Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
82.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de öyle yedim ama dün yaptığım maçlarda iyiydi, ben resmen defansı yanlış yapıuormışum, pres e değil de sürekli müdahale ile top almaya çalışıyordum ben, prese basınca bir şey yapmıyor sanıyorsum, ama yine de çok gol oluyor bence pyunda, ben de çok fazla gol atıyorum, belki dşli rakip gelncr atamam ama bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    Bir de uzak gollere kıl olıyorum, kaleci sanki önde gibi aşırtma gbi giriyor, sert aşırtma gibi ama top yüksek de gitmiyor, sanırım bir greket vuruşu top normal gütmiyor, ölü yaprak vuruşu filan olabilir

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

trivela şut o bu yıl geldi. l1 şut ile yapılıyor. Ayak dışı skilli varsa o şutların çoğu giriyor.

FIFA 23 [ANA KONU]

FIFA 23 [ANA KONU]

• chrizs07 C kullanıcısına yanıt
    Online oynamak için bende rakip arıyorum bi grup vs. olsa güzel olurdu derbi falan yapardık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ozuma kullanıcısına yanıt

L1 e mi basmak gerekiyor hocam o şut için ? L1 e basınca aşırtma yapmıyor mu ?

• Team Aurora Pro Clubs takımı olarak KuCoin sponsorluğunda düzenlenen 17 bin TL ödüllü turnuvanın kazananı olduk. Özet görüntüleri izlerken umarım eğlenirsiniz. İyi seyirler.

FIFA 23 [ANA KONU]Bora Sönmezyoutube
    Herkese merhabalar Team Aurora Pro Clubs takımı olarak KuCoin sponsorluğunda gerçekleşen 900 dolar ödüllü turnuvada şampiyonluk yolundaki tüm maçların özet görüntülerini birleştirdim. İyi seyirler , iyi eğlenceler! Kanalıma Abone Olarak Bana Destek Olabilirsiniz Yeni videolardan anında haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın! Sosyal Medya Hesaplarım ; ►Instagram - https://www.instagram.com/sonmezzbora/ ►Twitter - https://twitter.com/borasonmezy ► Twitch - https://www.twitch.tv/sonmezbora
    https://www.youtube.com/watch?v=_ga8YVAcECA

Sizde L2 hocam.

ben klasik kontollerde oynuyorum ona göre söyledim alternatifte bilmiyorum l2 sanırım

• FIFA 23 Aldığım Günden Beri Oyuna Giremiyorum Anakartım Legacy Boot Bios'ta yok, H55 INTEL Anakartı Ancak FIFA 22 Yağ Gibi Oynatıyor. Sorun Legacy Boot Bios'ta göremiyorum sistem bilgisinde Desteklenmiyor yazıyor BIOS MOD ben bu sorunu nasıl aşacağım EA forumda bir tane akıllı bir yönetici yok soruları cevaplayan hesp asalak asalak sessiz kalıyor forumda bunun ile ilgili bir tane bilgili yönetici yok günde 10 20 konu açılıyor post'lar atılıyor genel bir bilgilendirme yok oyuna çoğu kişi giremiyor beklemekten başka çare varmı yoksa çözülmeyecekmi arkadaşlar giremeyen halen varmı benim gibi.

• Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum.

Komik gelebilir bu sorum. :)

Online Season ve arkadaşımla oynadığım online maçlarda, kendi ayarlarımda uyguladığım kamera açısı sadece beni mi kapsıyor?

Kısacası online maçlarda karşımdaki adam kendi kamera ayarlarıyla ben kendi kamera ayarlarımla mı oynuyorum?

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki de. Sizin ayarınız sizi bağlar.

• Merhaba arkadaslar. Online sezonla ilgili bir sorunum var.

Online sezonda yan yana iki kisi oynuyoruz. Mac ara ekraninda diger koldan üçgene basip konuk ekle diyoruz. Konuk ekleniyor. Ancak birkac mac yaptiktan sonra ayni yerde konuk eklendi yazdigi halde macta tek kişi oluyor. Diger arkadas görünmüyor. Ve bu sorun iki uc macta bir sürekli tekrar ediyor.

Boyle sorun yasayan, çözümünü bilen var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrinius -- 7 Ocak 2023; 1:51:1 >
  • Pro Clubs'ta 4. ligdeyiz. Bizim botlar birçok pozisyonda rakibe refakat ediyor. Pas hatası da çok yapıyorlar. Botlar için ideal bir ayar var mıdır ? Taktiksel olarak Fifa çok şey sunmuyor. İki-Üç seçenek oluyor. O opsiyonları hep denedik. Önerileriniz olursa sevinirim.

Bir de kaleciyi nasıl açıyoruz ? Topa doğru değil ama örneğin kornerlerde öne doğru nasıl açıyoruz ?

• Arkadaşlar ps5 te fifa 2023 te dualsense de sadece analog ile mi oynamak zorundayız.Ben her zaman yön tuşları ile oynuyordum .Öyle alışmışım .Bir türlü analogtan yöne geçişi bulamadım.Yada öyle bir geçiş tuşu yokmu?

• Güncellemeden sonra oyun hızlanmış gibi geldi bana.Offline kariyer oynayıp deneyimleyen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni muzikler mi eklendi. Şu an fifa 99 efsane şarkısı çalıyor. Cok hoşuma gitti :)

• Ps5 te neden ultimate edition satın alınamıyor diyor ?

• Hocam bu oyun ne zaman indirime girer yahu ps storeda

• Psnde ultimate edition neden satın alınamıyor. Bilgisi olan açıklayabilirmi

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.