Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
82.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fifa23 PS5 olarak 2 kişi pro oynuyoruz ama sürekli giremiyoruz. Malum iş,güç vs orta saha ve kanat oynayan 1-2 arkadaş arıyoruz benim yaş 32 diğer arkadaşın 40 civarında müsait olduğumuz aman beraber girmek isteyen var ise psn badresi beklerim yenibaşladık ovr'lerimiz düşük.

• Arkadaşlar, eklediğim resim Fut Champions maçına ait. 50 küsür hızı olan kroos 92 hızı olan mendy nin yanında geçip gidiyor. Söyleyeceklerim bu kadar.
    FIFA 23 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvial -- 24 Kasım 2022; 21:8:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler İstanbul da turnuva falan oluyomu herhangi bir cafede varsa katılcaz,bilgisi olan yönlendirsin bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy_gonzaless -- 24 Kasım 2022; 22:21:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fifa 22 de çapraz oyun oynanabiliyor mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu normal offline oynamak için almak mantıksız mı? Fifa deneyimim 99-2005 arası pc sürümlerinden ibaret. O zamanlar online filan yoktu şimdiki gibi. Akşamları vakit geçirmek için almak istiyorum. Fut da oynarım ama herkes şikayetçi gibi. Series s için alacağım bu arada.

• sunucular patlamış sanırım. online oynanmıyor. server'a bağlanmıyor.

• Hocam superonline mı kullanıyorsunuz? Ben türk telekom telefon hattı ile bağlanırken, superonline internet ve turkcell hat telefon internetinden bağlanamıyorum.

• Slim Charles kullanıcısına yanıt

Ben offline oynuyorum. Online girmedim henüz. Offline da iki üç maç yapıp takılıyorum. Arada da misafir yada kardeşimle. Bence offline gameplayi çok keyifli oyunun.

• d_enverr hocam

• perhanpayidar kullanıcısına yanıt
    Gerçekçi sliders yaptığınız zaman daha keyifli hocam yaptınız mı sliders ayarlarını

• perhanpayidar kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam
    Bu zamana kadar ki çıkmış en keyifli animasyon çeşidi olsun futbol oyunu bence

• Onu pek kurcalamadim hocam. Bir örnek varsa kolayda memnun olurum.

• Beyler selam. Kariyer modunda kiralık olan oyuncunun süresi dolmadan önce nasıl transfer yapabiliriz? Beşiktaşla oynuyorum. Weghorst sezon sonu gidicek ama onu satın almak istiyorum. Bununla ilgili yardımcı olabilir misiniz

• Arkadaş iyi akşamlar FİFA 23 PlayStation 5 Pri hak arıyorum acil satan varsa PM

• pc de dualsense ile fifa oynanır mı arkadaşlar

• SirArthurDayne kullanıcısına yanıt

evet oynaniyor hocam

• Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın fifa autobuyer programı var futdroid 1 yıllık aboneliği satıyor. İlgilienen olursa yazabilir.

• Arkadaşlar fifa 23 gtx 1650 sistemlerde çok kasıyordu. Güncelleme ile bu sorun düzeldi mi? Gtx kullananlar bilgi verirse çok sevinirim

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.