Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
83.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kariyerde oyun hantal geldi bana
    Offlline dostluk maçında dana akıcı oyun sanki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wolfs Touch kullanıcısına yanıt

Hocam alakası yok yahu chatte 5 kişiyle aynı anda oynuyoruz hepsi bunları yaşıyor. Oyun resmen her maç aynı şeyleri yaşatıyor sanki script yazılmış gibi. Maçta 2-0 önde olsan bile maç hemen 2-3 dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • werneke W kullanıcısına yanıt

12 gibi girecem fifaya basel formalarina bakarim hocam, bu arada sunderland kariyeri baslarim hersene bu sene sanki lisansli değil formalar güncelleme gelir insallah

• Anticheats Özelliğini yok sayarak açmayı başarmışlar sanırım.detayları bilmiyorum ama tiwtter da dönüyor böyle bilgiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba fut oynarken inanılmaz garip bir hata yaşıyorum. Martin Terrier'i transfer etmek için açık arttırmaya girdim ve kazandım ama kadroma ekleyemiyorum. Ne zaman 'Transfer Hedefleri'' bölümünden kadroma eklemek için tıklasam bağlantın koptu deniyor ve oyun beni atıyor. :/ Bir türlü adamı alamadım orada kaldı. Parada gitti. Santraforları hep satmıştım bu gelecek diye ortada kaldım oyunu oynayamıyorum.

• Broadcast kamera yükseklik 0 yakınlık 20 premier lig manager mod tek kelime ile inanılmaz, grafikler, top fiziği, kale ağları, stad atmosferleri, power shot özelliği vs vs ile gelmiş geçmiş en iyi fifa bu diyebilirim kendi adıma.

• Arkadaşlar şu videodaki olayı anladınız mı?ben nasıl yapılacağını anlamadım ama anticheats i kapatıyormuş deneyen olursa birde dönüş yaparsa sevinirim.

FIFA 23 [ANA KONU]SNAKEEATER129youtube
    TWITTER: https://twitter.com/Snakeeater129 Max settings NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti AMD RYZEN 9 3900XT 12-CORE 32GB RAM CORSAIR VENGEANCE 1920 X 1080, 144Hz MOD LINK : https://mega.nz/file/fs5xDQ7I#cqDVuHbO2NKlcu5NUuqi9c43v3_h-p0ETLahO7XDqjQ
    https://www.youtube.com/watch?v=ELBCJXhpbGs
  • Oyunda her maç basket maçı gibi 5-5 / 6-5 / 7/5 saçma sapan skorlar. Gol atana kadar canın çıksın herif arkasına 3 saniyede gelip gol atsın.

• Çok ön yargılı baktım fifaya özellikle son yıllardakı rezil fifa oyunlarından birisidir dedim ama belkide şu ana kadar oynadığım en iyi fifa bu

• 7 tane attım
    İkinci yarı stadyum yavaş yavaş boşaldı
    Müthiş detay 😊

FIFA 23 [ANA KONU]

• Ya beyler bu ayak dışı Q7 vuruşu nasıl yapılıyor ayar ettiler beni 😁

• bafrali90 kullanıcısına yanıt
    hocam deneme sürümünde oynadığım kadarıyla L2'ye vermişler ayak dışını,normalde sert şut atıyordu eski oyunlarda,şimdi ayak dışı vuruyor oyuncular L2 ile

• takip

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dosttum sinir ettiler beni dün gece bir öğreneyim dedim

• pcde xbox gamepadiyle oynuyordum sol analogun üstte olmasına baya alışmışım baya büyük de bir elim var dualsense küçük geliyor bunu nasıl aşarız :) birde tuş yapılandırması ve oyun ayarlarını sürekli yeniden yapmam gerekiyor neden kaydetmiyor bunu aynı sorunu yaşayan var mı?

• Fifa23 proclub oyuncu aranıyor
    Psn id:canabispub

• Xbox da oyuncu arıyoruz, oynamak isteyen bana yazabilir.

• Arkadaşlar merhaba Xbox FIFA 23 kardeşliği arıyorum.Online oynanmıyorum sadece Kariyer oynayacağım ortaklık isteyen varmı?

• Merhaba, ps4te fifa 23 oynuyorum ama trailerlarda gösterilen hypermotion şut hızı, saç telleri detayı ve maç öncesi takım otobüsü vs gözükmüyor. Bunları açabileceğim bir ayar menüsü var mı yoksa bunlar sadece pc ve Ps5e özel mi?

• Doğu 45 D kullanıcısına yanıt

Şuradan: https://discord.com/invite/ProClubsTurkiye kardeşlik alanına yazabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.