< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (186. sayfa)
-
-
bende xbox hesabımda varmış ama pc de yok. xbox series s geçti elime şimdi eski hesabıma girince fifa 14 ten 19 a kadar hepsi var.
ama ben nostaljiyi ps2 alarak yaptım bu aralar. Winning eleven falan çok iyi geliyor tüplü tv de.
Fifa 23 ü de bıraktım bu arada. PC oyunları bana hissiyatsız geliyor artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 16 Nisan 2023; 13:16:0 > -
Banada fifa 23 o kadar çiğ geliyoki hocam anlatamam buz pateni yapan oyuncular gerçekçilikle alakasi olmayan power shootquote:
Orijinalden alıntı: 2khakanbende xbox hesabımda varmış ama pc de yok. xbox series s geçti elime şimdi eski hesabıma girince fifa 14 ten 19 a kadar hepsi var.
ama ben nostaljiyi ps2 alarak yaptım bu aralar. Winning eleven falan çok iyi geliyor tüplü tv de.
Fifa 23 ü de bıraktım bu arada. PC oyunları bana hissiyatsız geliyor artık.
25 30 tane origin denedim ama olmadı maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet öyle. Çıktığı gibi almıştım ilk zamanlar güzel ve farklı gelmişti. Şimdi bir pc yazılımı gibi bir oyun resmen sinir hissiyatlı bir oyun her saniye tetikte ve stres altında oynatan bir yapısı var. yıllardır böyleydi ama bu sene hepten sıktı artık. yeni bir oyun çıksın artık.
Sezon boyu oyun Bir hafta düzgün akıcı çalışsa sonraki hafta gecikmeli kasar gibi hareketler yapan. güncellendikçe değişen bir oyun haline geldi.
insanı oyundan soğuttular resmen.
hevesle açıyorsun bakıyorsun lag var oynanmıyor. ertesi gün giriyorsun sıkıntı yok falan.
serverları yetersiz olan bir oyuna bidaha para vermek istemiyorum.
Ben Fifa 2000 den beri fifacıyım pesçileri sevmezdim ozamanlar ama şuan eski günlerdeki ps1 ve ps2 deki winning eleven pes oyunlarını deniyorum o kadar hissiyatlıymış ki yazık olmuş o zamanlar fifayla boşa zaman harcamışım.
Resmen karton kaydırıyormuşuz sahada.
Eski fifaya göz atacaksan Fifa 15 i çok iyi hatırlıyorum hissiyatlıydı. grafikler tam premier lig hissiyatı veriyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 16 Nisan 2023; 13:48:47 >
-
Fifa 23 olmayana verebilirim hesabı oynamak isteyen olursa fifa 16 nız varsa
Fut mağazaya girince controller çalışmıyor. Fare ile sadece üst başlıkları değiştirebiliyorum. Ne içeriklere göz atabiliyorum ne geri ıkabiliyorum. Bu tarz bir hata yaşayan var mı?
Güncelleme: Oyun dosyaları bütünlüğü doğrulama ve güvenlik duvarı fifa23 bağlantılara izin ver yaptıktan sonra düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 17 Nisan 2023; 0:24:34 > -
arkadaşlar fifa 23 te faul çok az veriyor. bunun ayarı var mı? fifaya yeni başladım yani faul vermiyor hakem neredeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firavun-Faresi -- 17 Nisan 2023; 15:27:2 > -
Merhaba Arkadaslar
Ben FIFA 23u PlayStation'da oynuyorum aylardir. Ama artik PC'de oynamak istiyorum. Playstation hesabindan PC'de oynamanin bir yolu var midir? Yoksa oyunu yeniden mi satin almam gerekiyor?
-
Oyunu yeniden almalısın
-
Ana Menü´deyken Ayarlar´a gir, orada bir yerlerde hakem katılığı diye bir seçenek var. İşte "yumuşak, katı" diye ayarlayabiliyorsun. Ben ceza sahasında saçma penaltılar verildiği için hiç dokunmadım oraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEPHEN_KinG -- 18 Nisan 2023; 15:18:27 > -
Birde elle oyanamyı açabalir daha çok duran top görmek istiyosaquote:
Orijinalden alıntı: STEPHEN_KinGAna Menü´deyken Ayarlar´a gir, orada bir yerlerde hakem katılığı diye bir seçenek var. İşte "yumuşak, katı" diye ayarlayabiliyorsun. Ben ceza sahasında saçma penaltılar verildiği için hiç dokunmadım oraya.
