< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
Gündüz maçlarında top havadayken 2 tane gölge oluyo farkeden oldumu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Xbox s te ön sipariş oyunu aldım fakat açılmadı bende nedir bunun yolu parayıda aldılar 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynısı bende de oluyor xbox series s bir oynayamadık ön siparişin amacı kalmadı
Nihayet gece maçları pes gibi gerçekci olmuş
Kariyer modunda neden 5 değişiklik yapamıyorsun bilen Varmı?
fifa 23 güncel fikstür yok mu arkadaşlar TR de
-
Merhaba,
Şuan oyunun standart sürümü açık olması gerekiyor.Fakat ben sec hesabından ikinci kolla kendi hesabıma geçiş yapıyorum.Oyun açılmıyor pri olarak. Sebebi nedir?
Edit:Sabah kalkınca kilit kalkmış,oyuna girebildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 30 Eylül 2022; 7:6:37 >
Ne yazık ki.
-
Böyle bir gerçekçilik var mı gerçekten oyunda? Güzel bir şey çünkü
Çok büyük firma , Ultimate sürüme 4600fp + 2.güneş
Kariyer modu diyorsan malesef yok. Yıllardır olsun diye bekliyorum. Bir türlü yapmadılar
Pc forumu teknik yardıma dönmüş resmen belki buradan bi bilen çıkar 2 yıldır fifa oynamıyordum 23 ile tekrar dönüş yaptım ancak ilk defa pcde oynuyorum, bir türlü markaj yapamıyorum adam bana resmen yapışık geziyor top bendeyken ama topu karşı taraf alınca x tuşu hariç markaj yapamıyorum o da adamın yaptığı gibi olmuyor. Bunun ayrı bir tuşu falan mı var. Dualsense ile oynuyorum pc de.
-
PC'de EA Play ile oynadım 3 saat. Oyunun oynanışı ayı gibi oturaklı olmuş. Hele low level takımlarla resmen gerçek futbol oyunu. PSG, Liverpool vs. yine anormal hızlı paslaşmalar yapıyor FUT tadında. FUT MUT zaten oynayacak kadar enayi değilim, zamanım kıymetli. Ancak maalesef PC tarafında optimizasyonel bir takım sorunlar var.
PS5 için satın alacağım. Black Friday dönemi %50 indirime girer, o zaman alırım. Enayi gibi full-price almaya gerek yok.
Hypermotion 2.0 denen mevzu gerçekten kendini hissettiriyor. Tonla yeni animasyon eklemişler. Dümdüz defansta paslaşmak bile çok keyifli.
Kaleciler yine kova olmuş. Hypermotion mevzusu geldiğinden beri kaleciler kova oldu. FIFA 22'deki kadar değil en azından.
Karlı hava sonunda muhhteşemmmm olmuşşşşş.
Dinamik saatler yine yok. Sunset başlayan bir maç, gece vakti bitse keşke PES 2021'deki gibi. Yıllardır beklediğim şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 30 Eylül 2022; 2:37:44 > -
Formaları ve kadroları güncelleyip basmışlardır, ne fark bekliyorsunuz PS4'e hocam pardon da? FIFA 20'nin aynısını oynayacaksınız işte.
-
bİZ ENAYİMİ OLUYORUZ YANI SİMDİ ? YAZDIKLARINIZA LUTFEN DIKKAT EDINIZ.
-
Aynen var dostum
Deneyebilirsini😊
Merhaba Arkadaşlar
Ps5 Fifa 23 standart versiyon ile cross platformlar arasında multiplayer oynayabilir miyim ?
Teşekkürler
-
fifa 23 ultimate ortak dostluk görevlerini yapmak isteyen ekleyebilir : guardie23
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X