Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
56.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 21 den buna geçtik hayal kırıklığı. oyuın çöp. vsync yok titrek titrek oynuyor. dandik oyun kaldırmama ihtimali yok çok eski oyun zaten vietnam versiyonu da kasıyordu. bu tr server dedik tükledik bbu da aynı. saat 12.00 da girdim oyuna açıldığı gibi. 3 lig yükseldim. onlarca maç kazandım yenildim. hiçbirşey anlamadım. golün bile nasıl olacağı belli değil. lap diye giriyor uzaktan ama kaleciyle karşıkarşıya girmiyor. güzelim oyyunu bilerek kötüleştirmişler. fifa 22 satılsın diye. parası olmayan sürünsün buırda demişler. valla şıu oyunu görünce fifa 21 haftasonu ligine girdim yağ gibi akıyor. fifa22 ye 500 tl verin bu fo4 ü oynamayın derim. fdüzelmez bu. vietnam versiyonu da aynıydı 3 sene önce. değişen birşey olmamış.

ne paslar pas ne ortalar orta ne şutlar şut. suni birşey gibi. adamlar 2. yarı mıknatısla çekiliyor sanki bomboşsun ama gitmiyor adam kaleye. adamlar 90 oldu bi günde ama çok dandik geldi bana ya belki fifa 21 i olmayanlara normal gelir.

hayal kırıklığı olan bi nokta ise kasıyor gibi olması. vsync yok ayarlarda ve titreme gibi hisssediyorum yani 60 hz oynuyoroz gibi geldi bana 144 hz oynamak istiyorum ayar yok. settings dosyası varsa not defteri ile yapabilirmiyiz bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Launcher fifaya ait değil oyunun birçok şeyini farklı bir firmaya yaptırmışlar.6 ay sonra oyuncusu bayağı düşer bence bu oyuna oyuncu çekebilmek için ekstra şeyler lazım.

2019 da yükledim bunu ben vietnamdan. menüler herşey aynı. hiç bişey eklememişler kaç senedir aynı oyunu tr ye çevirip koymuşlar birşey bekleme yani gelişecek birşey yok. pes 22 çıksın bakalım fo4 ten iyi çıkar heralde.

• Fo4 oynarken kendimi kötü hissettim hiç fifa hissiyatı vermedi. yavan tarayıcı üzerinden oynanan oyunlar gibi geldi. menülerde paket ve ödüller güzel ama maç çok kötü. fifa 21 den geçince mercedesten inip serçeye binmiş gibi hissettim. gol olmuyor fazla bitek orası güzel ama gollerde çok jeneriklik oluyor saçma yani

• Spikerlerin emeğine yazık olmuş, ben onlara üzüldüm. O kadar saat uğraşmışlar, tamam parasını da almışlardır fazlasıyla ama doğru düzgün bir oyunda kullanılsaydı keşke. FIFA 22'ye entegre etseler çok güzel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo

spikerler ruhsuz anlatmis.Murat kosovayi tanimasam başka biri anlatmiş zannederim.

Murat Kosova en beğendiğim spiker. Ben oynamadım ama vdeolardan anlamıştım. Çok yapmacık ve heyecansız.

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Murat Kosova en beğendiğim spiker. Ben oynamadım ama vdeolardan anlamıştım. Çok yapmacık ve heyecansız.

Alıntıları Göster

Pes 13'deki Türkçe spiker yaması bile bundan daha iyiydi bence. Normal Fifa'daki spikerler çok daha iyi anlatıyor bunda neden böyle anlamadım.

