Hocam deniyorum da şut degaj atıyor. Önce X+O yapıyorum o zamanda olmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (30. sayfa)
-
-
Muhtemelen oyun ile alakalı o zaman.
Bende bazen menülerde de saçmalıyor. Atıyorum kadro kısmında oyuncu değiştiriyorum diyelim, bir iki saniye geç tepki veriyor gibi oyun.
-
Hocam abonelik sayesinden indirim kazanıyorsun sonra aboneliği iade etmeyi düşünüyorsun. Yapma Allah aşkına....
-
lastoftheways playstation kullanıcısı ile maç yapmıştım dün.. dünkü mesajım üstte hatta online hayat kısaltır diye. ismini de yazmak istediğim için geç yazıyorum olayı.
ismini vermemin sebebi bu o.çocugu ile karşılaşırsanız oyunu kapatın veya çıkın derim..
sinirim yenildiğim için değil. 5-4 gerideyim maç bitti zaten 90+2 bile bitti. 5-3 tü 5-4 yaptım santra yapmadı bilerek. 3 duraklama hakkını son saniyesine kadar bilerek kullandı maksadı beni sinir etmek. Maç zaten bitmiş ben senin düşmanın olsam vs anlarım. Bu insanlar neden böyle anlam vermek imkansız bu gibilerine insan demek istemiyorum. İşin kötüsü bu gibiler bitmicek...
Anladınız mı neden online neden insana zarar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepBlue_ -- 1 Ekim 2022; 15:56:46 > -
Hocam karşında ki rakibin büyük ihtimal 13 14 yaşlarında ergen ve ya çocuk
Yaş sınırı olsa keşke yada yaş grupları olsa
Ben 90 dakika kendi sahasında geri pas yapanı gördüm :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese selamlar , coins harcamadan 50K ve 100K değerindeki paketleri nasıl kazanabileceğinizi bu videomda sizlere gösterdim.
Bora SönmezyoutubeHerkese selamlar , bu videomda sizlere coins harcamadan nasıl 50K ve 100K değerinde paketler kazanabileceğinizi gösterdim. Bu tarz videoların devamı için abone olup , videoyu beğenebilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=Pl4P0V1p09w -
Arkadaslar birsey soracagim..bende ps5 var kuzenimde ps4 var..ben oyunun ps5 surumunu alsam(800₺ olan) ps4 surumunede sahip olmus oluyormuyum? Ben ps5 surumunu kuzenim ps4 surumunu indirebilirmi? (Hesabimi onunla paylasacam)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dunden beri online sezon oynuyorum henuz 8 golun altinda bir skorum yok..5-3,4-4,6-2,5-4,7-4 gibi skorlar aliyorum..defansi kaldirmislardi zaten defans yapmak diye birsey yoktu..takimi nekadar geri yaslarsam yaslayayim ortasahaya kadar geliyorlar,ataklarda geride kal desemde geliyorlar ve rakip bir kontrada karsi karsiya..anlamadigim neden kalecileri kaldirdilar acaba..sutlarin %90 ni gol oluyor..koseye inip ceza sahasi icine pas bug u hala devam ediyor..gollerin %80 ni bu sekilde koseye iniyor iceri pas atiyor gol..zaten cezahasi icinde mudahale etsen direk penalti..
birde adamla karsi karsiya kaldigimda benim adam pres yaparken daglara taslara gidiyor birdaha donene kadar rakip kalecimle karsi karsiya kaliyor..oyunun offline kariyer kismi mukemmel iken online kismi(sezonlar) bambaska arcade oyun..momentuma deginmiyorum bile ona zaten alistik..rakip gol atar atmaz arkasina oyun hemen banada attiriyor..ayni sekilde ben atarsam rakip hemen geri atiyor..yada santra baslar baslamaz adam kosup hemen gol atmasi vs alistik bunlara zaten..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dün beğendiğimi söylemiştim ama yok, kabızlık devam ediyor oyunda...
defans hala yapılamıyor, veya ben beceremiyorum.
akıl sağlığı için tavsiye etmiyorum.
Ultimate sürümü alırsan 2 konsol versiyonuna sahip oluyorsun ve dediğin şekilde oynayabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 1 Ekim 2022; 20:1:42 >
aptal i ey, pilot kamerada 60 FPS'e, ara sahnelerde 30 FPS'e kilitlemesi gerekiyorken salmış PC'de max fresh rate neyse, o yüzden
-
Hocam gerçekten yaşla ilgisi yok bu hareketi herkesin yapabileceğini düşünüyorum. Bu konudan ayrı olarak
Komple PES serisini bırakıp FIFA 12'de Fifa serisine geçmiş biri olarak söylüyorum yanlış hatırlamıyorsam 14'te dünyada ilk 100 deydim bu sebeple ne çeşit tiplerle karşılaştığımı dememe bile gerek yok sanırım :)) O yüzden diyorum ki online işi yaş iş single takılıp grafiklerin animasyonların keyfini çıkarmak en iyisi.. Ha bu arada tabiki de Fifa 98 99 ve world cup 98 hastası olduğumu da ayrı belirtmek isterim aslında Fifa 12 de başlamıyor serüven.
-
Fifa 22 ile arasında fark varmı? 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni nesildeysen var, eski nesildeysen yok, eskiden yeniye geçtiysen çok var.
-
PS5'de oynuyorum. Yine de vay be dedirten yenilik varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadro güncelenmiş hali her zamanki gibi...
Birkaç görsel fark dışında ben fark göremedim.
-
OYUN İLK GÜNCELLEME SONRASI ATLETİZM PİSTİNE DÖNDÜ HIZLI PASLARLA UÇURTMA OYUNCULARLA GOL KOVALIYOR HERKES
-
Güncelleme mi geldi hocam
BUZ PİSTİ HOCAM YARDIRIYOR HERKES MAÇLAR 5-5 5-4 6-3 felan bitiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X