Şimdi Ara

FIFA 23 [PC ANA KONU] (178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
22
Favori
193.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schi20phrene

Bölüm yöneticilerinden ricam lütfen konuyu silmeniz belki bir kişinin bile sorununun çözülmesine vesile olur saygılarımla
    Gecikme 50ms vs altı olan bütün oyuncular bu ayarla birlikte gecikme olmadan rekabetçi şekilde oynayabilecekler 50’nin üzerine çıkınca doğal olarak gecikme oluyor zaten FIFA 23’te hep 50 ve altında denk gelebiliyor en kötü ihtimalle 50 sabit geliyor
    Arkadaşlar cümleten selamünaleyküm
    benim bilgisayar bileşenlerimin iyi olmasına rağmen ben bir türlü konsol akıcılığında FIFA oyunları oynayamıyordum oyuna girdiğim vakitlerin abartısız %80’i yazılımla düzgün ayarlar yapıp hem görüntü kalitesinde yırtılma olmadan hem de gecikme ve tepki süresi en düşük şekilde FIFA‘yı oynamaya çalışıyordum bu durum o kadar beni huzursuz ediyordu ki keyif alayım derken sinir stres sahibi oluyordum
    Aslında çözümü çok kolaymış dün itibari ile elhamdülillah bu sorunu çözmüş bulunuyorum benim gibi bilgisayar bileşenleri iyi olupta hantallık sorunu yaşayan kişilere çözüm olması amacıyla bu rehberi paylaşayım dedim inşaALLAH Sizlerde keyifle konsol akıcılığında ve yırtılma olmadan düşük gecikme ile oyunu oynayabilirsiniz
    Oyun indirime girdiğinde ben ilk önce steam den almıştım
    ama steam Oyun kollarına müdahale Edip Orjinal hissiyatı bloke ederek kendi yazılımdaki ölü bölge ve tetik ayarlarını kullandığını düşündüğüm için belki de öyle değildir ama bana öyle geliyordu İnci kere FIFA 23’ü gittim origin Üzerinden satın aldım sizin bunu yapmanıza gerek yok
    Çözümü en aşağıda paylaşacağım merak etmeyin
    Ekran kartı ayarları fabrika ayarlarında iken oyunun ayarlarından 60fps ye (monitör 144 ise maksimum 144 oluyor ama ben 120’de kullanıyorum ) Sabitliyorum olmuyor hantallık oluyor bu sefer limit yok seçiyorum oyun hızlanıyor ama görüntüde yırtılma oluyor
    nvidia Denetim masasından maksimum kare hızını 120 yapıyorum düşey senkronizasyonu kapalı yapıyorum düşük gecikmeyi açık yapıyoruml tura yapıyorum hızlı yenileme yarım yenileme uyarlamalı hepsini deniyorum deniyorum hep bir şey eksik olduğunu fark ediyorum
    En son aklıma şu ayarı geldi elhamdülillah sorun çözüldü
    Windows on için anlatıyorum arkadaşlar ekran kartınızın üreticisi önemli değil yeterki fabrika ayarlarında tutun
    Ben iki kağıda ultra ayarlarda oynadığım için monitör 144 tazelemeye sahip olsa da ben 120’de kullanıyorum ve hdr Açık olarak
    Şimdi yapmanız gereken tek ayar
    Windows un masaüstündeki ekran ve grafik ayarlarında
    gpu hızlandırma Ayarını etkinleştirmeniz gerekiyor arkadaşlar bu ayarı etkinleştirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın

https://www.teknohall.com/donanim-hizlandirmali-gpu-zamanlama-etkinlestirme/

ve Oyuna girin 60fps ye sabitle seçin düşey senkronizasyon açık olduğu halde tepki süresi yok denecek kadar az belki de yoktur oyuncular çok güzel hareket ediyor ve tam performans koşa biliyorlar eğer ki limit yok seçerseniz bu sefer oyuncular jet gibi koşuyor bildiğin araba gibi hızlı oluyorlar hiç keyifli olmuyor ben bir çok ayarı denedim gerçek futbol akıcılığında bu şekilde sonuç aldım
    Yani nereden baksanız yüzlerce saat bu işle uğraşmışımdır bir çok ayarı yapıp denedim en doğru ayarın bu olduğunu kendi tecrübelerim ne söyleyebilirim
    Elhamdülillah benim işime yaradı inşaALLAH Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşların da işine yarar

Mesela bu ayar kapalıyken oyuncular tam performans koşamıyordu koşma tuşuna basıyorum ama Bir türlü konsol videolarında izlediğim gibi depar atamıyolardı sanki patinaj çekiyorlar arkadan gizli bir güç futbolcuları tutuyor muş gibi oluyordu ama şimdi konsoldaki gibi koşuyorlar saygılarımla
    Usts lütfen yanlış anlama ama sen kafayı yemişsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gece gece hiç güleceğim yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

İşe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 6 Şubat 2023; 1:36:49 >
  • ulaaaa kullanıcısına yanıt

Hocam oyun ayarlarına girip tam ekran yazıyor ya onu pencere içinde tam ekran yapıp dener misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 5 Şubat 2023; 14:40:52 >
  • 2khakan kullanıcısına yanıt

Hocam yakınlardan eşleşme açık bende zaten. 2 gün önce yine oynadım ama sanırım en az keyif aldığım fifa serisi olacak. Ben top kapmak için yırtınıyorum adam sanki savaşa gider gibi topluca gelip top kapıyor. Pes teki X tuşuna basmış gibi yapışıyor. Mesela çok çalım atarım ben joystickle manevra yapıyorum yok adam yemiyor. Kullandığım kol ise xbox one s kolu.

