Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
83.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben aldim hocam kacmaz oyun guzel

• Doğu 45 D kullanıcısına yanıt

Bence deger oyun yeni cikti, black friday indirimi yaptilar %40 inidirimden daha inmez bence. Black friday bitince eski fiyatina aninda cekerler

• Arkadaşlar selam malum black friday indiriminden ancak alabildik. Sadece kariyer oynadığım için ilk gün gereksiz geliyor.
    Oyun animasyonları zirve yapmış ps5 çok gerçekçi duruyor artık. Ancak ilk başlarken seviye belirleme maçında psg ile oynadığımız oyunda maç temposu ve hızı gerçek futbol gibiyken, santra maçlarında kariyerde falan falan oyun hızlanıyor. Ayarlarlarda maç temposu varsayılan olarak kayıtlı. Acaba her maç tempo farklı mı oluyor? Uzun süre oynayanların görüşlerini alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ultimate sürüm neden satılmıyor. Bir bilgisi olan var mı? Bir arkadaş geçen hafta indirime girecek ondandır dedi. Yine yok anlamadım. Bende ps5 ve ps4 var. Ayrı para ödemek istemiyorum ama alamıyorum da. Anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FtpX -- 20 Kasım 2022; 13:0:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _Odin_ kullanıcısına yanıt

Bende Xbox one x var.hyper 2 teknoloji gelmediğinden FIFA 22 ile mi devam etsem diyorum

• _Odin_ kullanıcısına yanıt

Bende Xbox one x olduğu için hyper2: teknoloji gelmediğinden değer mi diyorum fifa 22 ile devam mı etsem

• Merhaba. Fifa 22 de top sürerken iki kere R2 yapınca topu önünden açarak koşuyordu. Fifa 23 de yapamadım. Bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 20 Kasım 2022; 17:53:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

R2 ile kosarken sol analogu ileri itin hocam

• Fifa 22 en az oynadığım Fifa oyunu olmuştu. Çok kötüydü diyemem ama hiç sarmamıştı. Fifa 23'ü Black Friday'de aldım. 4 modu denedim hafta sonu. Ultimate Team eh işte, ne kadar uzak kalırsan o kadar iyi. Ama görev, kimya vs. yapıların biraz da olsa değişmesi yenilik katmış. Pro Clubs sardı. Volta'da da yıllardır beklediğim NBA 2K oyunlarına yakın bir mantık yapmayı denemişler. Çok iyi değil, çok yeterli değil ama arada arkadaşlarla girilir. Kariyer modunu sevdim, oradan devam. Sanlı Oxford United :)

• Nunez kağnı gibi çok ağır dönüşleri var ama yav

• Oyunda çok fazla bug var ya. Özellikle kamera açıları çok fazla sapıtıyor. Bazen offline maçlarda oyun siyah ekran ile başlıyor ve düzelmiyor.

• Benim rastladığım bir bug da kariyer oynarken sol üstte canlı skor güncellemesi bildirimi geliyor. Ama hangi maçta olmuş, hangi takım atmış, yazılar gözükmüyor.

• Herkese merhaba elimde Almanya'dan satın alınmış PlayStation 4 için FIFA 23 var ancak Türkçe menü yok ne yapabilirim. Yardımlarınızı rica ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alican88 kullanıcısına yanıt

Evet, bunu yapıyorum ama bazen topu zıplatıyor bu. yanlışlıkla L3 yapınca mu zıplıyor bilemedim. O yüzden R2 daha çok kullanıyordum.

• arkadaşlar ps4 pri yada sec satan var mıdır

• ultimate team de kulubümüz neden sıfırdan kuruluyor bilen var mı yani 2017 den beri her fifada varolan kulup ile devam ettim fifa 23 te sıfırdan kurdu ??

fc katalog ıle ogeler alabılıyorduk biriken puanlar ile. bu kaldırıldı mı?

• radyohead R kullanıcısına yanıt

Hocam pardon ben size sol analog demisim,sag analogu ileri iteceksiniz :) bu arada analoga basmayacaksiniz sag analogu kosarken ileri iteceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 21 Kasım 2022; 17:53:20 >
  •   Team Aurora Pro Club takımı antrenmanı herkesi beklerim.

twitch
    sonmezbora - Twitch
    https://www.twitch.tv/sonmezbora

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online dostluk maçları yapmayı seven arkadaşlar kullanıcı adlarını mesaj atarlarsa ekleyebilirim. (PS5)

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.