< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (178. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gece gece hiç güleceğim yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşe yaramadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 6 Şubat 2023; 1:36:49 > -
Hocam oyun ayarlarına girip tam ekran yazıyor ya onu pencere içinde tam ekran yapıp dener misiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 5 Şubat 2023; 14:40:52 >
Hocam yakınlardan eşleşme açık bende zaten. 2 gün önce yine oynadım ama sanırım en az keyif aldığım fifa serisi olacak. Ben top kapmak için yırtınıyorum adam sanki savaşa gider gibi topluca gelip top kapıyor. Pes teki X tuşuna basmış gibi yapışıyor. Mesela çok çalım atarım ben joystickle manevra yapıyorum yok adam yemiyor. Kullandığım kol ise xbox one s kolu.
Steam de oylar yarı yarıya. Birçok kişi beğenmemiş. Ben dedim insanlar abartıyor ama yok gerçekten çok keyifsiz bir oyun.
Momentumu köklemişler yine. Goller çok acayip oluyor yani engel olamıyorsun. Hilemi yapıyor bu insanlar anlamıyorum. Önceki serilerde 1-2. Klasman arası gider gelirdim. Bide karşılaştığım rakiplere bakıyorum herkeste mağlubiyet-galibiyet sayısı çok yakın. Oyun ciddi anlamda farklı olmuş bence. Hiç memnun kalamadım iade imkanım olsa iade ederdim.
Kişiden kişiye değişiyor çoğu insan problem yaşadı bu oyunda sistem uyumsuzluğu veya sistem yeterizliği. windows ayarları vs gibi sorunlarla boğuşanlarda var. Hiç sorunsuz kusursuz fifa oynayanlarda var.
Bende ilk çıktığı hafta sorun yaşayıp tespit ettiklerimi giderdim kusursuz bir fifa deneyimi alıyorum fakat ortak sezonda arkadaşla tek takımı yönetirken başka ülkelerden denk gelen rakiplere karşı server a uzak kaldığımız için problem yaşıyoruz onun dışında sistemsel bir sıkıntı yaşamadık.
-
Selam arkadaşlar bende aldım oyunu ve ayarları yapmaya başladım. Aklıma takılan bu kısım oldu buradaki değerler ne olmalı internetten bulamadım.
-
Onlina bir etkisi yok hocam onunquote:
Orijinalden alıntı: Spectre28Selam arkadaşlar bende aldım oyunu ve ayarları yapmaya başladım. Aklıma takılan bu kısım oldu buradaki değerler ne olmalı internetten bulamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Online dışında abim le oynuyorum evde de ondan sordum r2 sprint bana biraz yavaş geldi de yazayım dedim ayar değiştirecek miyiz.
Kişiye göre değişir hocam bu ayarlar zevkinize göre ayarlayın genelde oyun çok arcade olduğu için insanlar sim e benzesin diye ayar yapıyo paylaşıyo internette bulabilirsiniz önerilen ayarlarıquote:
Orijinalden alıntı: Spectre28Online dışında abim le oynuyorum evde de ondan sordum r2 sprint bana biraz yavaş geldi de yazayım dedim ayar değiştirecek miyiz.
Ben bu şekilde bıraktım ya alıştık oynaya oynaya çok teşekkürler.
-
Hocam benim ekran kartım rx 570 o dediğiniz ayar yok ne yapmalıyım.
Hocam herhangi bir şey yapmanıza gerek yok oyuna girin oyunun ayarlar bölümünde ekran ayarlarına gelin aşağıda hani tam ekran yazıyor ya çerçevesiz tam ekran var onu seçin monitörün yenileme hızı kaçsa o şekilde tazeleme verir akıcılık da olur
steame indirim gelir mi? epicten alsam sorun olur mu?
-
Ben sildim kurtuldum. Bu sene verdiğim para boşa gitti. Yeni nesil grafikleri görecez diye kazıklandık. 99'dan beri fifa oynarım en zevksiz demeyeyim ,oynarken acı çektiğim fifa bu oldu.
-
Hocam freesync açmalımıyım monitörde birde penceresiz ekran yapınca daha çok artmaz mı input lag
Oyun Açılmıyorki Hiç 1 Şekilde Oynayan Nasıl Oynuyor Pcde Bilmiyorum
-
bende bir sorun yok ilk 2 ay açamadım sonra herşeyi silip kaldırdım iz bırakmadan format atar gibi düzeldi.ama bu sene fifa 23 pc den hem biz hem ea bıktı.)anticheats yüzünden) performans berbat.yeni çıkacak fc 24 kesin pc ye eski nesil gelir.
-
Eski nesil falan gelmez hocam daha optimize gelir merak etmeyinquote:
Orijinalden alıntı: ulaaaabende bir sorun yok ilk 2 ay açamadım sonra herşeyi silip kaldırdım iz bırakmadan format atar gibi düzeldi.ama bu sene fifa 23 pc den hem biz hem ea bıktı.)anticheats yüzünden) performans berbat.yeni çıkacak fc 24 kesin pc ye eski nesil gelir.
Hocam monitör eğer 144 ise sadece yapmanız gereken iki ayarı var başka hiçbir şeye dokunmayın
Tazeleme 144’te kalacak
Maksimum kare sayısı 120 ile sınırlandırılacak
Geri kalan her şey varsayılan da kalacak ben monitörde gsync Hayrın da kapattım
Size yazdığım bir şekilde kullanıyorum bugün denedim görüntüde herhangi bir yırtılma yok takılma falan yok oyuncular da aşırı derecede hızlı koşuyor tepkiler çok iyi başka hiçbir şeye dokunmayın hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X