi giden tek pasla orta saha iptal stoperlerin önüne düşen pace ağırlıklı oyuncu ile karşı karşıyasin orada ne yaparsan yetenegin oluyor..

Sonuç olarak EA neye elini attıysa bir bir uzaklaştık hepsini çöp yaptı.

Nba
    Battfield
    Fifa
    Nfs
    F1
    Mass effect
    Sims
    Simcity

Ve daha....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 30 Eylül 2022; 13:48:19 >
  • macrinius kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kendi hesabımdan açtım. Fifa 22de giriyorum şuan fut a 2016 kuruluşlu takımım duruyor ama fifa 23e giriyorum sıfırdan 2022 kuruluşlu takım veriyor. Takım silmeyi de kaldırmışlar bu sene. Henüz başlamadım görev vs yapmaya çünkü eski kulübümle oynamak istiyorum ea canlı yardıma da giremiyorum bir türlü ea help e tweet attım aşırı derecede napacağımı bilmiyorum şuan kimse karşılaşmamış böyle birşeyle çıldırcam :/

Ben koşma tuşunu R1 olarak kullanıyorum. Bu sebeple PowerShot yapmak istersem L1 R2 kullanmak gerekecek sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 30 Eylül 2022; 16:32:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA 23 Draft modunda kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar izleyebilir. Kadro kurma konusunda da düşüncelerimi paylaşıyorum.

Bora Sönmezyoutube
    Herkese selamlar , kanalın ilk FIFA Gameplay videosunda draft girip hızlıca rakiplerimizi yeniyoruz :) .Görüntü canlı yayından alındığı için biraz kötü ilerleyen videolarda çözmeye çalışacağım. Gameplay videolarının devamı için kanala abone olup videoyu beğenebilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=jpESLhN8rfg
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.