Steam de oylar yarı yarıya. Birçok kişi beğenmemiş. Ben dedim insanlar abartıyor ama yok gerçekten çok keyifsiz bir oyun.

Momentumu köklemişler yine. Goller çok acayip oluyor yani engel olamıyorsun. Hilemi yapıyor bu insanlar anlamıyorum. Önceki serilerde 1-2. Klasman arası gider gelirdim. Bide karşılaştığım rakiplere bakıyorum herkeste mağlubiyet-galibiyet sayısı çok yakın. Oyun ciddi anlamda farklı olmuş bence. Hiç memnun kalamadım iade imkanım olsa iade ederdim.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Kişiden kişiye değişiyor çoğu insan problem yaşadı bu oyunda sistem uyumsuzluğu veya sistem yeterizliği. windows ayarları vs gibi sorunlarla boğuşanlarda var. Hiç sorunsuz kusursuz fifa oynayanlarda var.

Bende ilk çıktığı hafta sorun yaşayıp tespit ettiklerimi giderdim kusursuz bir fifa deneyimi alıyorum fakat ortak sezonda arkadaşla tek takımı yönetirken başka ülkelerden denk gelen rakiplere karşı server a uzak kaldığımız için problem yaşıyoruz onun dışında sistemsel bir sıkıntı yaşamadık.

• Selam arkadaşlar bende aldım oyunu ve ayarları yapmaya başladım. Aklıma takılan bu kısım oldu buradaki değerler ne olmalı internetten bulamadım.

FIFA 23 [PC ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectre28

Selam arkadaşlar bende aldım oyunu ve ayarları yapmaya başladım. Aklıma takılan bu kısım oldu buradaki değerler ne olmalı internetten bulamadım.

Onlina bir etkisi yok hocam onun

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Online dışında abim le oynuyorum evde de ondan sordum r2 sprint bana biraz yavaş geldi de yazayım dedim ayar değiştirecek miyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spectre28

Online dışında abim le oynuyorum evde de ondan sordum r2 sprint bana biraz yavaş geldi de yazayım dedim ayar değiştirecek miyiz.

Kişiye göre değişir hocam bu ayarlar zevkinize göre ayarlayın genelde oyun çok arcade olduğu için insanlar sim e benzesin diye ayar yapıyo paylaşıyo internette bulabilirsiniz önerilen ayarları

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Ben bu şekilde bıraktım ya alıştık oynaya oynaya çok teşekkürler.

Hocam benim ekran kartım rx 570 o dediğiniz ayar yok ne yapmalıyım.

• Bazinga23 B kullanıcısına yanıt

Hocam herhangi bir şey yapmanıza gerek yok oyuna girin oyunun ayarlar bölümünde ekran ayarlarına gelin aşağıda hani tam ekran yazıyor ya çerçevesiz tam ekran var onu seçin monitörün yenileme hızı kaçsa o şekilde tazeleme verir akıcılık da olur

• steame indirim gelir mi? epicten alsam sorun olur mu?

• Ben sildim kurtuldum. Bu sene verdiğim para boşa gitti. Yeni nesil grafikleri görecez diye kazıklandık. 99'dan beri fifa oynarım en zevksiz demeyeyim ,oynarken acı çektiğim fifa bu oldu.

Hocam freesync açmalımıyım monitörde birde penceresiz ekran yapınca daha çok artmaz mı input lag

• Oyun Açılmıyorki Hiç 1 Şekilde Oynayan Nasıl Oynuyor Pcde BilmiyorumFIFA 23 [PC ANA KONU] 

• bende bir sorun yok ilk 2 ay açamadım sonra herşeyi silip kaldırdım iz bırakmadan format atar gibi düzeldi.ama bu sene fifa 23 pc den hem biz hem ea bıktı.)anticheats yüzünden) performans berbat.yeni çıkacak fc 24 kesin pc ye eski nesil gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaaaa

bende bir sorun yok ilk 2 ay açamadım sonra herşeyi silip kaldırdım iz bırakmadan format atar gibi düzeldi.ama bu sene fifa 23 pc den hem biz hem ea bıktı.)anticheats yüzünden) performans berbat.yeni çıkacak fc 24 kesin pc ye eski nesil gelir.

Eski nesil falan gelmez hocam daha optimize gelir merak etmeyin

• Bazinga23 B kullanıcısına yanıt

Hocam monitör eğer 144 ise sadece yapmanız gereken iki ayarı var başka hiçbir şeye dokunmayın

Tazeleme 144’te kalacak

Maksimum kare sayısı 120 ile sınırlandırılacak

Geri kalan her şey varsayılan da kalacak ben monitörde gsync Hayrın da kapattım

Size yazdığım bir şekilde kullanıyorum bugün denedim görüntüde herhangi bir yırtılma yok takılma falan yok oyuncular da aşırı derecede hızlı koşuyor tepkiler çok iyi başka hiçbir şeye dokunmayın hocam

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.