Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuramıyorum ekteki görüntüde yer alan hatayı alıyorum. Böyle bir hata alan var mı?

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!
  • naturklich kullanıcısına yanıt

ben haftalar önce kurmuştu şimdi de sorunsuz indiriyorum hocam. istemciyi silip yeniden kurdunuz mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

ben haftalar önce kurmuştu şimdi de sorunsuz indiriyorum hocam. istemciyi silip yeniden kurdunuz mu.

log kayıtlarından bir ifade buldum cmd'den testsigning diye bir özelliği kapatmak için komut girdim oldu. ulan nelerle uğraşıyoruz ya.FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! 

• Saat gece yarısını geçti acaba açıldı mı test ?

• Öğlen 12.00'de açılacak sunucular.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu indirdim şimdi oynaya basınca hata kodu 769 diyor. Serverlar henüz açılmadığı için mi diyo bunu yoksa indirirken bi sıkıntı mı çıktı acaba ? launcher zaten yavaş indiriyor baştan indirmeyelim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Kuramıyorum ekteki görüntüde yer alan hatayı alıyorum. Böyle bir hata alan var mı?

İstemcinin kurulum dosyası inerken sorun çıkıyor. Vpnle indirmeyi deneyebilirsiniz. Ben işyerinden indirip rdp ile kendime çektim. Nedense işyerinde indirebildim, evde indiremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben oyunu indiremiyorum ki 100 kb ile indiriyor yardımcı olacak var mı

• yav çok aç gözlüsünüz ha bi rahat bırakın sunucuları 200 mbps fiber var 50mbps ile iniyor. Alışkın degilim ben 100 gb oyun bile yarım saatte inerdi. Asık surat

• bero 20 kullanıcısına yanıt

Uygulama önbelleğini temizleyip tekrar dener misin? Ayarlarda vardı bu. 101xp uygulaması

• 144hz monitör var vsync ayarı yok Nvidia dan kurcaladım olmadı 60 FPS ile oynuyorum çok kötü. FPS sınırını kaldırmayı çözen var mı?

• Ben oyunu beğendim ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Nedir bunun olayı, hangi grafik motoru ile yapılmış? Hangi FIFA'nın oynanışına sahip? Tamamen bağımsız mı anlayamadım.

• gençlik klavye ile oynuyorum sorun olmaz di mi oynanır mı birde bana ödül olarak elle tutulur sadece turkish star irfan ve coin verdi öle yüksek ödüller vermedi : )

• Oyun Fifa 21'e göre daha yavaş geldi bana. Spiker de güzel normal fifalarda spiker daha çok konuşurdu burda o kadar çok konuşmuyor.

• Joystick ayarları yapamadım. Yıllardır oynadığım yıl kombinasyonunu yapamadım.Menü mouse - klavye ile çalıştı, oyuna girince joystick aktif :)

Menü 30fps e kitlenmiş. Oyun 60fps. Vsync off konumunu bulamadım.

Oyun dinamikleri geçmişten olduğunu hissediyorsunuz. Alışmanız lazım.

Oyun şuan için hantal. Şu haliyle oynamayı düşünmüyorum. Benim için hayal kırıklığı oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Ben oyunu beğendim ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Nedir bunun olayı, hangi grafik motoru ile yapılmış? Hangi FIFA'nın oynanışına sahip? Tamamen bağımsız mı anlayamadım.

Yanlış bilmiyorsam Fifa 17-18 karışımı

Alışamadım oyuna bir garip geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vsync nvidia ayarlarından off yaptım fps 144 ancak oyunda inanılmaz bir stutter ince takılmalar var ve aşırı yavaş bu mu türkiye serverı!!!

• gamepad ayarı yapılmıyorFIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! 

• acaba diyorum ki klavye ile oynasam joystick ne işe yarıyor çalım vs kalvyede yapılır fakat fifada duran toplar joystickle iyi kullanılıyordu yön anlamında

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.