Şimdi Ara

FIFA 23 [PC ANA KONU] (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
22
Favori
193.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elimde bana ait olan orijinal resmi GTA V (PC) hesap var. Fifa 23 PC ile takas etmek isteyen var ise buradan veya PM ile iletişime geçebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online sezonlarda 3.klastayım topu ileri attığımda ya da rakip sahada paslaştığımda adam hile yaparcasına çok yakınımda ve anında basıyor ve topu alıyor bunu nasıl yapıyor?

• Bir de herkes Psg ya da Fransa

• quote:

Orijinalden alıntı: avastos

Arkadaşlar selamlar,
    Elimde bana ait olan orijinal resmi GTA V (PC) hesap var. Fifa 23 PC ile takas etmek isteyen var ise buradan veya PM ile iletişime geçebilir mi?
    Keriz mi silkeliyosun bedava dağıtılan 11 yillik oyunu kim takas eder fifa 23 le

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1. Güzel üslubunuz için tebrik ve teşekkür ederim.

2. GTA5 nerede bedava, söyleyin de eşe dosta haber verelim alsınlar.

• matetech kullanıcısına yanıt

aynen, oyunda net psg momentumu diye bir şey var. ben alınca da öyle, maç kaybetmiyorum. ama can sıkıyor sürekli aynı takımla oynamak. farklı takım alınca da, karşıda psg varsa işler zorlaşıyor. mbappe yi savunmada tutabilecek oyuncu yok fifada. 53 maç falan yaptım galiba online sezon 1. klasmandayım. 13 maç kaybetmişim 8 i psg  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllzn1907 -- 25 Aralık 2022; 5:31:10 >
  • avastos A kullanıcısına yanıt

Dostum Epic Games zamanında bedava vermişti GTA 'yı.Şuan an epic’te GTA 84 TL Fifa23 209 TL'ye geliyor kuponla.Kusura bakmada kimse takaslamaz yani.Buraya yazcağına git al indirim bitmeden bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrixx19 -- 25 Aralık 2022; 9:36:15 >
  • matrixx19 M kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler, yalnız bana atarlanan arkadaş "bedava dağıtılan" dedi, yani "bedava dağıtılmış olan" veya "x zaman önce bedava dağıtılan" demedi. Sanki şu an bedavaymış gibi yazmış. Sizi tenzih ederim, siz açık ve net yazmışsınız, niyetiniz iyi. Ama o mesajı yazan arkadaş iyi niyetli değildi.

Oyunun fiyatlarının farkındayım. Ancak şu da var, Fifa serisinin ömrü maks 2 yıldır, yenisi çıkınca online modun ne tadı kalıyor ne de oynayan kalıyor. GTA ise eski ama halen güncelleme alıyor ve minecraft'tan sonra en fazla satan oyun. Muhtemelen yine en falza online oyuncu kitlesine sahip birkaç oyundan biri olabilir (eski olmasına rağmen şu an dahil). Fiyatlar arasındaki farkı biliyorum, kimseyi kandırmaya, diğer arkadaşın ifadesiyle "keriz silkelemeye" çalışmıyorum. Yukarıda yazdıklarımı düşünerek takas teklifini yazmıştım. Oyuna sahip olup online oynamayan veya oyunu beğenmeyen veya oyundan sıkılan ve sonuç olarak artık pek fazla oynamayı düşünmeyenler de olabilir. Çünkü oyunu eleştiren ve beğenmeyenler de çok fazla. Bunu da düşünerek hala oldukça popüler bir oyun olan gta5 ile takas düşünenler olabilir diye yazmıştım.

Niyetimi de açık açık yazıyorum. Ilgilenenler yazabilir, ilgilenmeyenler de sizin gibi tavsiye verebilir, bunda sorun yok. Ama ilgilenmeyip de kötü niyeli olan ve laf atmaya çalışacak olanlar yazmazsa sevinirim.

• bir sorum olacaktı bilgisi olan var mı acaba Epic games de (pc için) oyun indirimde. Almak istiyorum ancak yurtdışında (belçika) olmam sebebiyle oyunun online season oynayacağım bunda sorun yaşa ihtimalim nedir acaba çöp olmasın teşekkür ederim

• arkadaşlar ben origin hesabımı unuttuğum için steamden bağlantımı kesmiyorlar. nfs, battlefield gibi oyunları origine giriş yapmamı istediği için oynayamıyorum. fifa23 almak istiyorum ama origin istiyor mu girerken?

• kogmen kullanıcısına yanıt

Evet Origin hesabı istiyor ve Origin hesabı bağlamadan oynayamazsınız oyunu. Fifa'yı açarken farklı bir hesap bağlamayı deneyebilirsiniz, kabul edilebilir tahminimce. Tahminen söylüyorum ben, bilgisi veya tecrübesi olan birisi yazarsa daha iyi olur.

• Arkadaşlar son güncellemeden sonra aşırı derecede akıcı oynadığım oyun sürekli darboğaz yapıyormuş gibi ani kare düşüşleri ve yükselişleri oluyor bütün akıcılık hissiyat gitti benden başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

bende de oyun aniden yavaşlayıp hızlanıyor fifa 22'de hiç böyle sorun yaşamıyordum

• Cebay kullanıcısına yanıt

Ben de dedim herhalde virus falan mı girdi kendi kendime huzursuz oldum dedim virüs de giremez ki ben bir haftadır hastayım yatıyorum bilgisayarı açmıyorum hatta huzursuz oldum hasta halimde format attım oyuna girdim yine sıkıntı devam ediyor son güncellemeden sonra akıcılık öldü gitti oyunda saçma salak bir hal aldı hızlanıp yavaşlıyor kendi kendine karı düşüşleri yükselmeleri oluyor iyice tadı kaçtı

• oyunu kariyer modu için aldım da oynanış çok hantal geldi ya fifa 22 daha akıcıydı bence silip 22 geçebilirim her an

• Cebay kullanıcısına yanıt
    bende de aynı sorun var takılıp takılıp oynuyor anlık fps düşüşü gibi ama fps düşmüyor çözebildiniz mi

• Hesapları ayırıp başka origin hesabına bağlaman lazım. Kolay bir iş diğer origin hesabı patlayacağı için çift onay ister. Daha önce bağlnamamış steam yada epic hesabı alcaksın rdan oyunu alacaksın. Direk yeni eapp hesbı açıp alacaksın.

• zalimahmet kullanıcısına yanıt

Ahmet Bey, bir Xbox alıp aramıza mı katılsanız acaba? Eski günler gibi :)))

• Pro Clubs oynayanlara bir sorum olacak.

Oyun içinde çok kişi görüyorum tek bir isim gözüküyor kişilerde, isim soyisim şeklinde değil de.

Örnek;

M. Hakkı değil de direk Hakkı yazıyor isim olmaksızın. Bunun nasıl yapıldığını bilen var mı?

• Erdo4 kullanıcısına yanıt

Lakap kısmına ne yazarsanız o gözükür.

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.