< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (172. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar fut online oynarken defans ayarını eski savunma yapmak istiyorum ama yapamıyorum pres hiç yapamıyorum online de eski savunmayı nasıl yapabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online'da taktik defans zorunlu maalesef.
Hiç pres yapamıyorum adam yanımdan geçiyor benimki öyle bakıyor ama rakip hemen pres yapıyor
Online sezon oynuyorum da eskiden oyuncuların formları reytingleri değişirdi. Lig arası olduğu için mi değişmiyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox Series S veya X sahibiyseniz PlayStation 5 ile çapraz oynayabilirsiniz. PS4 vs olmuyor.
-
Hocam ben pc arkadaşlar ps5 vs sx ozaman oluyor mu
fifa 23 alınmaz, boşa para harcamayın.
-
Epic den alana 200 TL. 70 lira yılbaşı çeki ile. 280 liradan alanı da epic öptü.
Ekim 2022 de beni burada linç ettiler. Şimdi 700 liraya alanlar fifa 23'ü 100 liraya satamıyor. Fifa 23 ü 2 günlük ücretsiz deneme de ne boş bir oyun olduğunu gördük. İyi ki birilerinin gazına gelip almadık. Çok ciddiyim 50 lira olsa almam. Oyun çöp.
-
20 seneden fazladır FIFA oynuyorum sanırım 23 tarihin en kötü oyunu olmayı hak ediyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
FİFA 06-07-08... den de kötü yani.
-
Katılmıyorum.kendinden önceki hiçbir oyundan kötü değil.deneyebilirsiniz.Ben denedim açıkcası.sadece beklediğimiz kadar iyi olmayabilir.offline oynadığım için gameplay de de pek sıkıntı görmüyorum.oyundaki asıl sıkıntı biz pc oyuncuları oldu anticheats saçmalığı yüzünden açılma sorunları ve optimize sorunları
-
bende şu an optimizasyon ile alakalı bir sorun yok akıcı şekilde sabit 144 fps'de oynuyorum. Ara sahneler 60-72 fps arası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.234 -- 21 Aralık 2022; 1:44:8 > -
rtx 2080 32 gb ram i9 işlemci ile 4k ta en azından 70 ve züeri fps vermeliydi.çözübürlüğü düşürüp full hd ye alıyordum yine aynı fps değişmiyordu tüm ayarları denedim bildiğini okuyordu yine deneyeceği.ama şimdiye kadar çıkan güncelleme notlarında pc optimize ile ilgili bir açıklamada görmedim.
-
1080p ve 2k'da sorun yok hocam ancak 4k monitör olmadığı için deneyemiyorum :)
-
ben pc den açsam arkadaş ps5 veya sx den açsa cross play oluyor mu ?
-
şu kornerde kasmayı nasıl düzeltiyoruz ya sıktı artık 5600xt ryzen 5 3600 16gb ram m2 ssd
-
Gençler bir sorum olacak. Kariyer oynuyorum. Başta email'leri atlamayı sordu, tamam dedim geçtim sık sık bildirim gelip oyun durmasın diye. Ama bu şekilde ne oyuncu transferi ne bir şey yapılıyor. Gelen ya da verdiğim teklifler direk zaman aşımıyla reddedildiyor. Bildirimleri tekrar açmak için ayarlara baktım ama göremedim. Nasıl düzeltiriz bunu?
Bu arada FIFA 22 oynuyorum ama muhtemelen FIFA 23'te de aynıdır.
Oynanışta bir gelişme mi oldu yoksa bana ara verip geri döndüğüm için mi güzel görünüyor!eğer oyunu beğenmiyorsanız biraz ara verip geri dönün belki sizde de işe yarar :)
-
Oyunda benim kaleciler kötü rakibin ki iyi hep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X