Şimdi Ara

FIFA 23 [PC ANA KONU] (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
22
Favori
193.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O kısım boştu bende, bir deneyeyim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 29 Aralık 2022; 22:1:44 >
  • failure during update process hatası veriyor

• Online sezon oynuyorum da canlı form yok. Eskiden takım ligde mağlup olunca aşağı yönlü filan olurdu. Neden yok?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FIFA 23 [PC ANA KONU]

Allah belanı versin EA. Bu yüzden tam performans alamıyorum demek ki. İşin daha da kötüsü bunu düzeltmeyeceğini söylemiş

• ulaaaa kullanıcısına yanıt

World Cup Iconların yüzlerini bile düzeltmekten aciz adamlar bunlar. Nasıl düzelteceklerini de bilmiyorlarmış üstelik. Prime iconların yüzlerini bunlara eklemekten bile üşeniyorlar bence bu senelik kartlar olduğu için. Gittikçe de daha da amatörleşiyorlar. Malesef ki alternatifi olmadığı için futbol sever olarak buna katlanmak zorundayız.

• OzanSRC kullanıcısına yanıt
    Bunların tatili ne zaman bitiyor.belki de bir sürpriz yapıp düzeltme olur diye düşünüyorum ama şuan tatildelermiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

Arkadaslar gecen hafta fifa 2023 aldim play station 4 icin oyunda online baglanti yapamiyorum. Arastirmalarim sonucu kablonet 100 lu ip blogundan ciktim ancak sorun halen devam ediyor. Online baglanamiyorum. Diger oyunlarda online baglanti yapabiliyorum. Ekte resimde gorulcegi uzere hata veriyor. Yardimci olabilcek varmi ?

FIFA 23 [PC ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 5 Ocak 2023; 18:44:27 >
    Hocam şimdi baktım ben de görev yöneticisinden benim bütün çekirdekleri kullanıyor oyun. O fotoyu atan eleman büyük ihtimalle işlemci threadlerini kapatmış ve Windows 11 kullanıyor. Geçenlerde ben de biostan SMT (HyperThreading) kapatıp denedim ve Windows 11 kaynaklı ya da amd driver kaynaklı 3 çekirdeği görüyordu windows daha sonra smt açıp bir kaç ayar yapınca düzeldi. Şuan 12 threadi de kullanıyor oyun bir sorun yok. Anticheat ile ilgili de hiç sorun yaşamadım baştan beri.

• OzanSRC kullanıcısına yanıt
    Ben de bir kontrol edeyim görev yöneticisinden mi bakılıyor?

Evet ayrıntılara girip fifa23.exe ye sağ tıklayın benzeşmeyi ayarla diyin

• Arkadaşlar Fifa 23 te 2010-11 chelsea kadrosu oluşturmak istesem bu mümkün mü? Online şart mı?offline maçlar yapılabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaaaa

Arkadaşlar Fifa 23 te 2010-11 chelsea kadrosu oluşturmak istesem bu mümkün mü? Online şart mı?offline maçlar yapılabilir mi?
    Oyuncu oluşturdan yapabilirsin offline bir şekilde

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Yani drogba nın essiyenin yüzü felan mevcut mu?bununla ilgilibir rehber video var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaaaa

Yani drogba nın essiyenin yüzü felan mevcut mu?bununla ilgilibir rehber video var mı?

https://dl.fifa-infinity.com/fifa-23/fifa-23-icons-heroes-squads/
    Buradan kadro dosyasini indirip belgelerimdeki fifa 23 e atın ayarlardan kadro dosyasini aktifleştirin kulup transferdende chelseaye ekleyin serbest oyunculardalar

• Beyler çok acayip bir sorunum var. Ben xbox kolu kullanıyorum ama oyun ps4 kolu olarak görüyor dolayısıyla bazı tuşları kullanamıyorum. Kolda hiçbir sorun yok. AC Odyssey'de denedim tamamen normal çalışıyor. Eskiden fifaconfig programı olurdu oyunun kurulu olduğu klasörde oradan kol tipini değiştirebiliyorduk ama fifa23 için bulamadım, ben nasıl düzeltirim bunu.

Çok teşekkürler

• Pc dayanmiyo bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yaptım maziyi hatırlattı.Keşke formalar da o sezona ait olsa öylesi yok sanırım değil mi

• Pro club oynayıp takım üyesi arayan varsa davet yollayabilir xforzabjkx

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.