Bu sene ekstra birşey yok oynayışta. Top sürme özelliklerini biliyorsundur sanırım. r1 l1 ile ve sağ analog tuşu ile topu ileri sektirme gibi detayları da verkaç olsun hızlı paslaşmak vs fark ediyor. UT de 1. klaslana gelmek daha zor ama Normal sezonlarda da 1. klasman zor gerçekten. Bütün maçlara konsantre çıkmak gerekiyor. Her sezon 1 er kez kullanmak için direkt 3 puan 1 puan ve ekstra maç hediye var onuda kullanıyorum ben genelde 3 puanı alıp ekstra maçıda alıp direkt 3 puan artı 10 maç ile başlıyorum. |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (176. sayfa)
-
-
Coop oynamak isteyen kimse yok mu 🙂
(2vs2 aynı takımda online rakiplere karşı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 22 Ocak 2023; 20:31:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neredeyse tam saha görmek bambaşkaymış
De Marke Gamingtwitter“FIFA için en ideal monitör.”https://twitter.com/demarkegaming/status/1616888491253669888 -
Bu monitör Zevk vermez uzak gösteriyor. kamerayı Tele Yayın yapmamış. en geniş olanı seçmiş düz monitörle de bayağı tam saha gösteriyor. o modda karşı kanatta top sürerken bit kadar adamları görmeden oynarsın.
-
PC COİN SATIYORUM
100k / 80tl
ilgilenen dm atabilir
Hocam bilmiyorum bu sene cross platformda geldi yaa onlar mı zorluyor anlamadım. Ben her sene 1-2-3 klasmana gelirken tıkır tıkır giderdim şimdi kitlendim. Mesela bu sene koşunca hemen top kaptırılıyor. Top kapma anlamında zorluk yaşıyorum birde. L2 tuşuyla basmadan adamın karşısında duruyorum ama adam tak tuk gelip gol atıyor. Hiç ısınamadım bu sene fifaya.
Bilmiyorum Bende UT den istifa edip geldim :D bana kolay geldi 1. klasmanda şuan 6 sezonda 5. şampiyonluğumu aldım dün gece.
Kolay mı kolay değil ama Konsantre olunca yeniyorum. L'2 ile adamlar birbirine yakınlaşıyor defans sıkılaşıyor ama çift pres yaparken dikkatli olmak lazım gereken yerlerde çift pres kullanıp gereksiz yerlerde salmak lazım.
Acele atağa çıkmak ta felakete yol açıyor.
kontraya çıkarken hızlı top sürme tuşuna sonuna kadar kökleyince kaptırıyorsun.
R2 ye kademeli kademeli hassas basarak hızlanmak gerekiyor adamların içinden sıyrılmak için R2 yi hassas ve köklemeden kullanmak lazım.
birde Sol analog Kullanımı çok fark ediyor. Adama yön verirken analog u D pad gibi kullanmak top kaybına yol açıyor.
Sol analogu sağa sola veya bir yöne yönlendirirken köklememk gerekiyor hafif hafif o yöne doğru hareketlendirip hafif hafif hassas yön değiştirerek oynamaya alışırsan fifanın inceliklerini hassasiyetini anlarsın hocam.
Yani klavyeden oynayan veya D pad ile oynayan adamlar anlamaz dediklerimi.
Oyuncuların yüzde 90 ı Haysiyetsiz zaten yada bende mi öyleyim bilmiyorum. Herkes birbirine sinir oluyor oyunda.
Herkes oyunu durduran taktiklere giren vs adamlara küfür ediyordur.
Sakin sakin online fifa oynayan görmedim.
Çoğu top oynamak yerine sağ veya sol bekle taç çizgisinden top sürüp iki saat seni oyalıyor oralarda.
Taç çizgisinde dövüş gibi geçiyor bazı maçlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 23 Ocak 2023; 14:20:32 >
-
ut ile sezonun alakası bile yok ut p2w olarak tasarlanmış ne kadar iyi oynarsanız oynayın yeri geliyor futbolcular kasma pozisyonuna geçiyor elinizi kolunuzu bağlıyor bi senaryo gibi izliyorsunuz sadece. Momentum denilen bok gitmez bu oyundan, tek temennim 2k bu işe el atıp ea'yı baskette yok ettiği gibi futboldan da yok etmesi
-
gene güncelleme geldi ama bu defa onardıkları optimizasyon sorununu gene bozmuşlar
-
Her güncellemeden sonra saatlerce şu ea anticheatle uğraşıyorum çıldırıcam artık. 1 saattir denemediğim yöntem kalmadı ama yok açılmıyor oyun. şunun net kesin bir çözümünü bilen Allah aşkına yazsın ya
-
Bana geçtiğimiz seneye göre çok farklı geldi. Atağa çıkıyorum adam lap diye kapıyor topu. Geçen sene böyle değildi yaa. Bu konsol kullanıcıları ya çok profesyonel yada bu seneki oyun bana iyi gelmedi. Zaten steam de olumsuz eleştiri dolu. Çoğunlukta beğenmemiş. Adam takır tukur 5 dakkada 3-4 yapıyor zaten ümidim kalmıyor. Nerde fifa 18 ler 19 lar. Gittikçe acayipleşti oyun. Gitgide pese benziyor.
