Evet var benim plus’ım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [ANA KONU] (47. sayfa)
-
-
Erkenden WL bitirmeye çalışıyorum :)
-
selamlar gündüz kuşağında pro atan varsa pm atsın birlikte oynayalım
-
Yeni taktikle WL Playoff !
-
hocam ben de aynı hatayı alıyorum. geçen sene buradan fifa 22 almıştım, şimdi plus üyeliğim bitti. fifa 23 alamıyorum. siz plus üyeliği alıp denediniz mi? düzeldiyse ben de alacam
-
Selamlar
Ps5 oyun içinden indirdiğimiz 23 ü PS4 üzerinden de oynayabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkıp girince düzeldi
Günaydın arkadaslar fifa kariyer oynuyorum ilginctir tarihi ileri aliyorum ileri aldigim taktirde takim sürekli mağlup oluyor neredeyse takimdan sepetlenecem bu bir bug mi anlam veremedim 1 haftadir girmemistim güncelleme falan gelmis ondanmidir anlam veremedim
Böyle saçma iş mi olur ? kaç haftadır ultimate sürüm satın alınamıyor. Ps4'ü olan bir arkadaşım alacak beraber oynayamayacağız alınamıyorum bu sürüm.
-
Bizde aynı şekilde alamıyoruz varmı sebebini çözümünü bilen ?
-
Bugdır muhtemelen yıllardır Ea Fifa offline kısmına önem vermiyor her sene oyuncuların bi ton şikayeti var ama umurlarında değil. Sırf offline için bu oyuna para vermemişsinizdir umarım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok saçma bir durum Xbox da sorun yok.
-
Yillardir sadece kariyer oynarim hocam arada Galatasaray'la online mac atarim
fifa 23 de turkce spiker var mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sorum var arkadaşlar
ilerideki oyuncuyu kaçırıp havadan uzun top atıyorum ama oyuncu yavaşlayıp adeta savunma oyuncusunun yanına gelmesini bekliyor. Top havadayken bir şey mi yapmam gerekiyor?
-
-
Yok.
-
arkadaşalr Antalya da yaşayıp ping değerleri 65ms den aşağı olan v armı?
çok ağır bir türlü düzelmiyor.oynuyamıyorum.100mb konlonetim var.65ms aşağı görmedim.herksde böylemi acaba?
yayıncılara bakıyorum 35 , 45 ms arası değerleri var.
-
Ea access 'i olanlar için standart sürümün şu an fiyatı nedir? Geçen hafta 189 liraymış galiba, aynı fiyat devam ediyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de kablonet 68ms sabit görünüyor hep
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X