ghost hilesine denk geldim. oyunu arka arkaya 2 kez durdurup beklettim. sonra kaleci ile topu fizikli defensa verdim korner direğinin orda l2 ile sakladım. auta çıktı 2-3 kez. sonra kaçtı toksik. bedava win |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (184. sayfa)
-
-
Bana tam tersi oyun daha bozulmuş gibi geldi.Öncesinde world class fuma oynayarak kariyer yapıyordum.Çok keyifliydi güncellemeden sonra bütün keyfim kaçtı.
Keşke bir yolu olsa da son güncellemeyi kaldırabilsem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fifa 23 pc satış rakamları belli mi acaba?fifa 22 pc satış rakamlarından inşallah fazladır yoksa fc 24 pc ye yeni nesil gelmez
-
Arkadaşlar benim için çok önemli olan bir problemi cevaplamanizi istiyorum;
Arkadaşınlmla online maç yaparken ne stad sectiriyor ne yağmur çamur sectiriyor ne de akşam ya da gündüz maçı sectiriyor. Gündüz maçı istemiyoruz habire gündüz maçı çıkıyor karşımıza maçı kapatıp yine açıyoruz yine kafasına göre gündüz maç veriyor.
Bu durumu duzelticek kendimizin seçeceği bir yöntem mevcut mudur?
Hocam Ayarlar-Ekran kısmından "Dinamik Çözünürlük" seçeneğini kapatmayı bir deneyin, eğer açıksa tabi. 30 FPS bayağı bir düşük.
-
Selamlar, steam ve ea app son güncelleme sonrası artık fifa 23 steam üzerinden hiç açılmamaya başladı. Anticheat güncelleme kısmında hata veyior. Yabancı forumlarda da çözüm bulamadım. Şu anda oyunu kaldırdım tekrar yüklüyorum, çözüm bulabilen oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pcde menülerde aşırı ekran kartı kullanımı oluyor, fanlar son hız çalışıyor fan sesi de rahatsız ediyor. Bu sorunu yaşayıp da çözen oldu mu ? Diğer oyunlarda normal sadece fifa da bu şekilde. Sistemim de yeterli
Öyle bir ihtimal olamaz. Çok tepki alır.
-
DDR5 sistemli yeni PC topladık 3080 ti li. 13700k lı falan o bile menülerde fan açıyor sanki fabrika çalıştırıyor arka planda fifa.
-
Ben onu işlemcinin voltajını biraz düşürüp, sabitleyerek çözebildim. Yoksa fanlar uçuyor.
-
arkadaşlar oyun şuana steamde indirimde. almayı düşünüyorum ama gtx 1650 i5-9300h 16 gb ram laptop ile sorunsuz oynayabilir miyim?
-
Steamden alinir mi su an ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alınır kaçmaz çok sağlam bi indirim yapılmış
-
Riva Tunner ile fps limitleyip çözmeyi denediniz mi? genelde öyle yaparım
-
Steamde Fifa 23 de anticheat hatası veriyor uzun zamandır, oynayamıyorum, yabancı forumlarda bir dünya konu var, çözüm bulabilen daha olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar son bir kaç gündür pc de anlamsız bir şekilde oyun maç esnasında 1-2 sn donup sonrasında ise windowsa atıyor nedenini bilen başına gelen bu sorunla alakalı bilgisi olan var mı?
-
-
Oyunu aldım ve genel olarak beğendim. Ama online maçlarda gamepad kullanamıyorum. Volta modunda çalışıyor. İlginç bir durum. Başka yaşayanlar da olmuş ama çözüm bulamamışlar.
-
Selamlar,
PC platformunda Elite Division 500-600 puan arasında takılıyorum. Solo oynamak artık keyif vermiyor. Duo atabileceğim anlaşabileceğim arkadaş bakıyorum. Bu seviyelerde duo oynamak anlaşabilmek ayrı zor farkındayım ama denemekten bir sıkıntı çıkmaz. Özelden mesaj atabilirler.
-
arkadaşlar steamde baya bir indirimde şuan. alınır mı? ilerde xbox 9. nesil kontrolcu almayı düşünüyorum güzel kombinasyon olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X