< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (36. sayfa)
-
-
Bu ozelliklere yeni nesil konsollara özel hocam Xbox XS ps5 ve pc de var birde güçlü sut cekme var sanirsam ps4 te
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar benim PC'de GTX 1050 Ti ve i5 7400 işlemci var. Minimum gereksinimleri karşılıyor PC ancak kararsızım alıp almamak konusunda. Oyunun PC için optimizasyonu çok kötü deniyor iyi ekran kartlarında bile kasmalar oluyormuş.
Elimde PS4 var acaba oraya mı alsam diyorum. Fakat orada da yeni nesil olmadığı için 22'nin aynısı gibi oyun sanırım. Ona da para vermek anlamsız geldi. Bu yüzden kararsız kaldım bayağı.
Fikirlerinizi merak ediyorum hemen almayacağım zaten ama alınca nereye alsam daha sorunsuz oynarım düşüncelerinizi bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 17 Ekim 2022; 0:17:19 > -
Çok saçmaymış ya. Ps4 de çok eski değil aslında ama ne bileyim en azından çekilen şutun hızını falan gösterseymişquote:
Orijinalden alıntı: BartınoğluBu ozelliklere yeni nesil konsollara özel hocam Xbox XS ps5 ve pc de var birde güçlü sut cekme var sanirsam ps4 te
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ps4 neredeyse 10 yaşında cihaz hocam.
10 yıl teknolojik alete göre inanılmaz bi rakam. Yapmamaları normal ama keşke yapsalar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=Xcp3bzegufA&feature=youtu.be
Hay Allah razı olsun kaleci topu kornere çıkartmadın
Ps4 ü satip sistemi güncellerdim yerinizde olsam veya yeni nesil konsollara yönelin ps4 ü cikarin elinizden
PS4 te 22 den farkı oyun daha ağırlaşmış ve realistik şut pas oyuncu hareket daha yoğun biçimde hissediliyor.Yüz görselleri 22 den çok daha iyi .Stad atmosfer vs diğer özelliklerin üstünden gecmişler .Bu haliyle çok keyifli bir oynanırsa sahip ps4 sürümü.
Tabi yeni nesilde ara sahneler ,hypermotion, yeni yüz saç vs modellemeler ,çim daha gerçekçi kılıyor .
Türkiyenin resmi FIFA Pro Club Ligi TEFL 1.Hafta Maçları Canlı olarak 22.25'de!
-
Aynen bende kariyer oynuyorum aston villa ile 9 maç oldu 35 gol attım 26 gol yedim her maç 4-3 5-4 6-5 resmen halı saha maçına çevirmişler oyunu şu boktan sokak futbolu modu yüzünden defans sisteminin içine ettiler oyunda pres yapmak istiyorsun adama yaklaştırmıyor hiç bir şekilde kayarak almaya kalksan onu da çok iyi ayarlaman lazım yoksa ya sarı ya kırmızı kart yersin topu alamazsan o yüzden defans diye bir şey yok yapay zeka malın önde gideni hücum oyuncusu yanından geçiyor gidiyor defans mal mal hareketler yapıyor resmen gol olsun diye uğraşıyor yıllardır fifa oynarım 14 den beri bu kadar kötü defans sistemi ve yapay zaka bu oyunda ki kadar görmedim.
-
Geçen sene de defans yapmak zordu ama bu sene bunun üstüne kalecilerin mallığı da eklenince iyice insanı çileden çıkarır hale geldi oyun. Lige girdim sezonu bitirdim. Sadece 2 maçı gol yemeden tamamlayabildim. Bir de bazı anlarda rakip santra yaptığında hiç bir şekilde adam seçip karşısına getiremiyorsunuz. Santradan 50 metre top sürüp gol attığı oluyor AI nin.
Ps 4 fifa 23 ortak arıyorum
Merhaba. Çok soru soruyorum ama ;
Fifa 23 Ultimate satın alıp, 3 kişi bölüşeceğiz. Bende Ps5 diğer iki kişide Ps4 var.
* Kim pri kim sec olması gerekiyor?
* Ultimate ödülleri dağlımını nasıl yapabiliriz?
(Fiyat belirtmek bu konuda yasak olduğu için fiyat belirtmiyorum benim öğrenmek istediğim sadece pri\sec olayı)
Yardımcı olabilir misiniz?
Güncel
Abiler Allah rıza için :) bana yardımcı olun yoksa ya monitörü ya da konsolu parçalayacağım Fifa 22'de ve daha önceki seriler de de hep sezonlar oynarım ve 2. ve 1. klasman arasında mekik dokurdum oraya kadar çıktıktan sonra fakat Fifa 23'te ne yaptıysam olmuyor, saçma sapan goller mi dersiniz alakasız rakipler mi dersiniz ben hep orta halli takımlarla oynarım Fifa 22'de Crystal Palace, Nice,Psv,Benfica gibi takımlarla oynuyordum ve hep denk takımlar gelirdi. Büyük takımları da alsam karşıma hep PSG gelirdi ve artık midem bulanmaya başlamıştı PSG görmekten bundan dolayı orta halli takımları tercih ediyordum ve buna göre denk takımlar gelirdi ama Fifa 23'de ne mümkün Crystal Palace alırım Arsenal,Manu gelir, Nice alırım Dortmund, gelir, Benfica alırım Real gelir bunları da geçtim bi türlü şu saçma sapan golleri engelleyemiyorum, orta halli takım önerileri, taktikleri ve yardımlarınızı bekliyorum yoksa birşeyleri kıracağım vaziyette çok kötü.
-
Merhaba hocam. Senin mutlaka pri hakki kullanman gerekiyor.
Diğer ps4'ü olanların biri pri, diğeri de sec hakki kulanacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ps4 de oyunu bende beğendim. Her sene aynı oyun diye geçen seneyi pas geçtikten sonra bu sene online modlarla işim yok sırf dünya kupası güncellemesi ve arada takılırım diye almaya karar verdim ve dediğiniz gibi oynanış daha bir oturaklı simülasyona yakın olmuş önceki yıllardaki gibi saçma hızlılık yok ve aynen yüz detayları ve saha çim renkleri olsun daha bir hoş ve canlı duruyor.
Ps4 ve 5 arasinda grafikler disinda oynanista cok fark gormedim ben o yuzden bu senede ps4 te gonul rahatliği ile oynayabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X