Tabi, bütün ayarlar o sekmede mevcut. Ama ben tavsiye etmem. Kendi iradem dışında dezavantajlı bir karar verilince -hele ki- önemli bir maçsa pek adil olmuyor.
-
Merhaba herkese. Pc de originden satın almıştım. Ea ya kendiliğinden geçti ve origin kalkmış artık. Ama Ea da oyuna giremiyorum. Sıkıntı yaratıyor. Var mı çözümü ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Çok saçma ya, anticheat falan bir sürü video izledim, hepsini de uyguladım. Yine tık yok. Herkes de steam den almış oyunu. Benim gibi originden alıp daha sonra ea origini silip bu şekilde hata alan bir ben varım heralde. Bugün öğlen interneti kapatarak girebildim. Şimdi öyle de giremiyorum. Ya belki dağ evindeyim ve internetim çekmiyor. Oyuna girip kariyer oynayamayacakmıyım şimdi ? Zaten kariyer oynuyorum bu arada. Çözümü bile varsa şimdi den teşekkür ederim. Kusura bakmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunun en zehirli gerçek dışı iki mekaniği;savunmada jockey(buz pateni yapıyorsun oyuncu etrafında),atakta dribbling( tam saha nefessiz koşuyorsun).
-
Bu oyunu yazanlara yapanlara lanet olsun. Online modda sürekli gecikmeler oluyor. Tuşları geç algılıyor. Oyuncular ayakta duramıyor. Sürekli zemin ayaklarının altından kayarcasına kontrol mümkün olmuyor. FIFA'yı mahfetmişler. FIFA95'den bu zamana kadar yaptıkları en berbat en sinir bozucu oyun olmuş.
-
İyi akşamlar herkese, Gürcistandan ps5 aldım 2 gün oldu, FIFA23 oynarken oyunda 10 15 kere kasma yapıyor FPS drop gibi çözümünü bulamadım, yaşayan bilen var mıdır ?
Hocam Öncelikle konsolunuz hayırlı olsun yaşadığınız sıkıntı içinde geçmiş olsun çözülmeyecek bir şey değildir hocam PlayStation beş ana konusuna sorarsınız kesin cevap alabilirsiniz
Size aşağıda linkleri paylaşıyorum yaşadığınız sıkıntıyı yazın konsol kullanan kullanıcılar size yardımcı olacaktır çünkü PlayStation beşte FIFA 23 çok da akıcı değilmiş anladığım kadarıyla ama yapmanız gerekenleri size orada arkadaşlar adım adım anlatırlar
https://forum.donanimhaber.com/playstation-5-ana-konu-en-iyi-oyun-platformu--137465938-8132
Bilgisayarda oyun oynayan arkadaşlara ben de bir şey sormak istiyorum benim bilgisayarda FIFA oyunlarından yana yüzüm gülmedi ortalamanın üzerinde bir sistemin var şifa için benim yaşadığım sıkıntı performans sıkıntısı değil konsollarla eşit akıcılık da oyunu oynayamiyorum bunun çözümünü bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen
rtx3070 5600x Sistem var bende
fps limiti Yok yapınca kare hızları iki yüzlere çıkıyor ama ekranda yırtılma oluyor
60fps Sabitle deyince monitörün tazeleme hızı 144 oyun 140 doğrudur sabitleniyor ama bu seferde gecikme yapıyor sanki futbolcular profesyonel futbolcu değiller de SuMo güreşçileriymiş gibi dönüş yapamıyorlar koşamıyorlar
ne yaptıysam ne ettiysem Şule kurulup da keyifli bir maç oynayamamışımdır benim oynadığım her anım keyifsiz bir türlü konsol da FIFA oynayanların akıcılık ayarıyla oyunu oynayamadım keşke zamanında PlayStationın fiyatı çok uygunken alsaydım şimdi her şeyin fiyatı uçmuş gitmiş sırf FIFA oynamak için PlayStation alırdım bilseydim Evet PlayStation beşte performans problemi oluyor muş ama hiç yoktan oyun akıcı
Ama şu bilgisayardaki lanet olası düşey senkronizasyon denilen Lanet ayar yüzünden vsync Adı batsın futbol oyununu keyifle oynayamıyoruz ya
adaptive sync Yapıyorum tepkiler de gecikme oluyor düşey senkronizasyon kapalıyken yırtılma oluyor açık iken gecikme oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X