bu düzelmiyecek sanırım.antalya da yaşayıp ping değerleri kabul edilebilir olan iss bilen var mı? tavsiyeye göre değişelim bizde.ultime team de sb bile oynayamıyorum.deli eidyor insanı. varmı tavsiye arkadaşlar? |
FIFA 23 [ANA KONU] (48. sayfa)
-
-
65-70 paketten promo vurmaya çalışıyorum
-
kariyer modu için fifa 23 alınır mı ben de fifa 22 var ama bilemedim farklılık vesaire var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadroları, oyunu vs her şeyi güncellememe rağmen hızlı oyunda canlı form bende olmuyor arkadaşlar, sizde de böyle bir sorun var mı? Eskiden böyle bir şey yoktu, dünya kupasından sonra böyle oldu nedense.
Mesela messi şuan 91, diğer tüm oyuncular da sezon başındaki ratinginde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 grafik olarak 22den çok daha gelişmiş kesinlikle alınır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fifa 22 de kendim gol attıktan sonra Sevinç’i l1 r1 ile geçebiliyorum diğer takımdaki eleman gol attıktan sonra sevincini nasıl geçebiliyoruz? Geçemiyoruz demeyin kaç kez şahit oldum yardım edermisiniz?
arkadaşlar turkcell superbox wifi ile online ultimate yapan var mı acaba ? ping değerleri nasıl oluyor ?
-
Az önce online sezonlarda fb-ts maçı yaptım. Enfes bir maçtı. Bazen çok iyi maçlar oluyor.
Hocam superbox ile 1.5 ay oynadım. Full çekmesine rağmen maalesef ciddi Ping sorunu oluyor. Özellikle menülerde bazen kilitlenme problemi yaşadım. Ayrıca 10-15 maça yakın maçın ortasında bağlantı kesildi uyarısıyla oyundan düşüp mağlup sayıldım. Oynadığım platform PS5. Çok stabil bir oyun oynayamadım. Tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim.
10 mbit internetimle pingi 40 a indridim odaya kablo çekerek çok şükür.
Başka hangi değerlere dikkat etmem iyileştirmem gerekir. Speed testte 3 ping değeri var. Upload olanın çok yüksek gözüküyor. Upload hızımda çok düşük zaten.
hangi değerleri nerden test ederim iyileştirmek için başka ne yapabilirim ?
-
arkadaşlar uzun zamandan beri fıfa oynayıp ınternet deneyımlerımle ilgili çözüme ulaştığım bir durumdan bahsedeyim. ben 6 senedir Kablonet kullanıyordum ping 52-60 arasıydı ve kablo ıle bağlıydım adam secemıyodum topa vuramıyodum vs vs.
Türk Telekom fiber geldi onu aldım 100 mb 8 upload paketini ben oyunu oynamıyormuşum. olamaz sanki offlıne oynuyorum ping düştü 32 ye muthıs herkese tavsiye ederim. bu arada karakoyden gidip cat 7 kablo aldım.
-
arkadaşlar selam
Online oyun oynayabilmek için arkadaş bulabileceğimiz forum grubu discord veya telegram grubu var mı ?
-
Merhaba ben de pro clubsta düzenli oynayacak kulüp arıyorum ya da yeni kulüp kurabiliriz. Platform ps4. FUT'da 3.divdeyim fena oynamıyorum oyunu. Fakat pro clubsta senin mevkini işgal eden, pas atmayan bencil tiplerden illallah geldi. Bunun tek kurtuluşu takım oyunu oynamak dolayısıyla bir kulübe girmek gerekiyor.
-
psn at ekliyim bro rival de oynarız pro da oynarız her türlü
-
Arkadaşlar ben neden leblebi gibi gol yiyorum ?
