Şimdi Ara

FIFA 23 [PC ANA KONU] (177. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
22
Favori
193.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten oyun ilerlemesi yapamıyorum ki sadece online sezon oynuyorum. Kariyer oynadığım da oyuna girip çıktığımda silinmiş oluyor yeniden başlamış gibi. Eve gidince deneyeceğim. Belgelerim de bulunan direk fifa dosyasını siliyoruz demi hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • superoid S kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar oyun en son güncellemeden sonra açılmıyor anti cheat silip tekrar kurdum yine aynı

• ulaaaa kullanıcısına yanıt
    Yaptım yine olmadı. Fifa 23 delete dedim açtım kapadım tekrar açtım kapadım yine mbappe trailer çıktı. Bir türlü çözemedim.

• 10 günde bir oyun açılmama sorunu oluyor ya bunun çözümü nedir oyuna tıklıyorum steam ve origin de oyunda gözüküyorum ama açılmıyor oyun öncedende olunca ac fln silip deniyordum bir şeyler deniyordum sonra giriyordu ne yapmak gerekiyor bunda ? daha dün oyundaydım

• Yeni güncelleme geldi.anticheats sorunlarınız düzelmiştir umarım bende artık sorun olmuyordu zaten.güncelleme ile bazı oyuncu yüzleri geri gitmiş niye böyle bir saçmalık yaparlar anlamadım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 31 Ocak 2023; 15:34:10 >
  • oyun steamda indirimde sizce alınır mı?

• Merhaba, konuda bununla alakalı bir bilgi var mı bilmiyorum ancak PC'de en yüksek ayarlarda açmama rağmen çim grafikleri sanki eski Fifa serilerindeki gibi görünüyor. İnternette de bazıları bu sorunu yaşamış, dosya doğrulaması önermişler ancak çözüm olmadı. Böyle bir duruma denk gelen var mı?

• gokhan2707 kullanıcısına yanıt

Çimde bir sorun yoktu farketmedim.güncellemerli artık oyun içinden yapabilirsiniz denmiş oyun içinden nereden yapacağız acaba?

• ulaaaa kullanıcısına yanıt

Ben de Fifa 23'ü aldığımdan beri çimler az tuhaf görünüyor, kornerlerde vs hoş ancak bana da öyle geliyor olabilir.

• Arkadaşlar yeni gelen güncellemeyle birlikte ben normalde hep online sezon oynuyorum şimdi fark ettim çapraz platform açık olduğu halde hep bilgisayar oyuncusuyla eşleşıyorum ben de bilgisayardan giriş yapıyorum biz bir daha online sezonda çapraz platform olarak konsol oyuncularıyla maç edemeyecek miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz ps kısmına güncelleme gelmemiş sanırım arkadaş ile maç yapıyorduk pc - ps5 bugün giremedik güncelleme almadığını söyledi bir kaç güne düzelir durumlar

• Teşekkür ederim hocam ben de korktum sadece aynı platformda eşleşme olacak diye bilgisayarı da çünkü çok kolay rakip bulamıyor

• "fifa ultimate team sunucularıyla iletişim kurulurken bir hata oluştu" hatası alıyorum genel bir hata mı ya da ne yapmam gerekli?

• 2khakan kullanıcısına yanıt

Hocam mesela dün yine oynadım. Ben topu zor kazanıyorum ama adam sanki yapışıyor kaybettiğim gibi alıyor. Fifa 18 den sonra direk kapabiliyordum topu çok rahat bir şekilde. Anlamadım gitti.

Top kaparken sanki adamlar pes teki x tuşuna basar yaa öyle kapıyorlar. Hile falan var desem anticheat var. Çözemedim bu işi

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

O bağlantıdan oluyor sanırım. Ne kadar kapsanda adam alıyor topu. yurt dışından biriyle maç yaparken pingi düşük brine denk gelirsen o senden önce top kapar mesela gecikme kimde az ise onda kalıyor top genelde.

Ortak sezon oynarken çok oluyor. tekli modda pek değil.

