< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (40. sayfa)
-
-
Genel bir sorun mu bu? Internette bisey bulamadim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen hocam retro severleri düşünmeleri çok hoş olmuş. zevkten 4 köşe oldum fat boy slim bile var... yanlış hatırlamadıysam fifa 11-12 lerden de müzikler eklemişler..
-
Hocam tv pus8506 mı? Renkler hosuma gitti. Hani görüntü ayarlarını kullanıyorsunuz? Oyun modundadır zaten ama parlaklık, keskinlik vs. onların değerlerini alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta once 750₺ den sattilar hocam 3 kasimda indirim bitmisti ben almistim simdi yeni fiyatlandirma ile gelecek muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
750 liradan ben de alacaktım daha sonra Black Friday'de daha iyi bir indirim olur umuduyla vazgeçtim hocam. Bakalım.
Müziklere özel olarak bakmadım ama fifa 2004 den bile şarkı vardı.Ja sei namorar :) Tebessüm ettim ilk açarken :) Ama oyundaki atmosfer çok uzak fifa 2010 world cup ve euro 2008 dekilerden ,oynayanlar varsa bilir :)quote:
Orijinalden alıntı: DeepBlue_aynen hocam retro severleri düşünmeleri çok hoş olmuş. zevkten 4 köşe oldum fat boy slim bile var... yanlış hatırlamadıysam fifa 11-12 lerden de müzikler eklemişler..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mesajları geç görüyorum kusura bakmayın.Evet tv 8506 🙏 Şu an işteyim gece eve dönünce bakarım ayarlara.
Ama hiç bir ayar yaptığımı hatırlamıyorum her şey otomatikteydi. Dediğiniz ince ayarlara bakarım gece paylaşırım
Hocam euro 08 ve world cup 2010 tamamen ayrı çıkan oyunlardı şimdiki gibi 3 gb veri ile gelen bir uyduruk güncelleme değildi.
O yüzden fark olması çok normal.
euro 08 ps3 kutulı disk hala duruyor evde ahh ahh ne günlerdi bee :)
-
Black Friday indirimi gelecek sakın şimdi almayın.
Oyunu en düşük fiyattan almak isteyenler Aralığın ortalarını beklesin. Yılbaşı fırsatlarında çok ciddi bir indirim oluyor. Bir de üstüne kardeşlik yaparsınız aşırı uyguna gelmiş olur.
Kadrolari sıfırlama yöntemini yaptım yine olmadı. Sorun hala devam ediyor.
Bu sorunu çözen var mıdır?
Black Friday'de güzel bir indirim gelirse öyle almayı düşünüyorum zaten hocam, sağolun
CrossPlay açık mı? Açık ise kapatıp dener misiniz?
-
Ben oyunu sildim tekrar yükledim oldu.
Onu denedim düzelmedi
1 maç sonra yine aynı hatayı verdi.konami gibi EA da beceriksiz bunu anladım
Arkadaşlar soru komik gelebilir ama bu oyunu ps5te analogla değil de yön tuşlarıyla oynama şansımız yok mu ? Bir türlü yön tuşlarına geçiş yapamadım sol analogla oynamak şart mı ? yani alternatifsiz mi ? yeni bir play station kullanıcısı olarak soruyorum kusura bakmayın.
-
Hocam genel sorun sanırım bende devamlı aynı hatayı alıyorum bır DLC cıkarıyorlar zaten DLC demeye bın şahit ister nerde o FİFA 2010 WC bıde buna bak ıkı stadyum eklenmıs elemeler yok onlıne sorunlu yazık bır ufacık seyı bıle beceremıyorlar.
Sorunun çözumunu bulunca yazarsanız sevınırım.
-
Oynayabilirsiniz. Oyunun kontrol ayarlarından değiştirilebiliyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X