Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://fo4tr.101xp.com/code hesabınızla giriş yapıp FO4TR kodunu girerseniz ücretsiz olarak WHD 82+ WHD/CH/TCS 80+ ve 3 adet şanslı para 150B-5M paket veriyor. WHD 87 Suarez ve WHD 86 Pogba çıktı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 10 Eylül 2021; 12:29:33 >
  • blendw kullanıcısına yanıt
    Fut moduna benzer mod var. Ayrıca volta modu ve 2vs2 modu da çok yakında eklenecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Çok iyiymiş, teşekkürler, bu oyunun bu yönünü çok sevdim adamlar ana FIFA oyunlsri gibi 100 k lik kadro için bile saatlerce ticaret yada para verip kutu açma zorlaması yapmadan bir şeyler veriyorlar, herkes iyi kötü istediği oyuncularla oynayabiliyor bu sayede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 10 Eylül 2021; 12:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemek için kurup yükledim bir haftadır oynuyorum başlarda güzel sardı

ancak oyun mekanikleri ücretli Fifa serilerindeki günümüz mekaniklerinden çok çok uzak

bir süre sonra bunu daha çok hissedip sıkılmaya başladım.

Oyunda bir akıcılık yok menü çok kafa karıştırıcı gamepad ile gezemiyorsunuz.

Yani oyun bir kasıntı pas ve şut mekanikleri çok kötü ayarlanmış. Kaleciler uzaylı gibi.

Türkçe müzik ve spiker olması çok hoşuma gitti. Dinozor Fifacılar bilir gençliğimiz Fifa'ya Türkçe spiker istemekle geçti :)

Ara ara Fifa98'in efsanevi müziğine yer verilmiş, oyunda zaten bir nostalji havası var

eski mekaniklere güncel oyundan alıntılar yapılarak yedirilmeye çalışılmış.

Fifa tarihinin bütün oyunlarını oynamış biri olarak beni tatmin edemedi.

Fifa22'de de yeni geliştirilen Hypermotion teknolojisi PC sürümünde olmayacakmış.

Nedeni de sistem gereksinimi yükseleceğinden pek çok oyuncunun oyunu oynayamayacak olmasıymış bababa :)

Bir ara konsola geçmiştim sonra tekrar PC'ye dönmüştüm yine konsola zorluyorlar ama yemezler.

• bso B kullanıcısına yanıt

tesekkür ederim duzeldi ama taktiksel savunma cok gıcık ya onu degistiremiyormuyuz

• Provezza. kullanıcısına yanıt

aynı sebepten fifa 22 pas geçiyorum, xbox series x ve ps5 olmasına rağmen, fifa 21 konsoldan, fifa online 4 pc den devam ediyorum, ölmez sağ kalırsam 23 den devam ederim ana seriye

• fifanın hiçbir online bölümünde eski savunma yok. taksiksel savunmaya alışmaya bakın. pasa basılı tutup top kapmak çok çocukça geliyor bana

• bu iki kart arasında ki fark ne neden fiyat farkı bu kadar fazla anlamadım 6 mılyon olan ronaldo kartının bitiriciliği 73 şaka gibi ama buna rağmen 4 mılyon daha fazla para?

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

whd kart olduğu için olsa gerek, ch , whd özel kartlar oluyor, diğer whd oyuncular ile etkileşime girebiliyor

• fat304h kullanıcısına yanıt

Saldırma olayı L2 olabilir mi? Taktiksel savunmada rakip yakınındaysa L2ye (klavyede caps lock) basılı tutarsan hamle yapıp topu kapar. L2 savunması ilk kez duyduysan youtube fifa l2 savunma yazarak öğrenebilirsin.

Bir de bu oyunda omuz atma traiti var. Omuz atıyorsa ondan bahsediyor olabilirsin. Oyunculara trait denen şeyi antrenman menüsündeki antrenör puanı ile basabilirsin.

