Takım logosu ve forma nerden alıp değiştiriyoruz bulamadım? |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (17. sayfa)
-
-
Soyunma odası sekmesinden değiştirebilirsin.
-
adamlar normal ve elit kısmı yapmış görmedim ben, gitti 4 rozet, neyse bir dfaha elit kısmını açarım, çok saçma olmuş, elit normal diye ayırmaları
-
x360ce olayını nasıl yapıyoruz ?c:....\x360ce.programs.xml yoluna erişim reddedildi. diye hata alıyorum. Xinput'ta da bağlı değil diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 4 Eylül 2021; 23:39:7 > -
Eski fut zamanlarında ki tadı aldım bu oyundan. Fifa 21'den daha iyi bence. Takım kimyası ve momentum olayının olmaması da iyi olmuş. Güçlü kadro fark ediyor ama iyi oynayan kazanıyor genelde. İyi oynayan rakip gelince psikolojik olarak güzel geçiyor maçlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: victoribarborozet al butonuna basın sağda. rozetlerden 1, 2,10, 100 tane biriktirince kutu açabiliyorsunuz. her gün 1 tane ücretsiz veriliyor 30 eylüle kadar
2 rozetle kutu açtım. 82+ whd ve kupon verdi. 82+ whd paketten 82 benzema çıktı. kuponları biriktirip bunları alabiliyorsunuz. biletleri 30 eylüle kadar biriktiririm, en azından düzgün bir şeye harcamış olurum
level ödüllerinizi toplayın ve her gün 1 adet rozetinizi alın
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/150404445
twitch hesabınızı bağlayın, filtredeki yayınlardan birisini 1 saat açık bırakın ücretsiz paket geliyor
https://forum.donanimhaber.com/fifa-online-4-ana-konu-cikti-turkiye-de-sunucu-ve-turkce-spiker-ile-ucretsiz-fifa-deneyimi--149703113-15#150413304
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 5 Eylül 2021; 12:54:10 >
-
Lansman ödüllerini almayanlar baya birsey kaçıracak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
17 dakikalık bir rehber videosu hazırladım, gün içinde yayında olacak. Upload ediyorum. Sadece menü tanıtımı değil oyun içi taktik de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 5 Eylül 2021; 14:10:32 > -
Tam 30 milyonluk adamım %100 geliştirme şansıyla çöp oldu ve Neymar'ım 6. seviyeden 4'e düştü.
Bir kere daha olursa oyunu sileceğim. Bu ne gerzek, ne salak, ne beyinsiz bir sistemdir ya...
-
quote:
Orijinalden alıntı: U2ME2Tam 30 milyonluk adamım %100 geliştirme şansıyla çöp oldu ve Neymar'ım 6. seviyeden 4'e düştü.
Bir kere daha olursa oyunu sileceğim. Bu ne gerzek, ne salak, ne beyinsiz bir sistemdir ya...
