Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Tşkler denicem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi bir sorum var ben fbnin gerçek kadrosuyla oynamak istiyorum öyle icon mikon işine girmeden sadece gerçek kadroyu geliştirmeye çalışsam nasıl olur? 92lik normal bir oyuncu ile 92lik icon, özel, whd vs. tarzındaki oyuncu kartlarının ne gibi farkları olabilir?

• Para veren de para vermeyen de bir şeyler yapabilir, tatlı oyun olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messere M kullanıcısına yanıt

Böyle olması daha zevkli hale getiriyor oyunu bence. Genel olarak iyi oynayan kazanıyor.

çok maliyetli olur o seviyelere ulaştırman. oyuncu farkları genelde trait denen özelliklerde ortaya çıkıyor. kimisi iyi plase vururken kimisinde sprint yeteneği oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 8 Eylül 2021; 15:38:32 >
  • Ben de aynı sorunu yaşamıştım, yanlış hatırlamıyorsam tuş değiştirme yerindeyken üst tarafta savunma modunu taktiksel yapıp öyle değiştirmek gerekiyor alttaki tuşları.

@ajanmetin @besonnenheitt

• oyuna girebilen var mı? dün akşamdan beri login olmuyor 101xp

İstemcisi dandik maalesef. Garena o konuda daha iyiydi.

• yazık iki hafta dayanamadı oyun, umarım oyuna girmede sıkıntı yaşatmaz sürekli

• Gece 02.00'dan sabah 7.30'a kadar oyun bakımda olacak.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: victoribarbo

ilk mesajdaki videoda oyuncu gelişimini anlattım oradan öğrenebilirsin gelişimi. 90 üstü adamlar paketten de çıkıyor ama nadir. yine ilk mesajda toplayabileceğin ödüller var onları al. önkayıt olmadıysan birkaç paketi alamamışsındır. önkayıt ödüllerinden çıkartmış olabilir oyuncuyu. twitch drop var oradaki ödülleri de topla. twitch dropu da ilk mesaja ekleyeceğim. iyi oyuncular çıkartmak için paket açman lazım. paket açmak için de oyun içinde günde 180 dk geçirmen ve en az 10 maç yapman lazım

Hocam valencia 90'a teklif yaptım ama gelmiyor bir türlü 1.490m teklif al yaptım 'alım süreci' yazıyor

• Spawn2 kullanıcısına yanıt

O fiyata satan yoktur. Satan olursa alımın gerçekleşir

• quote:

Orijinalden alıntı: victoribarbo

O fiyata satan yoktur. Satan olursa alımın gerçekleşir

Eyvallah. Bir sorum daha var; düzey 1 tüm oyuncular. Bunları 2-3-10 bu şekilde arttırma nasıl oluyor acaba

• Spawn2 kullanıcısına yanıt

Oyuncuya oyuncu basarak yapıyorsun. 1 2 3 4 diye sırayla gider ama oyuncu yanabiliyor basım sırasında. Yanii 20 adamla +4 yapamıyorsun. Muhtrmelen en az 2 kez yanar +4 basana kadar

• Oyunu beğendim valla 2 gündür oynuyorum bağımlı yaptı kafayı kaldıramadım. Bir sorum olacak oyunda mesela arkadaşlarla 2v2 falan atabiliyor muyuz yoksa sadece 1v1 mi var?

Ek olarak bastığınız oyuncuyla basacağınız oyuncular aynı mevkide olmak zorunda.

öyle bir zorunluluk olmaması lazım. sadece aynı oyuncuyu basarsan yükselmeme olabiliyor ama oyuncunun artısı düşmüyor diye biliyorum. discordda bir şeyler yayınlamışlar ilk mesaja ekleyeceğim onları

• Bir güncelleme iyi gider bu oyuna, arka planda çok zorluyor mu qcaba pcyi, adamlar 1500 dk oyunda kal ödül al diyor, öyle bir zaman bu oyun oynanmaz bu arada

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.