Merhaba bende sadece online sezonlar oynarim senelerdir ve sadece galatasarayla oynarim..fifa23 u ilk olarak xbox series x e aldim ve sizinle ayni sorunlari yasadim..galatasarayi aliyorum karsima psg,m.city gibi rakipler cikiyor tani bu gurur verici demekki sinifimiz bunlar diyorsunuz ama rakipler icinizden geciyor tabi.. :) daha sonra oyunu ps5 ede aldim kuzenimle beraber ve orda boyle bir sorun olmadigini farkettim..galatasayi aldigimda hep denk takimlar geldi ve ps5 te devam ediyorum sezonlara.. Not: cross her iki konsolumdada kapali sekilde oynuyorum baska extra hicbir ayar yok.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (38. sayfa)
-
-
Haklısınız hocam bende yıllardır Beşiktaş ile oynuyorum.Ps5 almadan önce series s'de rakiplerin hiç ayarı yoktu.Ps5'de de ara sıra zor rakipler geliyor ama ayarı kısıtlı yapınca denk takımlar geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam cevap için bir de cross olay kapalı deneyeyim bende 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps5 sahibi , Fifa 23 oynayan arkadaşlara bir sorum olacak;
Dualsense titreşim ayarlarından titreşim kapalı olmasına ramen, oyun sırasında genelde son dakikalara doğru kolun içinden bir mekanizma çalışır gibi ara ara ses geliyor. Motorlu bir mekanizma hareket etmek istiyorda edemiyor gibi yada kol yarım titriyor gibi. Anlık oluyor. Bu sizde de öyle mi? Tam tarif edemedim ama bunun gibi bir şey.
Çıkan ses bu;
google docsIMG_7958.MOVhttps://drive.google.com/file/d/1egODZ5zv9HuPvGlCqYKNlKE3rfkqjNu0/view?usp=drivesdk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 6 Kasım 2022; 3:25:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyuncuların haftalık performanslari ne zaman yansıyor?
Mesela Beşiktaş'ta Tayyip gol attı ama hala düşüşte
Biri bana Allah aşkına yardım etsin yoksa hem televizyondan hem playstationdan olacağım.
Ben bu oyunda büyük takım almayı sevmiyorum, örneğin Hamburg ile bir kariyer açtım. ( denediğim belki 7nci 8nci takımdır. ) fena olmayan bazı transferler yaptım her şey iyi hoş. Efsanevide oynuyorum. Sanki oyun benimle alay ediyor.. ilk 3 maçta 15 gol yedim. Son maçımda 1-0 öne geçtim ama ilk yarı 4-2 bitti. İkinci yarıda 4-3 yaptım, adam santre yapıp aldı topu bizim malların arasından elini kolunu sallaya sallaya geçip 5-3 yaptı 1 dakika sonra. Sanki karşı takım oyuncuları benim oyuncularımdan daha hızlı.. sanki ben Hamburg karşı takım Bayern. 1-0 maç kazandığımı hatırlamıyorum. ( hoş maç kazandığımı bile hatırlamıyorum )
Bu defans nasıl yapılıyor? Takım taktik ve oyuncu talimatları ne olmalı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ps4 mü ps5 mi oynuyorsun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam efsanevi nin altında rekabetçi mod gibi bisey olmasi lazim. Onu kapatip bi dene istersen
Ps5 ile oynuyorum
Kapalı hocam o
Kariyer modunda Fenerbahçe ile bende menejerlik oynadım. Ligde 12-13 maç 3 maçta Uefa'da oynadım toplam 15 maç.
En az gol olan maçım 6-7 gol ile bitiyordu. 5 atıyorum 6 yiyorum, 4 yiyorum 7 atıyorum vs vs vs. Defansı bende kesinlikle yapamıyordum . Bazen dakika 80'e kadar kafa kafaya gidip 5 dakikada 3 gol yediğim oluyordu. Oyuncu kondüsyonları çok fark ediyor. İdman vs olayları ile ilgili mi bilmiyorum ama benim adamların kondüsyonu neredeyse tamamen bitikken rakip oyuncu at gibi koşup geçiyor yanımdan.
Öyle yaptım böyle yaptım olmadı bende sildim save dosyasını bıraktım menejerlik modunu yoksa dediğiniz gibi sinirden kapı duvar indirecek hale geldim
Ben henüz kariyer modunu oynamadım fakat 3 sezon bitirdim efsanevi zorlukta. 100 un üzerinde maç yaptım 15 maçı gol yemeden tamamlayabildim. Oyunda kesinlikle skorun üstüne yatamiyorsunuz. Kazanmak için mecbur yediğinizden fazlasını atmak zorundasınız. Bazı maçlarda gol attıktan sonra 5 lu defansa geçip, bekleri geride tuttuğum oldu. Bu seferde hücumda çoğalamadığım için oynadığım oyundan zevk alamıyordum. 5 li defansta yol yememenize çözüm değil ama en azından 3 stoperle oynadığınızda rakibin şutlarının çarpabilecegi bir oyuncunun daha oluyor içeride.
Defans yapma adına tavsiyem stoperler ile mümkün olduğunca basmayın rakibe. Genelde Ai kanatlardan gelip yerden kısa paslarla forveti besliyor. Ben beklere pres yaptırıp, stoperi seçerek forvetin pas yolunu kapatıyorum elimden geldiğince. Ama bazen öyle sert ortalar yapıyorlar ki kanatlardan müdahale bile edemeden topu kalenizde görüyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Ekle beni karşılıklı maç yapalım defans duruşuna bir bakalım ona göre konuşuruz.
-
yayın başlamadı mı ki nası izledin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 7 Kasım 2022; 14:32:39 > -
Verdiği linki açınca çıkan videoyu izleyeceksin
bitmiş süresi sanırım gözükmüyor
-
İlk indirim ne zaman gelecek acaba ?
-
kara cuma da gelir hocam 25 kasım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X