• Tam ekranda işlemciden (i7-11800H) tam güç çekiyor ve 90 dereceden düşmüyor. Pencere modunda çalıştırınca 20 derece birden düşüyor ve düzeliyor. Kasma, donmalarla birlikte oyunda optimizasyon sıkıntısı olduğu çok açık. Grafik ayarlarında pek seçenek yok, genişletilmesi lazım. Spiker de gerçekten yetersiz. Bu hatalar düzeltildiği zaman arkadaşlarla oynanabilecek kıvama gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2khakan

Fifa 21 den buna geçtik hayal kırıklığı. oyuın çöp. vsync yok titrek titrek oynuyor. dandik oyun kaldırmama ihtimali yok çok eski oyun zaten vietnam versiyonu da kasıyordu. bu tr server dedik tükledik bbu da aynı. saat 12.00 da girdim oyuna açıldığı gibi. 3 lig yükseldim. onlarca maç kazandım yenildim. hiçbirşey anlamadım. golün bile nasıl olacağı belli değil. lap diye giriyor uzaktan ama kaleciyle karşıkarşıya girmiyor. güzelim oyyunu bilerek kötüleştirmişler. fifa 22 satılsın diye. parası olmayan sürünsün buırda demişler. valla şıu oyunu görünce fifa 21 haftasonu ligine girdim yağ gibi akıyor. fifa22 ye 500 tl verin bu fo4 ü oynamayın derim. fdüzelmez bu. vietnam versiyonu da aynıydı 3 sene önce. değişen birşey olmamış.

ne paslar pas ne ortalar orta ne şutlar şut. suni birşey gibi. adamlar 2. yarı mıknatısla çekiliyor sanki bomboşsun ama gitmiyor adam kaleye. adamlar 90 oldu bi günde ama çok dandik geldi bana ya belki fifa 21 i olmayanlara normal gelir.

hayal kırıklığı olan bi nokta ise kasıyor gibi olması. vsync yok ayarlarda ve titreme gibi hisssediyorum yani 60 hz oynuyoroz gibi geldi bana 144 hz oynamak istiyorum ayar yok. settings dosyası varsa not defteri ile yapabilirmiyiz bilemedim

Nvidia ayarlarından vsync off yapınca, oyun girişi 3000 4000 fpsleri görüyorsun sonra maçta 250 300 arası oluyor FPS gysnc açık çok daha akıcı oluyor. Hala karıştırıyorum ayarları ama herkesin dediği gibi uzun vadeli kimse oynamaz bunu.

FIFA 22 pre order ı çaktım geçtim asla FIFA'ya alternatif olamaz. Murat Kosova daha canlı ve sık konuşarak gerçek FIFA'da konuşsun serverları FIFA için de TRye getirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• saat 12 yi geçti hala düşük hızda indiriyor ve launcher kendi kendine kapanıyor komple yapacakları işe ***

• Oyunu deneyip beğenmeyip üyeliğini vermek isteyen var mı baya çöp yazan olmuş biz deneyemedik bile oyunu.

• Offline modda bir takım seçince, sonsuza kadar onunla mı oynamamız gerekiyor? Başka takımlarla oynamak istiyorum ama takım seçimi yok.

• Şu videodaki ayarları yaptım. Sadece düşey senkronizasyon açtım fof4 için inanılmaz akıcı oldu. Bambaşka bir oyun oldu sanki. PC de oyun oynamanın zor yanı da bu sanırım. Sürekli bi tweak bulman lazım. Deneyin farkı görün Nvidia kartı olan arkadaşlar!
    https://www.youtube.com/watch?v=jZrnfWpENTo&feature=youtu.be

• Benim oyun bozuldu, giremiyorum. Uygulamada da yükle seçeneği çıkıyor sanki indirmemişim gibi.

• Uygulamayı açtığımda bir şeyler ters gitti hatası veriyor ve oyunu güncelleme ya da yeniden yükle diyor çözümü var mı ?

• Şimdi sizlere harika ve 300bin kişide görülmemiş bir problem bırakacağım buraya bunu çözen olabilir mi acaba burada büyük dua ederim yemin ederim.

Video'da gördüğünüz gibi kamera bir anda yer değiştiriyor anlık. Bu genelde top kayıplarında veya top kapmalarda oluyor ya top bana geçerken ya rakibe geçerken yapıyor. Bazen 1v1'de oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum bir izleyin ve sizce ne olabilir lütfen tavsiye verin.

