Bildirim
WINNING ELEVEN mi? yoksa PES mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım istediğini oyna, hangisi hoşuna gidiyorsa. Ama şunu da söyleyeyim ne zaman PES konusuna girsem senin PES hakkındaki aşırı yorumlarını görüyorum, sanki oyunu sen yapmışcasına...
Alt tarafı oyun ne var bunda bu kadar abartılacak anlamıyorum oynamak kâfi gelmiyor mu Oyunları kıyaslarken biraz objektif olmak gerek, doğruya doğru yanlışa yanlış. Ama sen öyle bi savunuyosunki PES2'den beri PES oynayan biri olarak, Konami ve sen beni PES'ten soğuttunuz.
Neyse böyle konulara gerek yok eğlenmeye bakalım biz.
-
kardeş WE ın pesten daha hızlı bir oynanışa sahip olduğunu okumuştum ve WE ı övenler daha çoktu ama bunlar benim okuduklarım. WE oynamadığım için kesin bişey diyemiyorum -
İkisi de aynı da
Biri Japonya' da kullanılan adı diğeri Avrupa -
zaten pes ve WE arasindaki fark, iste bu konu hakkinda cogu arkadas pek bilgi sahibi degil, amacim da bu farki artik herkezin bilmesini saglamak....
we nedense her sene 1-0 ônde, ve gariptir ki 2 si de konami oyunu -
Winning Eleven Forewer -
ben pes ve WE serisini her sene karsilastiriyorum, farklar bariz, peki bu farklari bilen arkadaslar paylasabilir mi acaba..... -
we çok daha hızlı -
bu sene õyle, ya õnceki seneler???? ayrica demoya göre yorum yapiyosun, daha WE 2010 kasimin 5 inde gelicek -
Winning daha iyi, zaten yanılmıyorsam Pes'ten kayda değer bir zaman sonra çıkıyor. -
cause_of_death
hos geldin dostum :))
tamam arkadaslar WE daha gec geldigi icin daha güncel, bunu cogu arkadas fark etmis, ama bu farklari sayabilcek arkadas yok mu???? -
su forumda yokmu bu ince farklari sayabilcek adam arkadaslar???? -
we daha akıcı futbolcuların donuslerı kalas gıbı degıl -
dostum nerdesiniz yaaa :)) evet dogru, baska? -
öğretmenim istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz -
zaten kac tane soru sorduk ki? :)) konuyu dagitmayalim beyler, bak demek ki kimse tam bilmiyormus olayi -
we daha hızlı bir de spiker farkı var o kadar.... farkları biliyorsan direkt ilk mesaja yazarsın bilmeyenler öğrenir eğer bilmiyorsan sorar öğrenirsin. ben biliyorum bakalım başkaları da biliyor mu diye konu açmak çok gereksiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X