< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Dayanamayıp alicam yine ps5 icin, alıyorum online oynarken bi tünele giriyorum saçma sapan rakipler geliyor top çevirenler zaman geçirenler lan bu oyunu alan aklımı s diyorum sonra bi akşam yine elim joysticke gidiyor bakmışım 10 mac galibiyet serisi yapmışım rahatça uzanıyorum yatağıma :D
indirim vs var mi PS5 icin yoksa direkt alacak miyiz 800 den :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fifa 22’de hata aldığım için kariyer oynayamamıştım . Şimdi deneme sürümü ile Fifa23’te oynayabiliyorum; tuhaf bir şekilde tüm maçlar gündüz. Akşama almanın bir yolu yok mu ?
Ekleme: yuhh oyun ayarlarından değiştirilebiliyormuş . Ben doğaçlama olur diye düşünmüştüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 2 Ekim 2022; 23:21:0 > -
2 kişi maç yapalım dedik ayarlar leş sıkıldık bunu ayarlamaktan
Hocam nerde o ayar bulamadim bir turlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
En ucuza nasıl getirebiliriz ps 5 için.
-
Arkadaşlar Fifa 23'de maç esnasında bir problem yaşamıyorum. Ancak gol sonrası tekrarda, faul sonrası hakem animasyonlarında ve oyuncu değiştirme geçiş animasyonlarında oyun çok parlak görünüyor. Parlaklığı kısayım diyorum bu seferde normal maç anında çok karanlık oluyor. Benzer sorun yaşayan var mı?
*Beko 4k crysal pro tv kullanıyorum.
-
23 de 2vs2 geldiği söyleniyor doğru mu ? doğruysa nasıl yapacağız ?
-
Unboxing videosu çektim buyrun
OyuncuyaHaberyoutube
FIFA 23 PS5 Unboxinghttps://www.youtube.com/watch?v=cwKZC8A1qXA&feature=youtu.be -
Hdr açıksa kapat dene oynamayı hocam
ps4 ve ps5 arasında oynamak için ultimate lazım xboxu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 3 Ekim 2022; 13:2:30 > -
-
Yeni nesil konsollarda 120 fps desteği olmayacak mıydı oyunda? Hiç bir şekilde aktif edemiyorum.
Ps5’te 120 hz desteği var mı?
Xbox Series S ve X'de var 120FPS
-
Ps5'de hiç bi türlü 120 hz yapamadım. Cod 120 oluyor fifa olmuyor.
Yav sezon oynuyorum 4-0 öndeyim adam son dk oyundan çıkıyor oynamamış sayıyor oyunu. Şaka mı ya bu? Bu ne salakça bir şey. 1000 lira fiyat çekiyorsunuz lan bu oyuna Allah belanızı versin
13 senedir düzenli fifa oynayan birisiyim.Fut'da çok oynamışlığım vardır ancak son dönemlerde online sezon oynuyorum.Online sezonda fifanın oyuncuları tutmak adına şöyle bir hile yaptığını düşünüyorum.Herhangi bir klasmanda 2 maç üst üste kazanınca 3.maç gol atmak daha zorlaşıyor 4.maç çok daha zorlu geçiyor.Rakip takımın kalecisi panter oluyor.Oynamayı bilmeyen adam gelip saçma sapan gollerle seni yeniyor.Belki ben ilk maçlarımı atarken adam 2.maçtan sonraki maçlarını oynuyor bu sefer ben kolay bir oyunla galip geliyorum.Böyle bir durum varsa bu oyunun hiçbir rekabeti kalmıyor.Resmen oyun bizle oynuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X