Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bilgiler nerden aliyorlar acaba hocam, bir kaynak var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı oyuncuyu basıp artısının düşmemesini oyunu yabancı sunucularda oynayanlardan okumuştum. discordda bir kılavuz yayınlamışlar onu ilk mesaja ekleyeceğim kısa sürede

Oyuncu yükseltme Yükseltme, kullanmadığınız oyuncular pahasına futbolcularınızın puanlarını yükseltmenize olanak tanır. 1. Başlamak için "Takım Yönetimi" menüsünden "Oyuncuyu Yükselt"i seçin.

2. İstatistiklerini yükseltmek istediğiniz belirli sporcuyu seçin.

3. Ardından, ekranın sağ tarafındaki pencereden prosedürde kullanmak üzere en fazla 5 oyuncu seçin. Gerekirse yeni oyuncular buradan anında satın alınabilir. 4. "Şans" alanında mevcut yükseltme başarı oranını kontrol edin.

5. Oyuncu seçmeyi bitirdikten sonra "Devam Et"e tıklayın.

UYARI!

Başarılı bir yükseltmenin ardından seçilen oyuncunun reytingi, prestiji ve istatistikleri artacaktır. Yükseltmenin başarısı, mümkün olan maksimum başarı oranıyla bile garanti edilmez. Sporcunun antrenman sırasında sakatlanarak istatistiklerini düşürme ihtimali vardır. Yükseltme için kullanılan oyuncular, takımınızın kadrosundan silinecektir. Bir sonraki yükseltmenin başarı oranını artırmak için, yükseltmeye çalıştığınıza benzer derecelendirmeye sahip oyuncular kullanın. Yükseltme başarısız olsa bile istatistik kaybı olasılığını en aza indirmek için aynı seviyedeki özdeş bir oyuncu kullanarak "güvenli oynama" ve "Oyuncu Koruması"ndan yararlanma seçeneğiniz vardır. Her oyuncu, toplamda 24 puanlık bir reyting artışına eşit olan 10'a kadar yükseltilmiş puan kazanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 9 Eylül 2021; 13:13:38 >

• Nasıl ya momentum yok mu ?

Hemen indiriyorum o zaman..

• 101XP login olamayan veya oyunu açamayan varsa 101XP launcherı yönetici olarak çalıştırırsa sorun düzeliyor

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Oyuncu koruması nasıl bir şey? İki tane yüksek oyuncum düştü hemde en dibe. (yükseltme sırasında)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

sanırım bu koruma için adama aynı oyuncuyu veya aynı reytingdeki oyuncuyu basmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Oyunu beğendim valla 2 gündür oynuyorum bağımlı yaptı kafayı kaldıramadım. Bir sorum olacak oyunda mesela arkadaşlarla 2v2 falan atabiliyor muyuz yoksa sadece 1v1 mi var?

Özel maça gir arkadaşlarını davet et sonra üstten rastgeleyi sec 2v2 ve 3v3 çıkacak onlardan birini seçip başlat karşına rakip buluyor.

O zaman hep aynı oyuncudan gideceğim ben, can yakıyor çok düşmesi, giden oyuncuya mi paraya mi yoksa düşen oyuncuya mi üzüleyim , heyecanlı yönünde var da kaybı fena, teşekkürler hocam

• ben henüz yükseltme yapmadım hiç. 70m nakit var 41 levelım. lansman ödülleri bitince yükseltmelere başlarım. kadro şu an içni yeterli düzeyde

Mantıklı, piyasa da oturur o ara

• quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Nasıl ya momentum yok mu ?

Hemen indiriyorum o zaman..

Momentum nasıl yok? Momentumun kralı var. Hemen hemen 50 level oldum ve öyle aptalca maçlar yaşadım ki anlatsam roman olur. 15 şut çekiyorum 10'u kaleyi buluyor kaleci panter. Çektiğim şutlar köşeye ve ceza sahası içi çoğu. Karşı rakip bir geliyor tek şut ve gol. Kalecim de Muslera 94 gücü. Yani bu oyunda momentum yok diyen varsa momentum nedir bilmiyor bence. Oyunda 6 pas çizgisinden gol atamıyorken ceza sahası dışından çok gol oluyor. Defans ayrı şekilde sorun. Yani Fifa 14'ü direkt bu oyuna entegre etseler çok daha rahat oyun oynardık. Bence oyun çileden çıkarıyor insanı. Çok eksikleri var..

• oyun nedense %75den sonrasını tekrar indirmeye başladı başına gelen varmı?

• erkinakkas E kullanıcısına yanıt

güncelleme mi geldi acep

• Malesef oyunda offline lig, ve friendly 1'e 1 maç var başka bişey yok, pes 2020 de bile baya bi mod vardı online lig vb.., oyunu kaldırıyorum, baya vasat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

güncelleme mi geldi acep

evet oyuna güncelleme geldi. 101xp veya oyun açılmayan varsa programı yönetici olarak çalıştırıp açarak sorunu giderebilir. bu arada bir sorum var.

tek oyuncuya bierden fazla antrenman yaptırabiliyor muyuz? hızlanma plase gibi traitler kazandırılıyor ya ondan bahsediyorum. 1 oyuncuda 3 tane yuva var ama bir tanesini doldurabiliyoruz

• blendw kullanıcısına yanıt

oyun offline odaklı değil zaten. online odaklı futbol mmo oyunu

• FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!

Üstteki görevler tamamlandı fakat alttaki bar dolmadı onu nasıl yapıyoruz? Eksik olan ne?

• nikeut N kullanıcısına yanıt

Valla ne bilim yukarda biri yazmış momentum yok diye, boşa heyecanlandım o zaman :)

Bende bilmiyorum hocam, acaba 50 levele gelince 100 e kadar ikinci mi açılacak , çok belirsiz sistemi oyunun bilen de yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Valla ne bilim yukarda biri yazmış momentum yok diye, boşa heyecanlandım o zaman :)

normal fifa gibi çok fazla gol olmadığı için yokmuş gibi hissediliyor bence. gol vuruşları ceza sahasında dahi olsa normal fifa kadar net değil. normal fifada kenardan uzak köşeye vurunca gol oluyor bunda auta gidiyor. karşı karşıya da çok fazla kaçıyor

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.