100kbps civarı ile iniyor sonra launcher kendiliğinden kapanıyor yapacakları işe tuz katayım bunların |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (9. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Venom59Oyunda sadece online mı oynanabiliyor ? Kariyer modu veya offline bir mod bulunuyor mu ?
Offline mod var, lig yapabiliyorsun. Lige başladım birkaç maç yaptım ama çok kurcalamadım. Transfer yapılıyor mu, sezon sezon ilerleyecek mi vs bilemiyorum.
-
İstediğimiz takımla lig yapabiliyoruz sanırım ? Teşekkürler bilgi için.
-
an itibariyle 5kb ile iniyor bu nedir arkadaş yok mu bunun bir çözümü
-
-
spikerler ruhsuz anlatmis.Murat kosovayi tanimasam başka biri anlatmiş zannederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ea'nin bazı ülkelerde uyguladığı politika bu.quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ryNeden easports böyle bedava oyun yaptı ki? 1 ay sonra gerçek oyun çıkıyor. Oyunu izledim gameplay baya dandik gözüküyor.
Kendileri de biliyor ki herkes Fifa 22'ye 500 tl verecek kadar enayi değil. Oyunumuzu almayacaksan gel burada takıl diyorlar. Asya ülkeleri ve Rusya'da bayadır uygulanıyordu bu politika, şimdi de Türkiye'ye geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7 saatte zar zor indirdim 769 hata kodu veriyor. Çözümünü bilen var mı
-
Oyun kasıyor gibi anlamadım FIFA 21 den daha mı çok sistem istiyor ? Yoksa sunucu mu yavaş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu kadar dandik launcher olamaz herhalde
hem yavaş indiriyor hem de ara sıra kendiliğinden kapanıyor
-
İlk günden millet parayı basmış doldurmuş kadroları efsanelerle. Klasik pay to win oyunu olmuş. Oyuna para vermeden oynayayım derseniz oyuncular gıdım gıdım gelişiyor ve mümkün değil baş edemiyorsunuz rakip kadrolarla. Oyunun gördüğüm tek artı yanı Ping ve lag olmaması maçlarda. 1-2 gün oynayıp silerim muhtemelen oyunu hevesimi aldıktan sonra
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adjustikan itibariyle 5kb ile iniyor bu nedir arkadaş yok mu bunun bir çözümü
yoğunluktan dolayı yavaş indiriyorsunuz. oyun içinde sorun yok lag ve ping gibi. en azından orası çökmedi
-
-
27 ağutos 23.59dan sonra kaydolduysan oyun senin için 2 eylülde açılacak. şu an erken erişim var 2 eylüle kadar
-
Lig yapıyorum, gayet keyifli gidiyor. Online sevmediğim için o kısma girmedim. FIFA 22 gelene kadar idare eder beni bu ay. Ligde sezon bitince ne oluyor onu merak ediyorum. Yıllar kariyer modundaki gibi devam ediyor mu, şampiyonlar ligine gidiyor muyuz sonraki sezon acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: victoribarbobu maç yorgunluğu değil. bir şekilde form tutturucaz ama nasıl :D
Alıntıları Gösteryoutube da baktım google da arattım kimse bir konu acmamıs bununla ilgili mbappe koşamıyor mac esnasında canımı sıktı bu durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Launcher fifaya ait değil oyunun birçok şeyini farklı bir firmaya yaptırmışlar.6 ay sonra oyuncusu bayağı düşer bence bu oyuna oyuncu çekebilmek için ekstra şeyler lazım.
-
normal fifa gibi sadece hız odaklı hızlı bir oyun değil ilk günkü deneyime bakarsak. fifa 21de 15. dkda toplam 3 gol olan çok maçımı hatırlıyorum. bu oyunda maçlar az gollü geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 28 Ağustos 2021; 21:54:53 > -
Antrenör modunu kapatmayı bulamadım bulan veya bilen var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X