evet 5 seviye de 4 overall artıyor ve takımda whd, chd oyuncu çokluğuna göre, takım boostu denilen, artılar da oluyor, bu sıradan kartlar içinde geçerli, 8 oyuncu aynı takımda oynayan oyuncu ise overalları +3 artıyor vs, buna da takım renkleri deniyor zaten |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (23. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AB1E07F87Yahu oyunu indireyim diyorum, bir yerden sonra indirme oranı 100kb/s'ye kadar düşüyor. Evde interneti kimse kullanmıyor benim haricimde. Telefondan, yan sekmeden vs bir şey de açmıyorum. Kimsede oldu mu oluyor mu bu?
İndirmeyi iptal edip tekrar başlatınca hız yükseliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreğiİndirmeyi iptal edip tekrar başlatınca hız yükseliyor.
Alıntıları GösterEvet, onu fark etmiştim ama bir süre sonra hızı tekrar düşüyor. Benim net hızım zaten 1.5mb/s. Neyse gece tekrar denerim belki.
-
Tamamen seviye basma odaklı hırs yaptırmaya yönelik bir oyun ve buda bence sıkıcı bir süre sonra aynı kadroda kalıyorsun ben beğenmedim
Arkadaşlar bu lig fişini nerede kullanıyorsunuz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: GamermnTamamen seviye basma odaklı hırs yaptırmaya yönelik bir oyun ve buda bence sıkıcı bir süre sonra aynı kadroda kalıyorsun ben beğenmedim
Arkadaşlar bu lig fişini nerede kullanıyorsunuz ?
simülasyon fişinden bahsediyorsan kulüp takımı modunda maçları simüle edebiliyorsun
-
üst menüde antrenman menüsü var oradan. ilk mesajdaki rehberi izlerseniz oyunun menülerini çözersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 12 Eylül 2021; 14:11:20 > -
Arkadaşlar hesabımı satıyorum, ilgilenenler PM atabilir.
-
hocam bu tekım renkleri son seviyeyi açmak için gereklilikleri anlamadım pek nasıl oluyor biliyor musunuz?
-
Bu oyun ile fifa 21 arasında ne fark ver beyler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyun motoru daha kötü (eski),
oynanış daha kötü,
hissiyat daha kötü.
futtan farkı ise kimya yok. takım rengi denen bir zımbırtı var. transfer pazarı futtan çok çok farklı. oyuncu satışından %40 kesiliyor. Oyun para kasmayı oyuncu satışından yapmanızı istemiyor.
Tek iyi yanı türkçe spiker ve türkiyede sunucu olması.
Fakir fifası yani :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 12 Eylül 2021; 19:27:28 > -
bilmiyorum malesef
-
Free bir oyuna göre bence gayet zevkli. Eş dostla bedavaya zevkine güzel maçlar atılır. TR serveri ve Türkçe spiker olması iyi olmuş. Fifa 21'de yaşanan lagları görmedim. 10 ms ile oynuyorum.
-
coins nasil kasilir o zaman hocam %40 cok fazla yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla anladığım kadarıyla amaç coin kastırmak değil. lansmana özel hediyelerle 90m coin kastım. 10 15mlik adamlar paketten çıktı vs ama ileride bakacağız nasıl olacak. yukarıda birisi en üst klasmanlardan birinde olduğu için 1 milyar kasmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 12 Eylül 2021; 20:34:37 > -
Bedava bir oyun için gayet iyi, yani 5 kuruş harcamadan saatlerce oynayabiliyorsunuz.
Kendi fikirlerim şu şekilde,
Öncelikle grafik vs. idare eder. Tam ekranda fps sıkıntıları yaşadım, rtx 3070 ile 144 fps hızı ve akıcı oyunu anca pencere modunda yakaldım. Tam ekran yaparsam 144 fps oluyor fakat takıla takıla bir garip.
Genel olarak ping ve bağlantı olayları süper, sunucu ülkemizde olunca.
Paslar şutlar vs. biraz garip, beklenmeyecek şekilde iyi oyuncular rezalet pas ve şut atabiliyor. Havadan arapas olayı bir garip, ortaların nereye gideceği bir garip, messi orta yapıyor, rahat pozisyonda, orta outa gidiyor mesela? Bu konularda PES oyunları bunların ağzını burnunu kırar, orada neredeyse tam hakimiyet var.
Ben level 50 civarı oldum, karşıma level 12 adamlar geliyor ve oyuncuları benden kat kat iyi, yani adamda bir sürü 95 üzeri futbolcu var. Burada doğal olarak P2W olayını görüyoruz ki, bedava online bir oyun için normal bir uygulama.
Oyuncu marketi gayet güzel diyecektim ki, %40 komisyon kesilmesi cidden çok fazla, fakat sonuçta P2W yani ödemen gerekiyor, yok öyle kafayı çalıştırıp, bedavadan güzel takım kurma, haa olur tabii ama uzun sürer.
Oyuncu yükselteme işi, eh işte, MMO stili, seviye arttıkça imkansıza doğru gidiyor. Asıl üzücü tarafı belki 20-30 oyuncu yükselttim fakat sadece 1 defa kritik verdi, onda da overal 1 puan daha arttı galiba. Yani kritik olayı biraz daha fazla olsa, daha heyecanlı olurmuş ve bu işi yapmak daha mantıklı olurmuş. Ben oyuncu yükseltmenin çok bir faydasını görmedim. Belki üst seviyede birşey olabilir.
Gelelim en büyük olaya, Türkçe Spiker ! Evet gerçekten güzel ki bu oyunu belki çok ciddi sayıda ülkem insanı oynayacak, olması da gerekirdi. Öte yandan türkçe spiker çok ama çok başarısız olmuş. Hatırlarsınız eskiden türkçe spiker yamaları vardı, yıllar yıllar önce, inanın bundan kat kat iyiydi. Murat Kosova hadi idare ediyor ama Nebil'in yorumlar hiç uymuyor çok saçma. Keşke Murat ve Nebil, önlerine konulan kağıttaki yazıları okumak yerine, benzerini içlerinden geçtiği gibi söyleselermiş, inanın efsane olurdu.
Sonuçta Fifa 21 iğrençti, 8-6 biten maçlar falan, bu biraz daha iyi ama çok da süper değil.
Oynanır mı, neden olmasın, notum 6.5/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 12 Eylül 2021; 21:10:26 >
-
Bazen bana gelir gider seni dert etmeler...
Mükemmel şarkı seçimi gerçekten (!)
-
öncelikle oyunda orta yapma bozuk saçma olaylar var buna benzer, van dijk ile 1 metrelik pır pır oyuncu kapışıp dijk den topu alabiliyor yani takımınzın ortaslama 95 liik oyunculardan kurulması da pratikte çok bir şey ifade etmiyor, olay sizde bitiyor, komisyon yüksek çünkü adamlar oyuncu al sat yaptırmak istemiyor, sürekli yükseltmeye dayalı iş yapılmasını istiyorlar, hatta maaşı da 180 üzerinde tutamama sebebi, tüm oyuncular top class olmasın diye, yani eşitlik istiyorlar ancak tabii ister istemez para veren yada şanslı olanın önceliği olsun diyorlar, bu oyuna yeni etkinlikler ve yüzlerce yeni oyuncular gelecek, ekonomi sürekli değişecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X