Şimdi Ara

FIFA 23 [PC ANA KONU] (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
22
Favori
192.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sözde anti cheat getirdiler FIFA 23 [PC ANA KONU] 

bugün wl de 3 tane hile geldi iki tanesi bot hilesi adam pas hatası yapmıyor şutları full yeşil hiç bir şekilde engelliyemiyorsun birde ghost hilesi geldi adamın oyuncuları sahada gözükmüyor

• adjustik kullanıcısına yanıt

Ee bunlar tespit edilince ömür boyu men edilmesi lazım.

• adjustik kullanıcısına yanıt

Bende de aynı şekilde. Ghost hilesi 1 haftada 4 kez karşılaştım. Ps alma durumuna gelicem sadece fıfa için. Yoksa çıldırmama ramak kalacak gibi

• 2khakan kullanıcısına yanıt

illa ki tespit ediliyordur ama ne kadar sürede tespit ediliyor işte edilene kadar oyuncuları kanser ediyorlar

• arkadaşlar merhaba
    etkili kafa vuruşu ve daha yükseğe zıplama nasıl yapılıyor?
    165 cm boyundaki adam haalanda karşı kafa topu alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gene güncelleme geldi yine oyuna girerken sıkıntı yaşıyorum. berbat bir durum. sürekli aynı hatalar.

• FIFA 23 [PC ANA KONU]

oyuna giremiyorum , böyle bi hata var

• Kariyer modu oynayanlara sorum olacaktı. Premier Lig´deki bir takımdan Lyon´a geçiş yaptım, oynadım sıkıldım falan. Ben Fransa liginden Avusturya, Danimarka gibi daha düşük seviyeli liglere geçiş yapmak istiyorum. Ancak "browse jobs" menüsünde sadece İngiltere, Almanya, İspanya, İtalya ve Fransa liglerinin takımları çıkıyor. Saçma sapan iş. Ne yani, ben bu liglere daha sonra geçebilmek için illa o liglerdeki takımları mı yönetmem gerekiyor?

• Bahsettiğiniz şey orta-gol pozisyonları ise onun pek kolay olmadığını söylemeliyim. Ortaları bu sene zayıflatmışlar hocam. Bir maçta 30 orta yapsam biri dahi tutmuyor. Ancak çizgiye inmeden, ceza sahasına bakarak orta yapmak gerek. Hedef oyuncu demarke durumda ve hareketlenecek gibiyse önüne doğru orta yapılabiliyor. Ancak kafa vuruşları da aynı şekilde çok etkisiz. Bir de kontrol ayarlarından orta yapma olayını "destekli" değil de "yarı" durumuna getirip deneyin.

• yhonus61 kullanıcısına yanıt

çözebildiniz mi hocam ?

• FIFA 23 "Hold up, this game needs permissions"

hatasını çözdüm.

''EA Anticheat.GameServieLauncher'' adlı dosyanın yönetici çalıştır yetkisini kaldırdım çözüldü.

• Merhabalar,

Yaklaşık iki gündür FIFA23’de oyuncuları koşturmaya çalışıyorum şaka gibi.

İki gün önce steamden FIFA23 satın aldım, kendimde de dualshock4 vardı (orijinal) onu takıp oynamayı hayal ediyordum.

Bu arada kablolu bir şekilde bağlıyorum.

İki gündür her şeyi denedim her şeyi yaptım fakat bu oyuncular fut’da olsun normal maçta olsun koşmuyorlar.

Sorun tetik tuşlarında veya dualshock üzerinde değil sorunsuz çalışıyor.

Ds4windows uygulaması ile denedim olmadı, sonra kablolu bağladığımı düşünüp ds4 uygulamasını sildim öyle denedim olmadı.

İlk başta benim dualshock’u xbox controller olarak görüyordu. Daha sonra steam ayarlarından ayar yaptım

Steam girdisini devre dışı bıraktığım zaman bu sefer playstation kolu olarak görmeye başladı fakat yine koşmadı oyuncular.

Ne denediysem olmadı, bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten.

• Dün güncelleme yükledikten sonra oyun kendisini sıfırladı arkadaşlar. Ayarlarım kaydedilmiyor şimdide. Ne rezil bir oyunmuş bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasgus

Merhabalar,

Yaklaşık iki gündür FIFA23’de oyuncuları koşturmaya çalışıyorum şaka gibi.

İki gün önce steamden FIFA23 satın aldım, kendimde de dualshock4 vardı (orijinal) onu takıp oynamayı hayal ediyordum.

Bu arada kablolu bir şekilde bağlıyorum.

İki gündür her şeyi denedim her şeyi yaptım fakat bu oyuncular fut’da olsun normal maçta olsun koşmuyorlar.

Sorun tetik tuşlarında veya dualshock üzerinde değil sorunsuz çalışıyor.

Ds4windows uygulaması ile denedim olmadı, sonra kablolu bağladığımı düşünüp ds4 uygulamasını sildim öyle denedim olmadı.

İlk başta benim dualshock’u xbox controller olarak görüyordu. Daha sonra steam ayarlarından ayar yaptım

Steam girdisini devre dışı bıraktığım zaman bu sefer playstation kolu olarak görmeye başladı fakat yine koşmadı oyuncular.

Ne denediysem olmadı, bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten.

Default tuşlarda r2 y le koşuyo hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ps4 online sezon oynuyorum. 6gb’lik bir oyun güncellemesi geldi. Zaniolo ve Adgekugbe şu an Galatasaray’da gözükmüyor. Kaan Ayhan kadroda ama. Benzer sorunu yaşayan var mı? Geçen hafta kadrodaydılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrigal -- 24 Mart 2023; 0:34:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

Bendede Ayarları tekrar istedi. bu sene o kol ayarları ve favori takım seçme ekranını 50 kez daha gösterecek sanırım ea. bir ayar dosyasını beceremedi gittiler.

Bende Hakimi kaleye geçiyor çift kaleci oluyor PSG de çoğu maçta bu oluyor sağ beke de ramos yetişmeye çalışıyor. Hakimi kalede ama donnarumma asıl kaleci hakimi orda odun direği gibi duruyor toplara değmiyor ofsayt ı bozuyor falan o şekilde online sezonlarda oynuyorum. hakimiyi oyundan çıkarırsan masaüstüne atıyor oyun direkt.

youtube ta da bu hakimi problemi yaşayanlar vardı.

Oyuna sürekli gelen güncellemelerden sonra temiz kurulum için komple kaldırdım tek seferde indiriyorum. belgelerimdeki klasörünü de sildim.Bakalım düzelecekmi.

FIFA 23 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 24 Mart 2023; 4:46:48 >

• 120 sabit fps oynadığım oyun son güncelleme ile 30 fps zor veriyor çözümü bulan oldu mu kafayı yicem

• Son güncellemeden sonra oyun bana daha oturaklı geldi.manchester city ile lig turnuva başlattım sanki tam olmuş oyun artık.çok zevkli geçiyor ve animasyonlar sıkıntısız gibi.piskolojik mi bilmiyorum bir süre ara veriştim.

• oyunu pc de oynayabilen var mı cidden hayvan gibi sistemim var oyun 30 fps donarak çalışıyor bende mi bir tek sıkıntı

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.