ben kornerleri çözemedim ama barı aşağıya indirip sert orta açıyorum biraz aşağıdan gidiyor kafa ile arka tarafa bırakıyorum genelde benim oyuncular boş kalıyor. genelde golleri sert orta açarak buluyorum |
FIFA 23 [ANA KONU] (46. sayfa)
-
-
@steven_stiffler hocam sizi Türkiye Ligi'ne alalım? ^^
Katılmak isterseniz; https://discord.com/invite/ProClubsTurkiye
-
Aman hocam harcarlar bizi ligde :D
4 iş arkadaşı olarak PS5'te şirket adıyla oynuyoruz. Sirketin gamer kulübü var, GGCorp'un turnuvalarına katılıyoruz. Bu tarz bir lige katılımımız da desteklenir muhtemelen ama tam formatı görebileceğimiz bir web siteniz var mı ? Özelden yazarsanız arkadaşlarla bir inceleyelim.
-
Merhaba 3 kişiyiz, yaşlar 31-42-47 müsait oldukça giriyoruz daha çok forvet hattında oynuyoruz.
-
Pro Club'ta akşamları (div1 kasmak) düzenli oynayan grup varsa katılabilirim.Yıllarca CB(stoper) olarak oynuyorum :)
PSN:ReturnZuhaa
-
Aynı anda 5 hesabı soruyorsanız eğer, şuan bende 6 veya o hesap kurulu. Herhangi bir sıkıntı doğmadı henüz :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok 6 hesaptan fazla açabiliyormuyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS4 ve PS5 versiyonları arasında kozmetik dışında oynanış olarak çok fark var mı? 10 yıldır her sene FIFA alırdım, Ultimate team oynamamak için bu sene almadım. Arkadaşın hesabında FIFA 23 varmış onu yükleyip arada bir iki offline maç yapayım demiştim ama PS4 versiyonuymuş onun hesaptaki.
-
Merhabalar yeni ps5 alarak bu oyunu arıyorum en uygun nasıl alabilirim acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsterseniz bir kaç gün daha bekleyin. Xbox tarafında acayip bir indirim var FIFA’da. Buraya da bir indirim gelebilir Christmas’a özel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps4 pro da deneyimleyen var mı acaba? 209 tl şu an almak istiyorum Sezonlar ve Kariyer odaklı gitmek istiyorum fazla fut kasmayacağım artık, geçen seneye göre değişiklikler iyi mi ps4 pro için?
fifa 23 ps store de mi 209 tl hocam ben baktim suan indirim yok.
Fifa 22’nin içinden aldım.. normalde 209, EA play ile 188 tl’ye aldım.
ps4 mu?
Evet ps4 pro’da oynuyorum. Fifa 22 var mıydı sizde, denediniz mi?
evet hocam fakat bulamdim ps4 slim var. fifa 22 de hangi menuye giriyoruz.
Fifa 22 açın hemen ana sayfa da sağda Fifa 23 var R3 e basın ondan sonra yönlendirileceksiniz.
-
Doğru yeri bulmuşsunuz. acaba bitti mi teklif, ben dün gece aldım. Psn üyeliği ile ilgisi var mıdır hiç bilemedim. Ama fiyat seçeneği gelmesi lazım o içine girdiğiniz de x ile devam ettiğiniz de, deneyin mutlaka tekrar.
sizin psn uyeliginiz var mi peki ondan dolayi mi, benim yok ta psn uyeligi alsam bu firsati banada sunar mi diye sordum, tesekkurler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X