Şimdi Ara

FIFA 23 [PC ANA KONU] (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
22
Favori
192.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam nvidia var :(

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

buna bir çözüm bulabildinizmi yoksa 22 yemi dondunuz

• Onderrrr kullanıcısına yanıt
    Nvidia ile ilgili Google a arama yaparsanız çok konu çıkıyor, deneyerek birşeyler bulabilirsiniz, AMD ile ilgili ayar yok diye bunu eklemiştim. YouTube da saçma sapan da olsa Nvidia için ayar videoları var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5-4-1 ve 4-3-2-1 taktiklerini meta olarak kim çıkardıysa ortaya onun ben sülalesini elimden geçireyim ama yetmez bu meta taktiklere izin veren düzenleme yapmayan ea nında tüm çalışanlarının sülalesini elimden geçireyim

sırf meta diye bu taktiği oynayanlarda zavallısınız

• Son güncelleme ile online sezon maçında barça forması beyaz saçma bi forma oldu ut gibi ve düzelmiyor bu sorunu yaşayan oldu mu.

• Kemalkececii K kullanıcısına yanıt

Bende de takım formaları ve kısaltmaları yanlış gösteriyor bazen.

• pc de performans mı artmış bana mı öyle geldi? nvidea var

• 120 civarı olan fps, son güncelleme ile 40’lara düştü. Bu nasıl iştir anlamadım. Grafik arttı sanırım. 1660 super var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun başlatılamadı tekrar deneyin (30) hatası alıyorum güncellemeden sonra. Bir sürü denedim yönetici olarak çalıştırdım oyunu ve anticheat’i. Steam’den bütünlük doğruladım gene olmadı. Yardım edebilir misiniz?

• Çözüm bulabildiniz mi? Ben hala düzeltemedim

• Nibelungen27 kullanıcısına yanıt

Buldum. Ea anticheat var Programfiles’ta EA diye bir klasörün içinde. Orda bir exe var. Ona basıp tümünü kaldır de, ardından geri O üstte bölme var Fifa 23’ü seçip kur de. Oluyor. Ayrıca diyelim ki oyun D diskinde EA anticheat C diskinde, bu durumda EA anticheati D diskindeki program files’a taşıyorsun. (Ana dizini ile birlikte direk EA dosyasını) bu dediğim işlemi yapıp anticheat ile oyunu aynı diske taşıyınca açıldı.

• Selam arkadaşlar ben de yeni laptop aldım fifa 23 ü xbox game pass üzerinden kurdum steam hesabım yok . Oyunda season denen bölüme girince gamepad in kontrolunu kaybediyorum. Gamepad xbox 9. Seri. Güncellemelerini de kurdum halbuki. Oyuna girince birden Yön tuşları dahi çalışmıyor. Bazen bir iki gol yeyince kendine geliyor. Böyle bir problemle karşılaşan var mı? Çözümü nedir?

• Bu FIFA 23 pc sürümü ne kadar sorunlu oyunu ilk kurarken açılıyor daha sonra açtığımda açılmıyor oyun orijinal olduğu halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 2 Temmuz 2023; 14:32:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biz ailecek PS2 de Pes6 Online a geçtik. evde 2 tane PC ve fifa 23 yüklü hazır dururken. 2 adet Ps2 ye pes6 kurduk.

Ps2 den online Pes oynamaya başladık. Adrianolu inter falan. sinir stres bitti. Artık yeni oyun peşinde koşmaktan vazgeçtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 3 Temmuz 2023; 12:32:26 >
  • Arkadaşlar ben de hem Xbox dokuzuncu nesil oyun kolu hem de PlayStation beş oyun kolu var bilgisayarda 32 GB RAM 3070 ekran kartı 5600 X işlemci var 144hz LG gsync Monitör var
    Ama ben ne yaptım ne ettiysem PlayStationdaki Xboxdaki tepki ve hissiyatı yakalayamadım
    Vync Açık yapıyorum tamam görüntüde yırtılma falan yok ama bu seferde oyuncular hantal ben tuşa basıyorum bir saniye sonra hareket ediyorlar
    Gysnc aktif ediyorum düşük gecikme oranınıl tura yapıyorum açık yapıyorum in gidi yanın kontrol panelinden maksimum kara hızını 120 yapıyorum 118 yapıyorum 140 yapıyorum yani aklınıza gelecek bütün çözümleri yaptım denedim ama ben konsoldaki yırtılma olmadan ve tepki süresi olmadanki akıcılığı bir türlü yakalayamadım bu oyundan yani genel olarak bilgisayarda FIFA dan hiç keyif alamadım zamanında 5000 TL iken salaklık ettim PlayStation beş Satın almadım şimdi 20.000 TL’nin da üzerinde fiyatı var sizden çok rica ediyorum bilgisayarda konsol hissiyatında akıcılığında yırtılma ve gecikme süresi olmadan oynayabilen varsa bana ayarları yazabilir mi lütfen

