Dün format attım ve bugün oyunu kurmaya çalıştım, ilk yüklemede aynı sorun başıma geldi bir türlü çözümü bulamadım siz bulabildiniz mi acaba? Şu an sildim tekrar yüklüyorum umarım sorun çözülür. Arkada çalışan anti cheat de yok galiba, dead by daylight ve chivalry 2'nin anti cheatleri yüklü. |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (188. sayfa)
-
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar oyunun sağ altında şöyle bir şey çıktı bilen veya karşılaşan varmı
YOU'RE OVER YOUR DAİLY LİMİT BY 10 HOURS 50 MİN
Finish your game, and don't forget to save
-
EA uygulamasının ayarlarında my playtime var. ordan kendine 10 saat limit koymuş olabilirsin.
-
ındırıme mi girdi 209 lira sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar,
Steam üzerinden indirimle Fifa 23 almayı düşünüyorum.
oynanış vs. sorunlar ne alemde? Devam ediyor mu? alınır mı?
Bilgi rica ederim.
Teşekkürler
-
PC opitimizasyonu rezalet. Sanki çok çok iyi grafikli bir oyun oynuyormuşsunuzcasına tam yükte kullanıyor sistemi.
Momentum olayının bir şeyini çıkarmışlar.
Animasyonlar 2023 yılında olduğumuz düşünüldüğünde çok yapay ve sırf yapmış olmak için yapılmış. Hakem, oyuncu ve gol sevinci animasyonları oldukça sırıtıyor.
Kısacası, Kariyer Modu oynayacaksanız alın derim. Arada girip bir-iki maç atıp çıkmalık bir oyun. Fazlası yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı bayıyor.
-
Teşekkürler
-
valla almayın derim. en zor seviyede dahi ortasahadan topu alıp, sağa sola koşarak ceza sahasına girip gol atıyorum.
yani; defansın yapay zekası çok kötü, bön bön bakıyorlar..
-
Direk sıkıntı
Teşekkürler
-
Arkadaşlar dün gamepass sayesinde fifa23 indirdim fakat oyunda sadece hızlı koşma tuşunu ayarlayamıyorum ne r1 ne r2 nede l1 l2 de çalışmıyor bu sorun ile daha önce karşılaşan var mı ? gamepad:f310 kablosuz.
-
Selam Kolun ön veya alt kısmındaki switch i X e al. xinput olarak çalışır ve görür.
Kablosuz ise f710 dur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 18 Mayıs 2023; 11:42:13 > -
sadece bir tuş için indirmediğim şey kalmadı çok sağolun
-
DISM++ adında bir program var, onu indirdim. Disk temizleme programı, yaptım oldu.
Dene istersen
-
harbiden gamepassden deneyeyim dedim ona bile yandım oyunu alanlar bin pişman.
fifa 2008 den beri fifacıyım ilk defa 2-3 günde soğudum oyundan.
pes gibi olmuş gerçekçiliği kalmamış. bu fifa değil kesinlikle
-
Gamepasse Gelince Xbox Series S e kurdum. Konsolda akıcı vs sanan arkadaşlar vardı.
Akıcı falan değil PC de çok akıcı bende. Konsolda orta ayarlarda bir ayar verilmiş.
PC de ultra ayarlarda yüksek hertz ve fps te Oynamaya alışkın gözler konsola geçince seviye düşüşünü direkt farkeder.
NFS heat i de denedim yok. PC nin yerini asla tutmaz konsollar.
Optimizasyon denen şey ayarlarla oynayıp konsolun gücüne göre ayar yapmaksa gidin PC de grafik ayarlarını orta veya düşük yapın konsol gibi olur zaten. Arada aşırı fark var.
2018 de konsoldan PC ye geçtiğimde 144 hz ve yüksek fps li oyun oynamanın farkını anlamıştım.
Şimdiki konsollarda 120 hertz gibi çıkışlar olsada oyunu 120 fps te oynatmadığı için PC gibi olmuyor.
Fifa 23 e PC den devam ediyorum. Elimde Series S de atıl vaziyette duruyor.
-
Dünya Klasmanı zorluğunda neredeyse her maçta kaleciyle abartısız 20 kere karşı karşıya kalabildiğimiz gerçekçi(!) ''futbol simülasyonu''.
-
FIFA 20 den beri ilk kez gamepass ile şuanda indiriyorum sorun olmazsa bende deneyimi paylaşırım. 10 SAAT lik sürümü oynadım oyun çık hızlı geldi bana birde plase şutlar çok zor olmuş sanki. illaki zamanlı bitiricilik ile vurman gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 20 Mayıs 2023; 2:2:37 > -
Selamlar, oyunu gamepass'e gelince yükledim. Ancak maç sırasında bazen tam ekrandan çıkıp pencere moduna alıyor. Doğal olarak bütün zevki kaçıyor. Şansıma da ne zaman ciddi bir atağa başlıyorsam o zaman başıma denk geliyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X