FIFA 23 [ANA KONU] (51. sayfa)
-
-
Dostluk maçı yapmak isteyenler ekleyebilir
iamertc
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de benzer bir durum var. PSG seçip oyuna başladığında 10 kişi kalıyorum, oyuncu değiştirdiğimde de kalecisiz oynuyorum ???, bu diğer takımlarda olmuyor veya diğer profillerimde psg aldığımda olmuyor.
-
Saçma sapan bir durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PC Steam sürümünde DualSense ile kablosuz veya kablolu kolu çalıştıramadım. Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır? Bir de PC'de titreşimler vs. PS5 ile birebir aynı mıdır?
-
Ps5 versiyonu ps plus üyelere 800 tlden 320 tl ye düşmüş arkadaşlar kaçırmayın ps5te hala ps4 versiyonunu oynuyordum 800 tl vermeye değmez diye düşündüğüm için hemen aldım
Bende şimdi farkettim plus abonelerine 320 TL Ps5 versiyonu aldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar arkaya koşu yapan oyuncuya havadan top atıyorum ama kaçan oyuncu birden yavaşlıyor, koşmuyor, adeta savunmanın önüne geçmesini bekliyor.
bir tuşa mı basmak gerekiyor yoksa oyunun mekaniği bu mu?
-
L1 bostaki adama kostururama elaman ofsayta girdigi an geri gelebilir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
online seasons'da aynı sorun benim başıma da geliyor sürekli. ikinci yarıda kaleci kayboluyor. Üstüne ilk yarıda da forvet 1. saniyede taç alanına doğru koşup bir daha gelmiyor. 10 kişi başlayıp 2. yarıda kalecinin de gitmesiyle birlikte 9 kişiye düşüyorum.
-
ps5 versiyonunu alan ps4te oynayabilir mi?
mesela 1 kişi ps5 versiyonunu aldı, ps4 pri ve sec haklarını başkasına verebilir mi?
Futbol oynamaktan anlamam indirimi görünce aldım.
Yeni başlayanlar için rehber gibi bir şey var mı?
Antreman modunu bitirin sonra bi kac sezon oynadiktan sonra ortalama olursunuz..
-
Sürekli oynadıgım bir arkadaşım var, çok iyi pres yapıyor sizden onun için taktik isteyecektim. Oyun tarzı genel olarak şu şekilde: Topu olabildiğince benim kaleme yakın bir noktada kazanmaya çalışıp defansımı hazırlıksız yakalamaya çalışıyor. Ben çıkarken topu olabildiğince hızlı kazanıp amacı gol atmak yani. Hep beraber oynadığımız için çok iyi tahminler yapıp paslarımı falan kayarak sık sık kesin bu hazırlıksız yakalama işini baya iyi becerebiliyor. Onun dısında da tactical defending ile oldukça iyi bir şekilde alan daraltıp beni hataya zorlayıp topu alabiliyor. Oyun tarzı böyle olan birine karşı önerebileceğiniz bir taktik, diziliş, takım, oyun tarzı vs. aklınıza ne gelirse var mı?
-
Bol bol oynayıp üst lige çıkıp oradaki oyuncularla oynayıp kendini gelistirmelisin başka çaren yok.
Pres yapana karşı top tut pas tuşu bas çek yaparak paylaşarak, dikine gitmeden, top tutarak , kanatlara taşıyarak gerekirse kaleciye dönüp kaleciye bas oyuncusunun tuttuğu defans oyuncun boşta kalınca ona pas atıp tek pas yapmadan oynamalisin.
En bilmeyen oyuncuyu bile defans ve atak master haline getiriyor oto tacklellar vucut koymaları saçma sapan hal alıyor oyun 5 senedir bu olay var nefret ettiriyor bazen. Alışınca ama bomboş yakalıyorsun rakibi. Sakinlik herseyden önemli 2 seçenek var top tut boş yer bulunca pas ver acele pas yapma.
Merhaba arkadaşlar, ps5 aldım oynadığım tek oyun online efutbol 2023. Ancak online oynarken genelde oyun bir yavaşlıyor bir hızlanıyor bu da çok sinir bozucu oluyor. Fifa 23’de de online oyunda bu hızlanma ve yavaşlama oluyor mu? Eğer Olmuyorsa almak istiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildirim gelmiyor geç gördüm
Ben artık oynamayı bıraktım. Maç başlıyor santra ile forvet oyuncusu koşa koşa rakip kaleden sahayı terk ediyor
Kendi sahamda korner bayrağının yakınından taç atışı kullanacağım tacı atan hariç tüm oyuncular koşarak karşı kaleye gidiyor aynı anda hepsi ekrandan yok oluyor.
Birde bu kalecinin yok olması olayı var..
İyice sapıttı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X