Dediğiniz taktikleri deneyeceğim. Top kaparken x tuşunu kullanıyormusunuz? Ben eski serilerde adamın karşısında kalma tuşuna(joking tuşumuydu neydi hatırlayamadım) + sprint tuşuyla, pres yapmadan karşısında duruyordum. Adam değiştirirken de sağ analog yapıyordum genelde. Bu sene hiç tutmadı bunlar.
Ben her oyuna girdiğimde sıfırdan giriyormuş sorununu yaşıyorum. Her seferinde mbappe ve kadın veya hypermotion jeneriğini izliyorum. Bir türlü çözemedim. F710 ile oynuyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunu steamden oynuyorum. gamepadi xbox olarak goruyor bunu nasil ps koluna cevirebilirim?
belgelerim fifa 23 dosyasını sildim artık olmuyor bende bu sorun.ama dikkat tüm ilerlemeler turnuva kariyer vs varsa gider silinir!
-
Yok hocam18-19-20 de farklı değildi. her yıl çok gol oluyor muhabbeti var çünkü oyuncular amatör biz profesyonel değiliz Oynadıkça öğreniyoruz
Oyunun ilk zamanları çok gol yiyoruz elimiz alıştıkça daha normal skorlar çıkıyor artık.
Fifada kolay gol olduğuda bir gerçek yıllardır.
Geçen sene de beğenmiştim oyunu ama bu sene daha gerçekçi oldu ilk çıktığında biraz pes e benzettik ama hala fifa aynı esnekliğini koruyor.
Biraz daha hantal bir oyun olarak çıkmıştı başta ama şuan bana fifa 22 gibi gelmeye başladı güncellemeler le beraber bildiğimiz fifaya dönüştü.
Sene başında hantal bir fifa çıktı gibi ama şuan bana esnek ve hızlı gelmeye başladı. Bizi kandırıp kandırıp güncelleyip yine aynı fifayı sunuyorlar gibi ama grafiklerde bu sene bariz fark var.
Top kaparken X tuşuna zamanlamalı basıyoruz evet. X ile top kapıyoruz online maçlarda. Xbox koluna göre konuşuyorum. aternatif ayarda.
Zaten boşa hamle yaptığında rakibe açık veriyorsun o yüzden X tuşunu kullanırken zamanlamayı iyi ayarlayaman gerektiğini biliyorsundur yıllardır fifa böyle.
Eğer çok gol olması saçma geliyorsa PES oynanabilir. ondada hiç gol olmayacakmış gibi geçiyor maçlar. Gol yiyince Gerçekten PES ediyorsun :D maçı çevirmek çok zor onda online da.
-
Konsol Oyuncuları pro değil hocam Normalde oyun konsolda daha akıcı sanarlar ama doğru değil. eğer sisteminde sıkıntı yoksa Kullanığın kol da Xbox one series veya PS4 PS5 konsollarının kolu ile PC de oynuyorsanm konsoldan bir farkın yok hatta PC daha akıcıdır.
Konsol oyuncuları çerez gibi geliyor bana PC oyuncuları çok zorluyor beni genelde. En zor Rakipler PC oyuncularından denk geliyor banada aksine
-
PC'de oynuyorum.
Bazı arkadaşlar sorun yaşıyor ama oyun güncelleme yedikçe daha da güzelleşiyor.
-
Arkadaş PlayStation da ortak sezon diye bölüm vardı , fifa23 PC de bu özellik bulunuyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet dün akşam oynadık Forumdan bir arkadaş ile. PC de. ama çapraz platform desteklemiyor o modlar.
-
hocam online en fazla 5 kişi bir takımda oynanıyordu ps4 de , katılımcılar rastgele takıma giriyordu. pc versiyonunda göremedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X