İlk sorunun cevabını ben de öğrenebilirsem iyi olacak 😅

• Oyunda Ozan, İrfan, Nazım, Oğuzhan gibi oyuncuların yüzleri var. 8 yıldır Topal'ın saçını zahmet edip güncelleme bile yapmıyordu EA. Acaba FIFA 22'de bu oyunculara yüz gelir mi yoksa bu 101XP EA'den tamamen bağımsız mı?

• Mesela pesteki gibi bi oyuncuyla adami basarken x ile kare ile ikinci oyuncuyla baskı kuramiyormuyuz bu oyunda ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

whd kart olduğu için olsa gerek, ch , whd özel kartlar oluyor, diğer whd oyuncular ile etkileşime girebiliyor

hocam tam anlayamadım dediğini ch, whd kartların tam olarak olayı nedir aydınlatırsan sana zahmet. bitiriciliği 90 olan ronaldo 2mılyon bıtırıcılıgı 73 olan whd ronaldo 6 mılyon ve gücü daha düşük olmasına rağmen ronaldo daha pahalı

• beyler bu bizim ligin çöpleri tcsler niye bu kadar şişik ? 25m lik henry alicam feghouliyle karsilastiriyorum elim gitmiyor. sonunda feghouli aldim :D ucuz legendlerin özellikleri cok az olmus

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Hocam FIFA ana oyunlarında olan kimya meselesi, bu oyunda yok ancak ch yada whd kadroları kurarsan, oyuncuların özellikleri artıyor , mesela 3 whd oyuncu oynatirsan bu oyuncular +1 özellik artıyor, yani Ronaldo 85 overall ise 86 oluyor , 6 whd oynatirsan 86 oluyor gibi, bu durum iyi kötü bir artı olarak görülüyor bu nedenle whd kartlar bir tık iyi oluyor bu anlamda , bu senin için önemsiz olabilir lakin bir çok kişi bunu önemsiyor, ben şahsen işime hangi özelliği geliyorsa onu alıyorum, bitiricilik benim için elzem ise bitirici, hız önemli ise huxli olanı alıyorum paradan bağımsız

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

Hocam FIFA ana oyunlarında olan kimya meselesi, bu oyunda yok ancak ch yada whd kadroları kurarsan, oyuncuların özellikleri artıyor , mesela 3 whd oyuncu oynatirsan bu oyuncular +1 özellik artıyor, yani Ronaldo 85 overall ise 86 oluyor , 6 whd oynatirsan 86 oluyor gibi, bu durum iyi kötü bir artı olarak görülüyor bu nedenle whd kartlar bir tık iyi oluyor bu anlamda , bu senin için önemsiz olabilir lakin bir çok kişi bunu önemsiyor, ben şahsen işime hangi özelliği geliyorsa onu alıyorum, bitiricilik benim için elzem ise bitirici, hız önemli ise huxli olanı alıyorum paradan bağımsız

çok doğru açıklamışsın hocam sağ olasın. Bende bitiriciliğe fazla önem veriyorum bu yüzden Butragueño aldım işin güzel tarafı 91 overal aldım 3 maç oynadım 94 overal olup tüm özellikleri +1 özellik aldı. Malum oyunda saçma sapan gol olma mevzusu var, gol dediğin durumda inanılmaz pozısyonlar kaçıyor :))

• WHD Milan Efsane kadro kurmak istiyorum fakat oyuncular çok para ve haketmiyorlar.

WHD R9 100m edecek kart mı sizce ?

Fifa 21 ikonlardaki gibi etki etmiyorlar...Unique Body Type dalgası yok

Gullit sahada yer kaplıyor ama sadece hissiyat öyle...Alba gelip omzu koyuyor.

CH Kadro kurmak mı daha mantıklı bilemedim...Hem CH hem takım boost'u da alınır.

• Yahu oyunu indireyim diyorum, bir yerden sonra indirme oranı 100kb/s'ye kadar düşüyor. Evde interneti kimse kullanmıyor benim haricimde. Telefondan, yan sekmeden vs bir şey de açmıyorum. Kimsede oldu mu oluyor mu bu?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.