arkadaşlar tavsiyelerinizi ve nedenlerinizi açıklarmısnız??
ikiside değil
FootbaLL Manager
konu yanlış yerde
Kesinlikle FM daha guzel ozellikleri daha iyi
BENCE FİFA MANAGER DAHA İYİ CM NİN İLK VERSİYONLARI İYİYDİ SONRADAN BOZDULAR AMA FİFA MANAGERDE MAÇ İZLEME OLAYI FUTBOLCULARIN GERÇEK ÖZELLİKLERİNİN OYUNA YANSITILMASI ÇOK İYİ MESELA HAKAN ŞÜKÜR OYUN TARZI O KADAR İYİKİ HERİF KAFA TOPLARINDA ÇOK İYİ AMA YERDEN ŞUT PENALTI VS GİBİ POZİSYONLARDA ZAYIF.TABİİ OYUNCU RESİMLERİ VE MAÇ ESNASINDA YÜZ HATLARINDAKİ BENZERLİKTE CANASI Kİ BENDE IBM LAPTOP VAR VE FİFA MANAGER 2007 VE 2008 OYNATYAMIYORUM 2006 İLE İDARE EDİYORUM AMA BUDA İYİ...BU ARADA FİFA MANAGER 2006 İÇİN YAMA YADA YENİ TRANSFERLERİ İÇEREN BİR YAMA VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİR.
bana gore championship menager çünkü fm çok abartılmış bir şekilde
Arkadaşın dediği gibi ikisi de değil, tabii ki Football Manager...
bence fm maneger championship maneger hiç iyi değil
kesinlikle football manager harika bence.
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
ikiside değil
FootbaLL Manager
+66666666666666
valla bende eski cm cilerdenim 92-93 ve günümüze kadar olan zamanlar gece gündüz oynadım.sonra sensible furyası çıktı maç izleme olayı o zaman olayı daha zevkli hale getirdi hatta sensible de hem menejerlik yaparken yönettiğiniz takımı maç yaptırırken siz kullanıyordunuz joystik ile ne günlerdi...bu ara fm manager ve champion manager o kadar ilgi çekici gelmiyor nedense herhalde fifa 2006 nın havasındandır...fifa 2006 manager gayet iyi...bu arada bende laptop olduğundan fifa manager 2007 ve 2008 çalışmıyor hata veriyor.bilgisayarcıya sordum laptoplara uyumlu değil dedi...neyse konuyu dağıtmayalım...
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
ikiside değil
FootbaLL Manager
daha üzerine bişey sölemeye gerek yok
İkisi Fm'nin yanında avucunu yalar.
fifanın çıkmasına daha 4 gün var
championship menager tabiki
managerlikte sadece football manager
Football Manager en iyisi;)
FM 2008
quote:
Orjinalden alıntı: serkanover
managerlikte sadece football manager
+Sonsuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme