< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (187. sayfa)
-
-
Rica ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar, seneler sonra tekrar oynamaya başladım. Ofise ps5 aldık. Birbirimizle oynuyoruz ve online ile işimiz yok. Sormak istediğim bir takımda yaptıgım taktiği diger bir takıma nasıl cagırabilirim. Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 25 Nisan 2023; 7:15:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun exe ve ea exe dosyalarını yönetici olarak çalıştırı tikli konuma getirip girmeyi dene belki işe yarar
-
Merhabalar, son 1 haftadır oyuna girilmiyor, fifa ekranı geliyor tam girecekken windowsa atıp hata veriyor kodu 117, anticheat hatası
karşılaşan var mı?
ea anticheat uygun olmayan bir yapılandırma tespit etti.
Lütfen herhangi bir hile veya kurcalama yazılımının etkin
olmadığından emin olun ve yeniden başlatın.
1 haftaya kadar sorunsuz oynuyoduk noldu acaba bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benjamin0ks -- 25 Nisan 2023; 19:59:7 > -
Merhaba, FIFA 2023 için eğitici önereceğimiz bir YouTube kanalı var mı? Kadro kurma görevleri olsun, normal görevler olsun bazıları çok zor ve karışık. Bunların yapımına yardım eden kanallar varsa yazar mısınız?
Merhabalar, bilgisayar üzerinde Xbox Controller ile oynuyorum. Frikik kullanırken topa nasıl sert vurulur bir türlü çözemedim. Kavisini falan ayarlıyorum ama oyuncu kaleye çok yumuşak gönderiyor topu. Yardımcı olabilir misiniz?
-
-
Resistencia FC diye ne çok takım var. yada hep aynı takımmı anlamadım ne var bu takım isminde. bana da çok denk geliyor. Ve uyuz ediyor.
-
Arkadaşlar,selamlar. bildiğiniz üzere fifa crossplay üzerinden, farklı platformdaki oyuncular birbirleriyle maç yapabiliyorlar. Ancak birkaç gündür arkadaşlarımı ekleyemiyorum. Onlarda beni ekleyemiyor. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
-
Rakibiniz hile ise maç kaybetmeden çıkma yöntemi var hocam. Bilmiyorum biliyor musunuz da. Bilmeyen arkadaşlar için anlatayım. Fifanın yanında arkaya bi uygulama açın spotify falan olabilir ufak pencere olacak şekilde. Sonra maça girdiniz baktınız hile geldi. ESC basın oyun durunca alt+tab yapıp spotifyi açın önünüze gelsin. 20 sn bekleyin. Otomatik olarak hile olan şerefsiz oyundan düşüyor. Size mağlubiyet yazmıyor.
-
Yardımcı olabilecek yok mu?
-
Arkadaşlar Allah rızası için bilen bir arkadaşım varsa yardımcı olabilir mi? Heves edip eğlenelim diye aldık, 3 gündür eğlenmek yerine sinir harbi yaşatıyor bu oyun.
Oyun bildiğiniz kasıyor arkadaşlar, 3 gündür araştırıyorum, denediğim hiçbir şey sorunu çözmedi. Ilk başta çok kasıyordu, internetteki cozumleri uygulayinca şimdi daha az kasıyor ama sonucta bariz bir sekilde kasiyor, takiliyor ve gram zevk alamiyorum kastigi icin. Hem onlineda hem offllineda ayni sekilde kasiyor.
Laptopu normalde tvye baglayip oynuyorum ama daha bilgisayarda bile kastigi icin tv ye baglamadim hic. i5 7300, 8gb ram, gtx1050. Ayni lapropta gecen sene fifa 22 yi yuksek ayarlarda gram donmadan, kasmadan ve yag gibi akarken saatlerce oynuyordum. Fifa 23te ise sistemi rtx 3060 olanlar bile kasmadan bahsetmis forumlarda.
Var midir arkadaslar bu sorunun bir cozumu, 720p en dusuk ayarlarda bile kasiyor, pisman oldum oyunu aldigima. Bilen birj aydinlatabilirse sevinirim. Cozulemiyjrsa da bari daha fazla ugrasmayayim birakayim artik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşlemci yeterli ama ekran kartı düşük. 2GB ekran kartı yetersiz kalıyor. En az 4GB öneriliyor. Gtx 1050 Ti gibi mesela. İyi performans için ise en az Gtx 1060, RX 570, RX 580 gibi kartlar gerekiyor. Ayrıca sistemde 16 GB RAM olması da biraz daha iyi sonuç verecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 3 Mayıs 2023; 1:48:31 > -
Pro Club'da üçgen kale ağları gözükmüyor. Bu ayara aldığımda ağlar bug'a giriyor. Genel bir sorun diye tahmin ediyorum doğru mudur? Normal bir maç açtığımda gözüküyor üçgen ağlar çünkü.
-
Hocam teşekkürler cevabınız için. Ekran kartı gtx1050 4gb olan versiyon. Dediğiniz gibi daha iyi sistem daha iyi sonuç verir. Benim en çok şaşırdığım nokta, fifa 22 en yüksek ayarlarda gram takılmadan donmadan yağ gibi akarken fifa 23 en düşük ayarda bile nasıl bu kadar kasar? Rtx 3060 kullanan ve kasıyor diyen vardı internette.
Bu sene yeni nesil versiyon geldi. Optimizasyon da iyi değil. O kart 4GB olsa bile gücü yeterli değil. İkinci el de olsa Gtx 1660 Super almanı öneririm. Sistem belleğini de 16 GB yapman da önemli. Oyun ilk çıktığında güçlü ekran kartlarında bile sıkıntı çıkarıyordu. Ama oyuna gelen güncellemelerle performans biraz toparlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 3 Mayıs 2023; 14:59:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu siliyorum. FPS'i 60'a sabitlememe rağmen işlemci ve ekran kartı ağır yükte çalışıyor. Böyle bir oyun için aşırı saçma bir şey. Optimizasyon diye bir şey hak getire. RTX 3060 kullanıyorum bu arada.
-
Arkadaşlar selam. Oyunu ilk çıktığından beri zevkle ve sinirle oynuyorum. Fakat biraz önce şu başıma gelene bakın. Rakip oyuncuları görünmüyor! Yine de ilk yarıyı 2-0 önde tamamladım ve oyuncu kaçtı. :D
Bu bir hile mi, hata mı?
-
Anticheat varken Hile nasıl yapabiliyorlar yada cesaret edebiliyorlar. ille bir gün hileden yakalanıp hesabı banlanmayacakmı bunların.
Bence bu hile gibi durmuyor hilenin bu kadar abartılısını görmedim.
Daha önce kendi takımımda bir oyuncunun görünmez olduğuna şahit olmuştum youtube a atmıştım aynı bug'dır.
4KHakanyoutubeemre belözoğlu looks invisible on the pitch. and he playing :) we play with friend and see this.https://www.youtube.com/watch?v=pzDRa97958o
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X