Şimdi Ara

FIFA 23 [PC ANA KONU] (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
22
Favori
192.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gamepass'e gelince oyun bir deneyeyim dedim ama bende şöyle bir sorun var; oyun donuyor, garip bir ses geliyor oyundan ve bilgisayarı yeniden başlatmak gerekiyor. Mavi ekran çıkmıyor, sadece donuyor öylece. Başka hiçbir oyunda böyle bir sorun yaşamadım. Ekran kartım 1660 Super. Nvidia kontrol panelinden güç ayarını optimum yaptım öyle deniyorum şu an. Akıcılık için fps'i kilitledim ve düşey senkronizasyonu uyarlamalı yaptım ping harici bir sorun yok şu an akıcılıkta. Ping'e de yapacak bir şey yok zaten.

Bir de Fut'ta para harcamadan ilerlemek zor. Ne zamandır oynamıyordum Fifa'yı. Tamam sadece kadro ile yenemezsin yani yetenek de olmalı ama rakipte bakıyorum çoğu oyuncunun +95 hızı var. Savunma yapmak imkansızlaşıyor. Benim kadro dümdüz el yordamıyla kurduğum kadro. Fut'ta division 6'ya geldim. Fut champion'a gireyim dedim, gelen kadroları yenmem çok zor elimdekilerle. Para verdiğin oyunda bir daha para vermen gerekiyor, o zaman da pay to win oluyor zaten.

• Arkadaşlar oyunu yeni satın aldım fakat ne yaparsam yapayım online maçlarda ping problemini çözemedim. Ortalama 40-50 Mbps internetim mevcut ama yok hiç akıcı oynayamıyorum. Var mıdır çözebilen?

• Arkadaşlar oyunda oyuncular kayboluyor neden acaba var mı aynı sorunu yaşayan?

• NeCRiS kullanıcısına yanıt
    hocam oyunda senkronizasyon sorunu var bende çözemedim oyun sürekli sıfırlanıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • IrrepertuX kullanıcısına yanıt

Online sezonda 9 kişi oynuyorum arada bir 90 dk :)

• Fifa 23 pc de satış rakamları belli mi?next gen olunca artmıştır rakamlar umarım yoksa bir daha next gen gelmez.(evet bende çok sevemedim ama next gen fc 24 ten umutluyum)

• Gamepass ile indirdim, 1997 den beri Fifa oynarım, sanırım en iyi görünümlü ama en boktan oyunu yapmışlar (yapamamışlar bile). Çünkü kariyer kısmında sanki 56k modemle bağlanır gibi yavaşlık takılma var oyunda. pas atıyorsun sanki online oynuyorum da lag var gibi oluyor.

bir ayarı, çözümü var mıdır yoksa fifa 22 ye geri döneceğim, sinir stres sahibi oldum yeminle.

• merhaba. bende oyunu geçen ay bedava olduğunda aldım indirdim ps5e. ilk zamanlar iyi gidiyordum yani huzurum yerindeydi ama division 5. klasmana gelmemle kabus başladı. dedim ara veretim fut draft oynayayım biraz ama yok orasıda aynı. ilk maçı kazanıyorum ama kesin 2. maç 5 falan yiyorum. adam sanki buzda kayıyor gibi defans yapıyor. hele dün akşam bi rakipte virgil van dijk vardı, resmen buzda dans yaparak mesafe kat ederek ayağımdan topu aldı.

zaten bi adamıma 3 adam saldırıp topu almasına alıştım. hadi oldu çalım atıp geçtim adam kayarak müdahale etemeye çalıştı, ya arkadaş ne ara kalktın geldin önüme geçtinde aldın topu.

37 yaşındayım wining elevenlardan beri oynarım. fifa 19la fifaya geçtim ama yaşlandırdı bu oyun beni. sövmekten ağzım yamuluyor her akşam. işten geliyorum stress atayım diye ama daha çok stress oluyorum.

• starboy86 kullanıcısına yanıt

44 saate yakın oynadım, bilgisayara karşı, sadece Kariyer Modu ve Dünya Klasmanı seviyesinde; bu bile bana illallah ettirdi. Sizi düşünemiyorum. Siz yine de bedava tecrübe etme şansına sahip olmuşsunuz; yine kârdasınız  

• Oyuna para vermedim ama coin aldım parayla 😁😁 belki dedim kadroyu iyi yaparsam yenerim ama alakası yok. Tam kanserlik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kesinlikle dediğiniz gibi; tam kanserlik bir oyun.

• Peki sizce de bu sorunların en büyük nedeni bağlantı sorunlarımı yani serverlara uzak olmamız mı?

Bu, insanı çıldırtan FIFA serisinin sorunlarının en büyük nedeni EA'in paragöz olması. Momentum vesaireyi de oyunu oynayamayan kitle de kendini oynayabiliyormuş sansın diye kasıtlı yapıyor. Bu kulvarda tekel kaldığı müddetçe bizi daha çok çıldırtır EA.

• Haklısınız, EA'nın bu politikası değişmedikçe bu sorunlarda düzelmez. Fakat alternatifide yok mecbur oynuyoruz ve bile bile her sene aynı şeyleri yaşıyoruz.

200s fut oynadım div5 geldim sürekli oyun kurma şeklini değiştirmek gerek yoksa rakip defans geçilmiyor timing finish yapabiliyorsanız kazanma oranınız yüksek

• Aref6 kullanıcısına yanıt
    Timing finish çalışacağım o zaman. Bütün maç adamın kalesinin önünden ayrılmıyorum ama golleri yiyen benim. Eksik yaptığım şeyler var demekki.

• Fc 24 daha da arcade olacakmış.ben bu habere hiç sevinemedim.yeni nesil fifacılara kurban gidiyor güzelim futbol

• Ne kariyer modu Ne offline ne online , menü geçişleri maç sırasındaki paslasma vs. sanki ağır modda oynuyormus gibi internet üzerinde bulunan videolar forumlar ne varsa yaptım ama hala düzelmedi , yokmudur bunun bi çözümü illa silip kurtulalım mı ?

• Onderrrr kullanıcısına yanıt
    Forumda birisi AMD kartlar için birkaç ayar söylemişti, onu yapınca 30fps den 60a kadar çıktı biraz nefes alır gibi oldu ama monitör 165hz biz 60 da oynuyorız ne anladık bu işten diyor insan. Eskisine göre biraz daha iyi oldu ama. Linkini bulunca atayım

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.