Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
83.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dikkat eden oldumu eski müzikler geri gelmis fifa 08 den fifa 21 den iki müzik kulağima asina oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Genel bir sorun mu bu? Internette bisey bulamadim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

aynen hocam retro severleri düşünmeleri çok hoş olmuş. zevkten 4 köşe oldum fat boy slim bile var...   yanlış hatırlamadıysam fifa 11-12 lerden de müzikler eklemişler..

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

Hocam tv pus8506 mı? Renkler hosuma gitti. Hani görüntü ayarlarını kullanıyorsunuz? Oyun modundadır zaten ama parlaklık, keskinlik vs. onların değerlerini alabilirim.

• warrior1907 kullanıcısına yanıt

1 hafta once 750₺ den sattilar hocam 3 kasimda indirim bitmisti ben almistim simdi yeni fiyatlandirma ile gelecek muhtemelen

• alican88 kullanıcısına yanıt
    750 liradan ben de alacaktım daha sonra Black Friday'de daha iyi bir indirim olur umuduyla vazgeçtim hocam. Bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

aynen hocam retro severleri düşünmeleri çok hoş olmuş. zevkten 4 köşe oldum fat boy slim bile var...   yanlış hatırlamadıysam fifa 11-12 lerden de müzikler eklemişler..

Müziklere özel olarak bakmadım ama fifa 2004 den bile şarkı vardı.Ja sei namorar :) Tebessüm ettim ilk açarken :) Ama oyundaki atmosfer çok uzak fifa 2010 world cup ve euro 2008 dekilerden ,oynayanlar varsa bilir :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesajları geç görüyorum kusura bakmayın.Evet tv 8506 🙏 Şu an işteyim gece eve dönünce bakarım ayarlara.

Ama hiç bir ayar yaptığımı hatırlamıyorum her şey otomatikteydi. Dediğiniz ince ayarlara bakarım gece paylaşırım

• Return Zuha kullanıcısına yanıt

Hocam euro 08 ve world cup 2010 tamamen ayrı çıkan oyunlardı şimdiki gibi 3 gb veri ile gelen bir uyduruk güncelleme değildi.

O yüzden fark olması çok normal.

euro 08 ps3 kutulı disk hala duruyor evde ahh ahh ne günlerdi bee :)

• warrior1907 kullanıcısına yanıt
    Black Friday indirimi gelecek sakın şimdi almayın.

• Oyunu en düşük fiyattan almak isteyenler Aralığın ortalarını beklesin. Yılbaşı fırsatlarında çok ciddi bir indirim oluyor. Bir de üstüne kardeşlik yaparsınız aşırı uyguna gelmiş olur.

Kadrolari sıfırlama yöntemini yaptım yine olmadı. Sorun hala devam ediyor.

Bu sorunu çözen var mıdır?

• Black Friday'de güzel bir indirim gelirse öyle almayı düşünüyorum zaten hocam, sağolun

• macrinius kullanıcısına yanıt

CrossPlay açık mı? Açık ise kapatıp dener misiniz?

Ben oyunu sildim tekrar yükledim oldu.

• KingSezenist kullanıcısına yanıt
    Onu denedim düzelmedi

1 maç sonra yine aynı hatayı verdi.konami gibi EA da beceriksiz bunu anladım

• Arkadaşlar soru komik gelebilir ama bu oyunu ps5te analogla değil de yön tuşlarıyla oynama şansımız yok mu ? Bir türlü yön tuşlarına geçiş yapamadım sol analogla oynamak şart mı ? yani alternatifsiz mi ? yeni bir play station kullanıcısı olarak soruyorum kusura bakmayın.

Hocam genel sorun sanırım bende devamlı aynı hatayı alıyorum bır DLC cıkarıyorlar zaten DLC demeye bın şahit ister nerde o FİFA 2010 WC bıde buna bak ıkı stadyum eklenmıs elemeler yok onlıne sorunlu yazık bır ufacık seyı bıle beceremıyorlar.

Sorunun çözumunu bulunca yazarsanız sevınırım.

• TSelcuk kullanıcısına yanıt
    Oynayabilirsiniz. Oyunun kontrol ayarlarından değiştirilebiliyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.