< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (33. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar şu kimya olayı nasıl birtürlü çözemedim. Kadro görevleri yapmak istiyorum beceremiyorum. Artı olarak hangi oyuncular meta oluyor anlayamadm ,
oyunculara özellik basıyorlar filan. Bazı oyuncular var bende rengi değişik mavi gibi ama puanları 75-80 filan. bu oyuncuları satmalı miyim!?
Tek kişilik draft iyi para kazandırıyor mu?
Bisürü özellik var hiç birini bilmiyorum. Ben hep iki maç atıp çıkardım. Şimdi adam akıllı oynayayım diyorum ama birsürü ayrıntı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzelmiş beğendim
-
-
Dün akşam uzatmada gol attım top kaleye girdi ve hakem golü vermedi maçı bitirdi ilginç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
slo ya mdo , sğo ya stp koymuşsun hocam . kimya için oyuncunun kendi mevkisinde oynaması lazım. yoksa kendi kimya almadığı gibi diğer oyunculara da kimya vermez. çıkan ünlem de bunu belirtiyor. bi de hocam burası fut konusu değil bu tür sorularını orada sormalısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 5 Ekim 2022; 13:19:2 > -
teşekkür ederim. tamamdır hocam..
-
arkadaşlar gamepadi kırma noktasına kadar geldim. birileri yardımcı olsun. iyi bir fifa 22 oyuncusuuydum. klasman 1-2-3 te mücadele ediyordum. 2023te ne çalım atabiliyor ne rakipten top alabiliyorum. adamlar hayvana dalar gibi dalıyor resmen. ben o şekilde oynayamıyorum. var mı bi detayı?
-
Detay yok hocam oyun böyle adamı çileden çıkarır maalesef oyuncular çok hantal paslar geç gidiyor dönüşler çok yavaş benim gözlemlediğim bunlar
tamam ama bunlar rakip için de geçerli olmalı. top bendeyken anında nokta atış müdahale yapan rakip oyuncuları dibimde bitiyor. savunma oyuncularından hiçbir şekilde sıyrılamıyorum. ama top onlardayken benim savunma oyuncularım kanattan koşan adamlara bile yetişemiyor. normalde çok rahat skill hareketleriyle adam eksiltirdim. top rakipteyken ben o şekilde binemiyorum tepelerine. kafam yandı valla.
-
allah bin belasını versin bu oyunun.
kanser sebebi oyun.
kimseye tavsiye etmiyorum. net en kötü fifa oyunudur.
fifa 22 allahtan plus'ta verildi de ondan devam edebilirim. canım oyunum benim
-
Merhaba arkadaslar
Pro'da oynarken mevkimizi bek veya kanat nasil yapabiliyoruz?
Ben sadece stoper, orta saha ve forvet seçebiliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar yorumlara bakıyorum da... online oynamayın yahu dilimde tüy bitti. :))))
-
Düşük tempolu mu,yüksek tempolu mu ,varsayılan hız ayarında mı oynuyorsunuz?ben de varsayılan ayarlı ve hızlı geliyor oynanış.hangi hız ayarı oyunu daha gerçekçi hissettirir offline maçlarda?
-
Oyunun hızında bir güncelleme oldu mu? Ben Antalyaspor ile kariyer yapıyordum, dün Gladbach ile kariyer açtım yaklaşık 1 haftadır oynamıyordum, biraz hızlandı mı oyun yoksa ben daha kaliteli bir takımla oynadığım için mi bana öyle geliyor :)
Oyun ilkgunden beridir fifa 22 den daha hizli bana göre
Kariyer modunda gecen sene oyundayken maas butcesini artirabiliyorduk suan artiramiyoruz galiba 8 milyon butcem var yeni aldigim oyuncularla maas sozlesmesi yapamiyorum butceniz yeterli değil diyor
Rivals ödüllerinizi açtırabilirsiniz. Kadro yorumlama ardından div kasmaya devam.
-
Hull City'de Acun başkanım ve Ozan kaptanımla başarıdan başarıya koşuyoruz championships'te. Hedef premier lig.
Bu arada dogum gununuz kutlu olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X