< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İşe gitmeden acele acele 1 maç yapabildim offline santra modunda.
Fb - Bjk maçı. Fenerbahçe taraftarı olarak bjk formasında sponsor olmamasına üzüldüm kötü duruyor açıkçası.
Pek yorum yapacak kadar detaylı inceleyemedim maalesef oyunu. Ama sevindiğim ilk şey çok şükür oyuna 5 değişiklik hakkını eklemişler sonunda :)
Birde maç içerisinde ceza sahası dışından şut çektim direğe çarpıp dışarı çıktı. Daha sonra kale arkası kameradan tekrarını gösterirken kalede kaleci yoktu. Kale bildiğin bomboş duruyordu:) Ekran görüntüsü almaya üşendim . Daha ilk gün böyle ufak tefek hatalar normaldir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu arkadaşımla kardeşlik ile aldık. Oyunun alındığı hesap bende ana hesap fakat oyuna giremiyorum. Kilit işareti var oyunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı sıkıntı var hocam
Satın al butonu çıkıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam direk satın alma ekranına atıyor.
Ana hesaba girip lisansları yenileyin hocam düzeliyor.
-
Fifa 23 ps5 sec hesaptan şimdi yeni ea hesabı açıp ultimate team'e giriş yaptım. ultimate edition ile gelen fut points yok. Neden yok acaba? Bilgisi olan var mı?
-
Denedim olmadı
Aynı sorun bende de var ne yazık ki
Aynı sorun bende de var, oyun bug’a girdi herhalde diye oyunu sildim boşu boşuna… Deneme Sürümünü aktif etmiştim ben, ondan sandım.
Bende şimdi denedim olmadı hocam.
Arkadaşlar, ps5 de 120 fps olmayacakmıydı fifa23? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Ben de sildim yine aynı şimdi yeniden indiriyorum. Düzelir heralde kendiliğinden
Kolsolda olup fifa pointsleri gelen var mı biri birşey desin? Bu ne rezillik ya
Benimde yok
fifa pointsler ve diger ogelerin hicbiri gelmedi beyler :( help
edit: gece 02.00da yuklenecekmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesbeannem -- 27 Eylül 2022; 0:32:36 >
Bende Sec hesapta oyunun yanında DENEME SÜRÜMÜ yazıyor, Pri hesaba geçince de kilit var direkt Satın Alma ekranına götürüyor beni. Oyunun ana sürümünü açamıyorum, Sec kütüphanede PS5 sürümünde kilit ikonu var ama tıklayınca indir ekranı çıkıyor. İndir dedim şu an ama Deneme Sürümünü indiriyor gözüküyor. EA Play olayı sisteme bug'a mı soktu acaba, lisansları falan geri yükle dedim olmadı.
Sizde durum nedir?
-
yok hocam (ps5 sec hesap)
-
Arkadaşlar sorunun çözümünü buldum galiba. Sec hesaptan oyuna girip bi çıkın sonra kalkıyor kilit işareti.
Geldi arkadaşlar benim fut pointsler. (ps5)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X