Kardeşim bu oyun FUT değil. MMO mantığı olması gerektiği için kart geliştirme olayı var ve RNG'ye bağlamışlar doğal olarak. 6. Seviyede %100 geliştirme şansı yok bu arada 1 den 2 ye geçerken %100 ondan sonra geçme oranları düşüyor. Herkes elindeki kartları düşürmeden direkt 10. seviye bassa P2W'e bişey kalmaz oyunda kimse MMO'larda öyle bir sistem yapmaz
-
bekliyoruz hocam, teşekkürler şimdiden, bu arada ön kayıt avantajlarımızın neler olduğuna dair bir bilgi var mı? herkese para ve kart dağıtıyorlar mı yoksa biz ön kayıtların ekstra bir durumu var mı, bilen var mı
-
hocam kaçıncı seviyeden itibaren kartlar düşüyor? ben 2 den yukarı çıkarmadım daha kart da bileyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635hocam kaçıncı seviyeden itibaren kartlar düşüyor? ben 2 den yukarı çıkarmadım daha kart da bileyim
Tam oranlarını bilmiyorum ama 1 den 2 ye 5 barı doldurursan %100 geçiyor 2 den sonra 5 bar da doldursan geçme oranı azalıyor
-
bayağı zor yani, heyecanlı olsa da can yakar , bakalım, illa ki deneyeceğiz olursa ne ala artık, nasıl sa para yatırmayacağım bir oyun, olduğu kadar
-
Bende büyük vurgun yedim 😁 çok kötü bir durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rehber yayında
Yedek BiryoutubeDONANIMHABER FORUM KONUSUNA GELİP SORULARINIZA CEVAP BULABİLİRSİNİZ https://forum.donanimhaber.com/fifa-online-4-ana-konu-cikti-turkiye-de-sunucu-ve-turkce-spiker-ile-ucretsiz-fifa-deneyimi--149703113 Oyunda seviye geçtikçe çeşitli ödüller kazanıyorsunuz. BURADAN (https://fo4tr.101xp.com/shop/regular) seviye ödüllerinizi alabilirsiniz. BURADAN ( https://fo4tr.101xp.com/shop/clubheroesmarathon) ise günlük etkinlik fişlerinizi alabilirsiniz. Etkinlik fişlerini her gün alıp kutu açıyorsunuz. Dağıtımcılığını 101XP isimli firmanın üstlendiği FIFA'nın Free to Play (Oynaması Ücretsiz) sürümü 2021 sonbaharında FIFA Online 4 ismiyle Avrupa ve Türkiye'de yayına alınacak. Oyun çıkış yaptığında 101XP üzerinden oyunu indirip oynamaya başlayacağız. Daha önce oynaması ücretsiz olarak Asya ülkelerinde 18 Aralık 2012'de FIFA Online 3 piyasaya sürülmüş ve 30 Haziran 2020'de sunucuları kapanmıştı. Ardından beta sürümüyle tüm dünyada 12 Kasım 2013'te FIFA World piyasaya çıkmış ve tam sürüme geçemeden 14 Temmuz 2015'te kapanmıştı. FIFA World'den sonra ise 17 Mayıs 2018 tarihinde FIFA Online 4, Frostbite oyun motoruyla Asya ülkelerinde piyasaya sürüldü. Asya'da FIFA Online 4'ün tutmasının ardından EA daha fazla ülkeye yayılma amacıyla 2021 Şubat ayında daha fazla ülkeye yayılma kararı alarak Türkiye ve Avrupa ülkelerinde sunucular açarak yayına başlamaya karar verdi. OYUN BAŞLANGIÇ REHBERİ VE ÖNEMLİ BİLGİLER KULÜP TAKIMI MODU - MAÇ SİMÜLASYONU VE TD MODU NE İŞE YARAR? Oyun size her gün 5 tane simülasyon bileti veriyor. Bu simülasyon bileti ile Kulüp Takımı ekranında günde 5 maçı simüle edebilirsiniz. Simülasyon 20 saniye kadar sürüyor. Ben simülasyonu ve oradaki TD Modu kısmını internette takılırken arka planda Fifa Online 4'ü açık bırakarak yedek oyuncularıma maç oynatıyorum. As kadromdaki oyuncularıma artı basacak olursam yedek oyuncularımın gücünü arttırmış oluyorum. ÖDÜLLER Oyun her gün girişe, oyun içinde kalınan süreye ve yapılan maç sayısına göre ödül veriyor. Bu şartları sağlayıp ödüllerinizi aşağıda yer alan Öğeler ekranından alabilirsiniz. TAKTİK Öncelikle istediğiniz taktikle oynamak için üstteki menülerden Teknik Direktör menüsüne geçin ve buradan istediğiniz dizilişe