Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir çok twitch ve youtuber da oyunun sponsorluı yayınını yapıyor, yatırım yapılmış belli ki, bize hava hoş, ne kaldar oyuncu o kadar iyi

• şuan 20 k izlenen bir yayıncıya 23 milyon coin çıktı, 3 lü max 10 milyon veren hedişiyelerden, bana 1 milyon çıkmadı daha, hatta 3 lüden de 1.5 milyon gelmişti, biz mi şanssısız yok sa ayrıcalık mı tanınıyor reklam için, bilemedim

• FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!handwiki.org
    Software:FIFA Online 4 - HandWiki
    https://handwiki.org/wiki/Software:FIFA_Online_4

Frostbite 3 motoru ve oyunun çıkış tarihine bakınca

Elimizde Fifa 17 ve 18 karışık bir oyun var...Özellikle Fifa 17 olması gayet yerinde olmuş.

Ücretsiz ve Türkçe spikerli gelmesi de çok iyi

Tek sıkıntı yanı sürekli oynayacaklar, oyuna para yatırmak zorunda gibi.

Kartların geliştirmeleri epey para istiyor.

• teşvik amaçlı yayıncıya vermişlerdir ama o ödüller çok çok nadir çıkar

• FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!

bu haftaki hedefler daha yüksek ama ödüller daha kötü sanırım

• victoribarbo kullanıcısına yanıt

bencede hocam

• Maaş olayın nedir kadroyu yükseltemiyoruz

Maaşı kapasitesini yükseltmenin yolu var mı ?

• onunla ilgili yükseltme ben de göremedim. belki belli bir seviyeden sonra açılıyordur. şimdilik 70 ve aşağısındaki çöpleri takımdan silebilirsin sanırım

• OzanSRC kullanıcısına yanıt
    1 de 5 bar dolu 2 kere geçmedi 1 dede garantisi yok saçmalık mk kılıç mi bu arti basios gecmio

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Erken erişimde bile güncelleme gelmedi oyuna ilginç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Sanırım bu lansman ödülleri bitince , para harcamaya zorlayacaklar insanları, klasik FIFA taktiği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volta modu yakın bir zamanda eklenecekmiş. Büyük ihtimal bu ay içinde 2vs2 moduyla beraber aktif olur. Oyuncu sayısını ve duruma göre sunucuların performansını takip ediyorlar gibi.

• Volta bana göre değil biraz abartılıyor gibi geliyor

• 100 mbps bağlantım var 10 mbps indiriyor çıldırtacak bu daha oyuna başlamadan FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! 

• quote:

Orijinalden alıntı: DariusVictusS

1 de 5 bar dolu 2 kere geçmedi 1 dede garantisi yok saçmalık mk kılıç mi bu arti basios gecmio

Her seferinde sülalelerine sövüyorum böyle olunca.

• oflline mod hakkında bilgi verebilecek var mı? Detaylı olursa sevinirim. Teşekkürler.

• OlanzapineDreams kullanıcısına yanıt

maçları kendiniz oynayıp zorluk seviyesini açıyorsunuz. td modunda oynatabilirsiniz, simüle edebilirsiniz. başka bir numarası yok. daha çok fantezi takımını geliştirmek için yapılmış bir mod. fifadaki kariyer gibi bir şey beklemeyin. ben fantezi takımındaki yedekleri geliştirmek için kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 7 Eylül 2021; 0:26:7 >
  • hız hiç sabit durmuyor 100 mgbt hızım var bi türlü o hızı göremiyorum genelde 2-3 mb saniyede :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Volta modu yakın bir zamanda eklenecekmiş. Büyük ihtimal bu ay içinde 2vs2 moduyla beraber aktif olur. Oyuncu sayısını ve duruma göre sunucuların performansını takip ediyorlar gibi.

Nerede demişler bunu hocam ? Tahmin mi yoksa ?

• Bir futbol oyunu nasıl MMO'ya çevrilir anlamıyorum. Oyuncu basmak nedir? Knight'ta +1 rebirth Raptor mu basıyoruz? Oldu olacak BUS falan da kullanalım (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.