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Bendede DDR5 sistem 3080 li PC de oynuyorum. ayrıca 3060 lı Laptopta da Fifa 23 yüklü.

Sırf meraktan Series S aldım zamlanacak diyede 12bine PS5 aldım yatırımlık(ileride kırılırsa oynamak için) 165 hz 2k monitörde Fifa 23 te asla PC deki akıcılık ve tepki süresine yaklaşamıyor konsollar.

PC de çok aşırı akıcı ve tepki süresi mükemmel oynuyorum. tepki süresi konsoldada aynı fakat Oyunun akıcılığı konusunda ben tam tersini hissettim. Grafik olarak ta PC konsollardan çok iyi geliyor bana. Uzun zamandır PC de ultra ayarlada oyun oynadıktan sonra konsola geçince seviye düşüşü ve hertz ve fps daha düşük olduğundan benim gözler direkt farkı hissediyor. Laptopta 115-145fps da Masaüstündede 160-190 fps lerde.

Konsolda takılıyormuş gibi hissettim bana öyle gelmiş olabilir ama PCde yağ gibi görünüyor.

Bence PC en gelişmiş sistemdir yine. Şuan xbox ı sattım ps5 i de kutusunda tutuyorum ps4 gibi kırılınca kullanırım. ps5 kolunu kullanıyorum ps2 de.

Tüm bu saydıkalrımı kardeşimle beraber aldık kullanıyoruz ama dediğim gibi Fifayı bırakınca PS2 ye başladık o kadar sistem boş duruyor ps2 oynuyoruz bu aralar. çamur gibi grafiklerlede olsa keyif veriyor.

• 2khakan kullanıcısına yanıt

Vakit ayırıp cevap verdin için teşekkür ederim hocam o zaman bana oyununu ve ekran kartının kontrol paneli ayarlarını paylaşır mısın ve FIFA 23’ü bilgisayarda steamdan mi

steamdan Oyunu oynuyorsunuz eğer FIFA 23’ün oyun kontrolcüsü giriş ayarlarında paylaşır mısınız lütfen

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Hiçbir ayar yapmadım hocam. Windows 11 yüklü ve oyun oynamak için gerekli olan eklentiler yüklü.

microsoft visualC++

OpenAL vs gibi.

Nvidia denetim masasında ayar yaptıkça daha beter kasmalar dengesizlikler oluyordu önceki fifalardan biliyorum.

ordan sadece Fifa 23 ü yüksek performansta çalıştır olarak işeratlemiştim. hiçbir ayara dokunmadan oynuyorum.

O ayarları youtube tan bir çok kez denemiştim fifa 21 ve 22 de. o ayarlar nedense daha çok berbat etmişti.

Kol olarakta Xbox 9 nesil ayar gerektirmiyor hocam. direkt görüyor zaten. sadece kendi alıcısını kullanıyorum. bluetooth kullanmıyorum.

oyunu originden almıştım.

diğer pc de Epic games ten aldım aralarında fark yok.

PS5 kolu ile direkt oynarken sıkıntı vardı sanki adamlar bazen duruyor hareket etmiyor gibi. onuda DSX programı ile çözdük. xbox 360 olarak seçiyorum o şekilde ayarlı ve dsx ile aynı xbox kolu gibi çalışıyor. hatta tetik sertiği vs ayarlanabiliyor mikrofonda çalışıyor.

Xbox koluna alışkınım Fifada fakat ps5 kolunuda sevmeye başladım. Biraz alışınca xbox ile aynı seviyeye gelinebilir.

• 2khakan kullanıcısına yanıt

Hakan hocam çok teşekkür ediyorum sorunsuz oynaya bildiğinize de çok sevindim nedense benim bilgisayarda FIFA da yüzüm hiç gülmedi size bir şey danışmak istiyorum oyun ayarlarında grafik ayarları 60’a mı kilitli yoksa kilit yok mu seçili

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.