1- defansım ne kadar hızlı olsa da yanımdan geçiyorlar, ya da sürekli arkaya sarkıyorlar (belki de aranızdan birileri :) ama ben sarkamıyorum rakip defansa,
2- ceza sahası dışında gol yemek artık sinir bozucu, ceza sahası çaprazdan ne vursalar gol oluyor
Defasın hızlı olması önemli değil. Fizik ve defansa bakacaksın. virgil van dijk'a bak mesela hızında bi nane yok ama fizik ve defans yüksek. Ayrıca bu oyunda defans yapmak yapay zekaya bırakılmadığı için defans yapmayı öğrenemezseniz çok gol yersiniz. Öncelikle defans rehberlerini izleyin. Defans bölgelerinde kayma, ayak uzatma gibi tuşların çoğu işe yaramaz. L2 ile ayağından topu almaya çalışacaksınız. Diğer yandan R1 ile diğer oyuncuya da pres yaptıracaksınız. Duruma göre r1+r1 yapıp iki adamınız rakibin boştaki oyuncularını tutacak. Fifa'da uzun zamandır defans manuel işleyen bir mekanik yapmayı bilenler gol yemez. Çok iyi oyuncular bile en fazla 2 gol atarlar defans yapabilen adama. Dediğim gibi defans rehberleri var youtubeda mutlaka izleyin. Switch de önemli tabii top başka bölgeye gider gitmez oradaki oyuncuya geçmiş olacaksınız.
Fakat ceza sahası dışınaa gelecek olursak orada adamı boşta bırakırsan gol atar. Ayak dışı skilli varsa da her trivela şutu kaleye girer. Onları kurtarmak imkansız. (Her ne kadar son güncellemede nerf yediyse de ayak dışı skilli varsa gol ihtimali yüksek)
Rakip defansa girmek için en iyi yöntemler kanatlardan girmek. Özel taktiklerden ileri koşu yap verirseniz sahanın sonundasınız ama sağdasınız içe kat ettiğiniz sürede diğer oyuncular da ileri doğru koşacaklar. Taktik videoları da izlenmeli, en iyi oynadığınız taktiği bulmalısınız. 4 farklı senaryo imkanı vermiş oyun. Defansif, dengel, ofansif, ultra ofansif bunların her birini özel olarak ayarlayacak ve maçın ilerleyişine göre bu taktiklerden birine geçeceksiniz. Atıyorum ofansif başladınız iki golü buldunuz, defansif yap gol yememeye çalış gibi.
düzenleme: fut modu kanser bir mod. Türkiye'den oynuyorsanız ping sorunu yaşıyoruz zaten. Rakipler servera yakın oldukları için bizden daha avantajlılar. single player oynadıysanız zaten oyundaki akış farkını anlayabilirsiniz. Ha momentum da yerine göre devreye giriyor ama yine de oynuyoruz işte. Pay to win diyenlere de pek itibar etmeyin. Oyun içi görevleri ve sbcleri ciddiyetle yaptığını sürece güzel kartlar açarsınız. Dönüşümlü olarak kullandığım kadroları da paylaşayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozuma -- 30 Aralık 2022; 2:35:50 >
-
Ben hizli olanin arkasindan formasini cekiyorum belli bir sure diger oyuncularla da yaklasiyorum xd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle bu kadar detaylı yazı için teşekkür ederim.
Defans yaparken sürekli hamle yapıyorum eski pesten kalan özellik sanırım, anladığım kadarıyla şut tuşu ile yapılan hamleyi pek kimse yapmıyor zaten çoğu rakibim de yapmıyor. alan kapatmak önünde durmak sanırım en etkisi. bunda da adamlar yanımdan geçip gidiyor, bunu önlemek için de pres yapmam lazım ama pres sonucu almıyor topu illa hamleye basmam gerekiyor genellikle (özellikle açık alanda yakalnırsam prese basınca yanımdan geçip gidiyorlar)
eskidne uzun süre pes oynadım, yıllardır da oynamıyorum. fifa 22 aldım games pass ile şimdi de 23ü satın aldım ama 22 de kısmen çözdüğüm defans işinde kesinlik berbat durumdayım, dediklerinizi denicem. zaten kazanabildiğim maçlarda genelde önde pres yapıyorum yani defans orta sahaya kadar çıkıyor, beni geçerse zaten kaleme kadar gidiyor =) ara ara seni rahatsız edeyim hocam =)
-
Dün online sezon maçında 8-0 yenildim. Bir görseniz, benim defans evlere şenlik. Alan da kapatsam, pres de yapsam çare bulamadım. Vicdansız rakip de durmadı ve attıkça attı. İşin garibi, 30metreden attığı ara pasları ile mahvoldum. En son fifa19da ciddi bir oyuncuydum. 3 yılda ne kadar değişmiş diyorum bazen kendime.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X