uygun oyun oynatan TD bulun. Teknik direktörler sizin taktiğinizi de belirliyor. Bu taktikler hocasına göre pres ve hızlanma olabildiği gibi şut gücünü arttıran teknik direktörler de var. Takımınızı hocanızın bildiği dizilişe göre dizerseniz takımınız bu artı özellikleri alıyor. Dizilişi değiştirirseniz verdiği artı özellikler gider. ANTRENÖR PUANI Seviye atladıkça kazanılan antrenör puanlarını kullanmak için yine üst menüden Antrenör sekmesine tıklayın. Gelen ekranda Antrenör İşe Al menüsünden 100 antrenör puanına antrenör işe alın. Aldığınız antrenörü yönetmek için aynı ekranda yer alan Antrenör Görevlendir ekranından antrerönüze çift tıklayın ve antrenmanı uygulayacağınız oyuncuyu seçin. Bu antrenmanlar oyunculara omuz atma, refleks, plase, uzaktan şut gibi ekstra özellikler eklemenize yarıyor. Oyuncuyu ne kadar süre antrene edip bu özelliği kazandırabileceğimize dair bir fikrim yok henüz. Bilen varsa pmden yazabilir. OYUNCU GELİŞTİRME Oyuncularınız maç yaparak veya elinizde bulunan kullanmadığınız oyuncuları basarak geliştirebilirsiniz. Kullanmadığınız oyuncuyu kadro dışına alın ve sol altta yer alan Oyuncu Kaydetme sekmesinden istediğiniz oyuncuyu geliştirin. 5 bara kadar doldurmazsanız oyuncuya artı basılamıyor ve bastığınız adamlar elinizden gidiyor. YENİ SEVİYE ANAHTARI Anladığım kadarıyla bu seviye anahtarlarını 10 adet toplayınca Mağaza ekranından Sarf Edilebilirler sekmesinde her 10 seviye anahtarına karşılık ücretsiz bir kutu açabiliyoruz. Bu kutunun içinden ise oyuncu kartı çıkıyor. Bundan daha iyi değerlendirmeyi bilen varsa özelden yazsın mesajı güncelliyim. ALT MENÜLER OYUNCU KAYDETME Bu sekmede kadroya futbolcu dahil edebilir, çıkartabilir veya geliştirebilirsiniz. HEDEFLER Günlük ve haftalık hedefleri görüntüleyebilir, hedefleri tamamladıkça ödüller alabilirsiniz. Ödülleriniz Ögeler sekmesine düşer. SOYUNMA ODASI Forma, futbolcu dış görünüşü ve forma numarası gibi özelleştirmeleri yapabilirsiniz. TRANSFER PAZARI Oyuncu alıp satılabilen alan. ÖGELER Görevlerden topladığınız ödülleri buradan alabilirsiniz. MAĞAZA Oyun içinde gerçek parayla veya oyun için para ile paket satın alımı yapabileceğiniz alan. Seviye atladıkça gelen seviye anahtarlarını 10 adet toplayınca Mağaza ekranından Sarf Edilebilirler sekmesinde her 10 seviye anahtarına karşılık ücretsiz bir kutu açabiliyoruz. Bu kutunun içinden ise oyuncu kartı çıkıyor. GURUR TABLOSU ne işe yarıyor bilen varsa yazsın lütfen TEMSİLCİ ne işe yarıyor bilen varsa yazsın lütfen FIFA Online 4 Türkçe Rehberi FIFA Online 4 Nasıl Oynanır? FIFA Online 4 Antrenör Puanı Nedir? FIFA Online 4 Seviye Anahtarı Nedir? FIFA Online 4 Antrenör Puanı Ne İşe Yarar? FIFA Online 4 Seviye Anahtarı Ne İşe Yarar?https://www.youtube.com/watch?v=0rWG8Q2tLBg&ab_channel=YedekBir -
Kesinlikle kendinizi kaptırmayın o kadar. 5. seviye fazlasıyla yeterli. Ondan sonrası iyice kumar gibi bir şeye dönüşüyor.
-
5 saatte %1 bile inmedi. Nasıl indireceğiz oyunu 30 Kb ile iniyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DürüstİnsanKesinlikle kendinizi kaptırmayın o kadar. 5. seviye fazlasıyla yeterli. Ondan sonrası iyice kumar gibi bir şeye dönüşüyor.
Hocam saçmalık işte; paket açmıyorum ki ben... Neye göre yükseliyor, neye göre yükselmiyor. Demin 1 barem ile Trezeguet denedim mesela onu da yükseltti.
Saçma sapan bi sistem.
-
Oyun çıktığından beri indirme sorunu var yoğunluk kaynaklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X