Arkadaşlar fifa23 PS5 olarak 2 kişi pro oynuyoruz ama sürekli giremiyoruz. Malum iş,güç vs orta saha ve kanat oynayan 1-2 arkadaş arıyoruz benim yaş 32 diğer arkadaşın 40 civarında müsait olduğumuz aman beraber girmek isteyen var ise psn badresi beklerim yenibaşladık ovr'lerimiz düşük. |
FIFA 23 [ANA KONU] (44. sayfa)
-
-
-
Beyler İstanbul da turnuva falan oluyomu herhangi bir cafede varsa katılcaz,bilgisi olan yönlendirsin bizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy_gonzaless -- 24 Kasım 2022; 22:21:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fifa 22 de çapraz oyun oynanabiliyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyunu normal offline oynamak için almak mantıksız mı? Fifa deneyimim 99-2005 arası pc sürümlerinden ibaret. O zamanlar online filan yoktu şimdiki gibi. Akşamları vakit geçirmek için almak istiyorum. Fut da oynarım ama herkes şikayetçi gibi. Series s için alacağım bu arada.
-
sunucular patlamış sanırım. online oynanmıyor. server'a bağlanmıyor.
-
Hocam superonline mı kullanıyorsunuz? Ben türk telekom telefon hattı ile bağlanırken, superonline internet ve turkcell hat telefon internetinden bağlanamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben offline oynuyorum. Online girmedim henüz. Offline da iki üç maç yapıp takılıyorum. Arada da misafir yada kardeşimle. Bence offline gameplayi çok keyifli oyunun.
-
d_enverr hocam
Gerçekçi sliders yaptığınız zaman daha keyifli hocam yaptınız mı sliders ayarlarını
Kesinlikle katılıyorum hocam
Bu zamana kadar ki çıkmış en keyifli animasyon çeşidi olsun futbol oyunu bence
Onu pek kurcalamadim hocam. Bir örnek varsa kolayda memnun olurum.
Beyler selam. Kariyer modunda kiralık olan oyuncunun süresi dolmadan önce nasıl transfer yapabiliriz? Beşiktaşla oynuyorum. Weghorst sezon sonu gidicek ama onu satın almak istiyorum. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz
Arkadaş iyi akşamlar FİFA 23 PlayStation 5 Pri hak arıyorum acil satan varsa PM
pc de dualsense ile fifa oynanır mı arkadaşlar
-
evet oynaniyor hocam
-
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın fifa autobuyer programı var futdroid 1 yıllık aboneliği satıyor. İlgilienen olursa yazabilir.
-
Arkadaşlar fifa 23 gtx 1650 sistemlerde çok kasıyordu. Güncelleme ile bu sorun düzeldi mi? Gtx kullananlar bilgi verirse çok sevinirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X