Türkiyede server yok mesela almanyada server vardır. onlarla maç yaparken onlar avantajlı oluyor top kapmada. Türkiyeden rakip bulduğunda o olay yaşanmyor o yüzden yakınlardan eşleşme yap seçeneğini aktif etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 1 Şubat 2023; 20:0:4 >
  • Bölüm yöneticilerinden ricam lütfen konuyu silmeniz belki bir kişinin bile sorununun çözülmesine vesile olur saygılarımla
    Gecikme 50ms vs altı olan bütün oyuncular bu ayarla birlikte gecikme olmadan rekabetçi şekilde oynayabilecekler 50’nin üzerine çıkınca doğal olarak gecikme oluyor zaten FIFA 23’te hep 50 ve altında denk gelebiliyor en kötü ihtimalle 50 sabit geliyor
    Arkadaşlar cümleten selamünaleyküm
    benim bilgisayar bileşenlerimin iyi olmasına rağmen ben bir türlü konsol akıcılığında FIFA oyunları oynayamıyordum oyuna girdiğim vakitlerin abartısız %80’i yazılımla düzgün ayarlar yapıp hem görüntü kalitesinde yırtılma olmadan hem de gecikme ve tepki süresi en düşük şekilde FIFA‘yı oynamaya çalışıyordum bu durum o kadar beni huzursuz ediyordu ki keyif alayım derken sinir stres sahibi oluyordum
    Aslında çözümü çok kolaymış dün itibari ile elhamdülillah bu sorunu çözmüş bulunuyorum benim gibi bilgisayar bileşenleri iyi olupta hantallık sorunu yaşayan kişilere çözüm olması amacıyla bu rehberi paylaşayım dedim inşaALLAH Sizlerde keyifle konsol akıcılığında ve yırtılma olmadan düşük gecikme ile oyunu oynayabilirsiniz
    Oyun indirime girdiğinde ben ilk önce steam den almıştım
    ama steam Oyun kollarına müdahale Edip Orjinal hissiyatı bloke ederek kendi yazılımdaki ölü bölge ve tetik ayarlarını kullandığını düşündüğüm için belki de öyle değildir ama bana öyle geliyordu İnci kere FIFA 23’ü gittim origin Üzerinden satın aldım sizin bunu yapmanıza gerek yok
    Çözümü en aşağıda paylaşacağım merak etmeyin
    Ekran kartı ayarları fabrika ayarlarında iken oyunun ayarlarından 60fps ye (monitör 144 ise maksimum 144 oluyor ama ben 120’de kullanıyorum ) Sabitliyorum olmuyor hantallık oluyor bu sefer limit yok seçiyorum oyun hızlanıyor ama görüntüde yırtılma oluyor
    nvidia Denetim masasından maksimum kare hızını 120 yapıyorum düşey senkronizasyonu kapalı yapıyorum düşük gecikmeyi açık yapıyoruml tura yapıyorum hızlı yenileme yarım yenileme uyarlamalı hepsini deniyorum deniyorum hep bir şey eksik olduğunu fark ediyorum
    En son aklıma şu ayarı geldi elhamdülillah sorun çözüldü
    Windows on için anlatıyorum arkadaşlar ekran kartınızın üreticisi önemli değil yeterki fabrika ayarlarında tutun
    Ben iki kağıda ultra ayarlarda oynadığım için monitör 144 tazelemeye sahip olsa da ben 120’de kullanıyorum ve hdr Açık olarak
    Şimdi yapmanız gereken tek ayar
    Windows un masaüstündeki ekran ve grafik ayarlarında
    gpu hızlandırma Ayarını etkinleştirmeniz gerekiyor arkadaşlar bu ayarı etkinleştirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın

https://www.teknohall.com/donanim-hizlandirmali-gpu-zamanlama-etkinlestirme/

ve Oyuna girin 60fps ye sabitle seçin düşey senkronizasyon açık olduğu halde tepki süresi yok denecek kadar az belki de yoktur oyuncular çok güzel hareket ediyor ve tam performans koşa biliyorlar eğer ki limit yok seçerseniz bu sefer oyuncular jet gibi koşuyor bildiğin araba gibi hızlı oluyorlar hiç keyifli olmuyor ben bir çok ayarı denedim gerçek futbol akıcılığında bu şekilde sonuç aldım
    Yani nereden baksanız yüzlerce saat bu işle uğraşmışımdır bir çok ayarı yapıp denedim en doğru ayarın bu olduğunu kendi tecrübelerim ne söyleyebilirim
    Elhamdülillah benim işime yaradı inşaALLAH Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşların da işine yarar

Mesela bu ayar kapalıyken oyuncular tam performans koşamıyordu koşma tuşuna basıyorum ama Bir türlü konsol videolarında izlediğim gibi depar atamıyolardı sanki patinaj çekiyorlar arkadan gizli bir güç futbolcuları tutuyor muş gibi oluyordu ama şimdi konsoldaki gibi koşuyorlar saygılarımla

• Arkadaslar selam
    Benim sorunum şu, arkadaşla Online dostluk maçı yapıcaz diyelim benim profil de ayarlandıpım dizilişle kadro taktiğini dostluk maçında göremiyorum bunun nedeni nedir bir çözümü var mı yoksa sürekli tekrardan ayar mı yapmam gerekiyor

• Pro clubü uzun zamandır oynayan birisi bana dm atabilir mi bir şey soracağım da

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.