< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (24. sayfa)
-
-
Günlük ve haftalık görevleri tamamlayıp paket açarsan çıkıyor zamanla. Oyuncu satın alma derim çünkü paran azdır dandik oyuncu alırsın, satsan %40 zarar ediyorsun. Bana da sürekli orta saha ve forvet çıktı. Savunma en son çıktı. İlk mesajda alabileceğin seviye ödülleri vs vae onları toplayabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 13 Eylül 2021; 2:24:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: victoribarboGünlük ve haftalık görevleri tamamlayıp paket açarsan çıkıyor zamanla. Oyuncu satın alma derim çünkü paran azdır dandik oyuncu alırsın, satsan %40 zarar ediyorsun. Bana da sürekli orta saha ve forvet çıktı. Savunma en son çıktı. İlk mesajda alabileceğin seviye ödülleri vs vae onları toplayabilirsin
Tamamdır hocam, teşekkür ederim bilgiler için.
İnternetim normalde 400 500 kb indirirken, bu oyunu indirmeye çalışırken 50-80 kb arası gidip geliyor. Vpn ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim, bana mısın demedi. Çok saçma bir şey.
80 dk baş pres yap her yolu dene gol olmaz. Karşı taraf son dakikada iki atak ile oyunu iki golle alır 😁 bu nasıl bir şey?
İki maç iyi oynayan oyuncular üçüncü dördüncü maçta sanki mahalle maçındaki dayılara benzemeye başlıyorlar.
Tatsız maçlar çıkıyor gerçekten bıkıyorum bu oyunun mantığını anlayamıyorum benim aklım basmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maç süreleri de çok kısa ayrıca, bana öyle geliyor yada, oyuna 600 TL yatırdım umarım pişman etmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 13 Eylül 2021; 15:16:0 >
Bu oyunun geleceğinin parlak olduğunu düşünmüyorum. Biraz fazla yatırmışsın :)
-
oyun süresi tam benlik, keşke normal fifa da böyle olsa. buna 600 tl yatıracağına keşke fifa 22 alsaydın hocam
-
-
Beyler her yıl iyi bir kadro kurmak ve ana oyunu almak için verdiğim paranın yanında 600 lira hiç, bu oyunda bir yerde herkesi para vermeye zorlayacak, gelecek daha yüksek overall kartlar ile lakin ben kendimi tutacağım o zaman, daha fazlasini düşünmüyorum, bu yıl 22 protesto ediyorum, yeni nesil grafikler ile yada motor ile gelene kadar, FIFA online 4 de kadro kurmak daha kolay, yeni kartlar geldikçe fiyatlar daha düşecektir, bu oyun pesden cok aktif oyuncu ile kalacaktır, oyuncu sayısı azalır artar onu bilemem
Yahu gündüz maçlarından kör olacağım. Bazı maçlarda akşam yapılıyor maç. Neye göre belirleniyor bu? Değiştirebilir miyim bunu?
Edit: bir de ben ceza sahasına sol ön ya da sağ öndeki adamla giriyorum ki penaltı noktasına pas atıp Mbappe isimli zat gol atsın. Daha demin bu pozisyonu denedim ve penaltı noktasında rakip yoktu. Mbappe de inat edercesine geri çekildi ve pozisyonu hiç etti. Bunu defalarca yaşıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 13 Eylül 2021; 19:33:51 >
yine fifa kazandı :D
-
Gece 02.00'dan sabah 05.30'a kadar bakım var.
-
144hz olsun artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler biri takım renklerinde 4.aşama olan etkinleştirme koşulu ^'derece maçı- taraftar beğenisi s-0/1' ne anlama geliyor nasıl yaptınız belirtir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: byJuck
144hz olsun artıkHiç sorma ya bunların desteğine yazdım 2-3 gün sonra cevap verdiler, 165hz yi desteklemiyor oyun diye. Tekrardan da sormak istemedim çok geç cevap veriyorlar ne zaman gelecek monitör hz desteği yada oyun hep böylemi kalacak acaba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Penetri27Hiç sorma ya bunların desteğine yazdım 2-3 gün sonra cevap verdiler, 165hz yi desteklemiyor oyun diye. Tekrardan da sormak istemedim çok geç cevap veriyorlar ne zaman gelecek monitör hz desteği yada oyun hep böylemi kalacak acaba.
Alıntıları GösterBizimkiler oyunu rusyadan editlemiş veya rusyaya bağlılar sanırım. Oyunun rus veya diğer asya versiyonları yüksek hz desteklemiyorsa bizim oyun da desteklemeyecektir. Bunu araştırmak lazım gelip gelmeyeceğiyle ilgili. Türkiyeye özel geliştirne yapacaklarını sanmıyorum.
Birileri nvidia denetim masasından bir ayar yazyurdu onu denediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ohoooo bir oyun için incik boncuk ayarı yapacaksak kalsın :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X