Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu oyunda bulunna kartları görebileceğimiz bir site yok mu yahu, bir site var ama çok karışık dürbün, futhead gibi net bir site olmali, çok az oyuncu seçeneği var gibi, adamlar hiç özen göstermemiş, gel de para harca...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu site var. Önceden paylaşmıştım. Belki baktığın bu sitedir. Tabi buradaki birçok kart henüz yok. Sonra eklenebilir.

https://en.fifaaddict.com/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimya yok mu bu oyunda

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi oyunda birçok oyuncu yok hocam, paralar suyunu çektikten sonra getirirlerse yandık :D teşekkürler

• İndirme hızı sorununu çözebilen varmı?

• okadar bekledik indirdik gamepad bagladık tusları degistirdik online macta eski tusları geri aktif ediyor, bu nedir ya koskoca oyun dusunememis mi bunu ne yaptıysam bunu duzeltemedim silicem simdi oyunu.

• ajanmetin kullanıcısına yanıt

ben de aynı sorundan müzdaribim. normal lig maçı ya da antrenman modunda her şey istediğim gibiyken online maça girince tuşların yeri değişiyor.

• Oyun bazi maclarda akici bazi maclarda pas bile gitmiyor

• Echonight83 kullanıcısına yanıt

bağlantı çok fark ediyor

• Oyunu kavranmak için akşamları maç atmak isteyen var mı beraber oynayabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: arman09

Oyunu kavranmak için akşamları maç atmak isteyen var mı beraber oynayabiliriz

kalecinize gelen topu pasa tam basarak elle ileri fırlatın, forvet indirsin kontradan atın. havadan paslar daha rahat geçiyor. ceza sahası içinden plase ve gol :d

• Biz 4 kişi oyun oynuyoruz genelde bu oyunu indirsek 4 kişi bir takımı kontrol edebilir miyiz?

• Arkadaşlar selam,

Oyuna dün başladım 3.ligden 2ye yükseldim. Paketleri falan alıyorum şu an 14 levelım. Ama şöyle bir şey var; 18 level adam geliyor takım ikon dolu 90 üstü. Ben de bi tek 93 Skubic var. Diğer elle tutulur oyuncular ; Deco 86, Nesta 83, Varane 83 var bunlar da yavaş yavaş gelişiyor sanırım. Bu 90 üstü dediğimiz adamların hepsini bunlar geliştiriyor mu yoksa gelişmiş halleri mi paketten çıkıyor ben anlamadım ? Sarf oyuncular diye bir bölüm var oradan daha mı çabuk yükseltiyoruz ? Aynı oyuncuyu tekrar aldırtıyor bana o bölümde. Ronaldinho'lar Neymar'ları illa pay to win yaparak mı çıkaracağız ? Yada görmediğim paketler mi var bedava ? Bir de mesela 90 Valencia teklif yaptım 1.490.000 e ama teklif 1 gündür bekliyor. İleride Morata 79, Diaby 83, Oxlade Chemberlain 79 var resmen işkence çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 8 Eylül 2021; 13:9:14 >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Valla güzel anlatıyorsun da benm pek futbolla Aram yok en son pes 13 oynadım yıllar önce xd

• ilk mesajdaki videoda oyuncu gelişimini anlattım oradan öğrenebilirsin gelişimi. 90 üstü adamlar paketten de çıkıyor ama nadir. yine ilk mesajda toplayabileceğin ödüller var onları al. önkayıt olmadıysan birkaç paketi alamamışsındır. önkayıt ödüllerinden çıkartmış olabilir oyuncuyu. twitch drop var oradaki ödülleri de topla. twitch dropu da ilk mesaja ekleyeceğim. iyi oyuncular çıkartmak için paket açman lazım. paket açmak için de oyun içinde günde 180 dk geçirmen ve en az 10 maç yapman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 8 Eylül 2021; 13:58:39 >
  • O şu an sadece volta modunda var. Normal maçlarda 2vs2 olarak oynayabilirsin. Onlarda şu an eklenmedi. Bu ay içinde eklenecek büyük ihtimal.

• Valla ben beğendim. Momentumun olmaması çok büyük artı. 85-90 arası yıldızlarla dolu kadrosu olan birini fbnin standart kadrosuyla dağıttım. chatten sövmeye başladı tabi bebe alışmış FUTa momentuma :D

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.