< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Enise şu videoyu gösterin yeterhttps://www.youtube.com/watch?v=pZMHGSO86ZM&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar konusu değil biliyorum ama yardıma ihtiyacım var.
Geçtiğimiz hafta ikinci el bir konsol alacakken internet banı kontrol etmek maksadıyla kendi boş psn hesabımı konsolda açtım. Sonra cihazı almadım ama psn hesabım sanırım orada açık kaldı.
Sonra dün kendi ps4ümü satın alıp fifa23 aldım. Sorum şu: O konsoldaki psn hesabımdan çıkmanın yolu var mı? tarayıcıdan tüm cihazlardan çıkış yap diyip şifremi değiştirdim. o konsolun hâlâ hesabıma erişimi olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben PlayStation 5'e almayı düşünüyorum. Arkadaşım ise bilgisayarda oynuyor. Çapraz platform desteği olduğu için birlikte oynayabileceğiz sanırım dostluk maçı falan ayarlayabileceğiz diye okudum. Peki arkadaşımla nasıl irtibatta olabiliriz oyun sırasında? Arkadaşımız PlayStation'da olsaydı sohbet odası kurup konuşurduk, çapraz platformda ne yapabiliriz?
Discord ile iletişim sağlarsınız
1499 TL değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Oyun kör dövüşü gibi online çok zor geldi sezonda
1299TL'ye aldım ben
-
grafikler biraz değişik geldi bana. karanlık gibi, renk tonları çok koyu gibi çözemedim benim tv den mi kaynaklanan bir durum acaba
-
Maşallah hocam, Allah daha çok versin.
Oyunu FIFA 22 içinden alınca 700 kusure mi düşüyor ?
-
Son cümlende yapılması gereken her şeyi yapmışsın. Giremez artık ordan
Bi koyuluk durumu var evet
Teşekkür ederim. Amin cümlemize 🙏😇
arkadaşlar ben oyunu ps5'te nerdeyse her açtığımda her şeyi sıfırlamış oluyor. dil seçiyorum mesela en başta, sözleşme falan kabul ediyorum. bunun çözümünü bilen var mı acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabayla yurt dışına çıktığımda ps5 i bagaja atıp getirsem ne olur uygun fiyata bulursam ?
Garanti vs problem oluyormu
Telefonların önüne geçtiler bu cihazda problem varmı
Çok fiyat farkı varmı acaba dışarıyla
Baya kararsız kaldım
Ps4 var , bu cihaza mı fifa 23 alsam
Ps5 alıp ona mı fifa 23 alsam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 4 Ekim 2022; 21:33:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X