çok teşekkür ederim |
FIFA 23 [PC ANA KONU] (182. sayfa)
-
-
Dediklerini yapınca açıldı oyun hocam sağolasın.
-
Arkadaşlar bu lanet olasıca fifa 23 ile başım dertte daha doğrusu EA App ile başım dertte. En son 2 gün önce originden oynamıştım hiç bir problem yoktu. PC de oynamak için DS4 kolu kullanıyorum. Origin ile steamden başlatarak sorunu çözüyordum. Aylardır da böyle oynuyorum sorunsuz. Fakat bugün zorla EA App i yükletip origini sildirdi. Ne yaptıysam DS4 kolu tam olarak çalıştıramıyorum. Oyunu steamden açtığımda her youlu denedim olmadı. Oyun açılırken kolu görüyor fakat ana menüye gelince sadece yön tuşları çalışıyor ve oyunda kontrolcü olarak sadece klavye ve mouse gözüküyor.
Ne olur bir çözüm önerin kafayı yiycem yoksa yakında.
-
Kolay gelsin arkadaşlar fifayı indirdim steamden kurdum ama süreklibu hatayı alıyorum interntte yazan cözümleri falan dedim ama bişey cıkmıo varmı bunun kesin bi çözümü iade edicem sonunda
-
selam iade etme olur o anticheat i kaldır tekrar kur. uninstall dosyası var oyunun kurulu olduğu klasörde.
\FIFA 23\__Installer\EAAntiCheat klasörüne gidin orda anticheat installer var onu çalıştırıp önce kaldırın sonra tekrar kurun düzelecektir.
anticheat ile ilgili diğer problemleri olanlarda bunu yaparsa düzelecektir.
-
yokönceden denedim onuda hocam ondan zaten deli oldum oda olmuo hatta tekrar denedim gene olmadı :D
-
fifa 23 ü steamden aldım bnde 1 aydır anticheatmi neden bilmiyorum ea üzerinden hiç oynaymadım originden oynuyorum sorunsuz origin 2 gündür ea yüklemeyi zorunlu yaptı fakat anti cheati 50 kere denesemde oyunu açamıyorum nerden başlatırsam başlatayım sürekli ea uygulaması tekrar açılıp kalıyor başka hiçbir tepkisi olmuyor 2 gündür çok şey denedim olmuyor
-
Bios tan secure boot aktif olacak birde o sebepten de hata veriyor. güvenli önyükleme açık değil mi.
-
Arkadaşlar career mod oynarken maçlar hep gündüz oluyor maçın ayarlarına girip saati gece yapmama rağmen maçlar gündüz oynanıyor böyle bir durum ile karşılaşıp çözen var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MERHABA ARKDAŞALAR FİFA23 DE BÖYLE BİR POZİSYON YAŞADIK ÖNDEKİ OYUNCU PASI ALDIKTAN SONRA GOL ATTI OFSAYT VERİLMEDİ. SİZCE OYUN HATASIMI YOKSA BİR KURAL VE AYARMI AÇIK.
NOT: GÖRÜNMEYEN ALANLARDA OFSAYTI BOZAN OYUNCU YOK. İSTEYENE DETAYLI VİDEO ATARIM.
-
Hocam o ayarlanmiyo maalesef cheat table indirriseniz ordan ayarlayabiliyosunuz veya bulutlu yapicaksiniz ama cheat table indirmeenizi tavsiye derim kariyer modu daha eglenceli oluyoquote:
Orijinalden alıntı: markowic
Arkadaşlar career mod oynarken maçlar hep gündüz oluyor maçın ayarlarına girip saati gece yapmama rağmen maçlar gündüz oynanıyor böyle bir durum ile karşılaşıp çözen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hakem hatası olmuş çok gerçekçi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
25 yıllık fifa hayatımda yanlış ofsayt görmedim. bilgisayar hata yapmazdı.
-
Oyunu bugün bıraktım. 2 milyon coinim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gio88 -- 6 Mart 2023; 20:16:58 > -
-
Arkadaşlar PS4 ve PS5 online oynayamıyormu.
-
Maalesef aynı oyun değilquote:
Orijinalden alıntı: notropilArkadaşlar PS4 ve PS5 online oynayamıyormu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 10 Mart 2023; 11:53:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, PC FIFA 2023'te FUT oynarken oyun inanılmaz ağır, kasma gibi değil. Futbolcuların dönüşleri yavaş tepkiler yavaş bu problem ile karşılaşan var mı hiç ? Çözülebilecek birşey mi bilmiyorum yardımı dokunan olursa çok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bunu neden yapıyor ps5 ile pc oynayamıyormu rivals ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X