Geforce exprience'de optimize ettim, olmadı. Optimizeyi kaldırdım, olmadı.

Nvidia denetim masasında program olarak FO4'ü ekleyip ayarlar yaptım olmadı, kaldırdım yine olmadı.

Oyunun bütün ayarlarını varsayılan yaptım yine olmadı, kontrol ayarlarını değiştim olmadı, bütün oyun kameralarını değiştim denedim tek tek yine aynı sorun var.

Rusya serverınde oynuyordum 1 hafta öncesine kadar böyle bir problem yoktu.

Bağlantım sorunum yok pingim 6ms.

Sistem sorunum yok 5900x, 3070, 32 gb sistemim var 600 FPS'den aşağıya almıyorum 2K'da.

Nedir abi bu ? Ne olabilir yani.

• Kolay gelsin, Resmi 1v1 ile FT Derece Maçı TD Modu arasındaki fark nedir? birde oyuna girdiğimizde ilk yazdığımız ismi değiştirebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Şu videodaki ayarları yaptım. Sadece düşey senkronizasyon açtım fof4 için inanılmaz akıcı oldu. Bambaşka bir oyun oldu sanki. PC de oyun oynamanın zor yanı da bu sanırım. Sürekli bi tweak bulman lazım. Deneyin farkı görün Nvidia kartı olan arkadaşlar!
    https://www.youtube.com/watch?v=jZrnfWpENTo&feature=youtu.be

naturklich hocam nasılsın. fifa 21 e devam biz en iyisi ama buda kenarda dursun diyorum sadece oyuncu geliştirme hoşuma gitti. oyuncular gelişinde belki oynanış daha hoş olabilir diye umudum var. çünkü

adamlar kaleye gitmeye naz yapıyor 85 lik adamlar yetersiz kalıyor yani. kanatta boşsun addam uzamıyor topla. belkide bu 120 lik adamlar falan zevk verebilir.

nvidia ayarlarını dediğin gibi yapıcam oyun ayarlarında vsync yok bende 60 hertz gibi bir çamur görüntü var akıcı olursa bakalım biraz daha oynayacağım bugün. nvidia denetim masasından mı ayarlıyoruz. videoya bakayım bende madem

• bir kaç maç attım oyuncuların ok yönü aşağıya düştü kondisyonları azaldı ultimate gibi kondısyon da basılmıyor bunda bunun cozumu yok mu? oyuncular koşamıyor resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Şimdi sizlere harika ve 300bin kişide görülmemiş bir problem bırakacağım buraya bunu çözen olabilir mi acaba burada büyük dua ederim yemin ederim.

Video'da gördüğünüz gibi kamera bir anda yer değiştiriyor anlık. Bu genelde top kayıplarında veya top kapmalarda oluyor ya top bana geçerken ya rakibe geçerken yapıyor. Bazen 1v1'de oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum bir izleyin ve sizce ne olabilir lütfen tavsiye verin.

Geforce exprience'de optimize ettim, olmadı. Optimizeyi kaldırdım, olmadı.

Nvidia denetim masasında program olarak FO4'ü ekleyip ayarlar yaptım olmadı, kaldırdım yine olmadı.

Oyunun bütün ayarlarını varsayılan yaptım yine olmadı, kontrol ayarlarını değiştim olmadı, bütün oyun kameralarını değiştim denedim tek tek yine aynı sorun var.

Rusya serverınde oynuyordum 1 hafta öncesine kadar böyle bir problem yoktu.

Bağlantım sorunum yok pingim 6ms.

Sistem sorunum yok 5900x, 3070, 32 gb sistemim var 600 FPS'den aşağıya almıyorum 2K'da.

Nedir abi bu ? Ne olabilir yani.

Bende de dün böyle olmaya başladı, sonra oyun dondu kapattım. Bir daha da oyuna giremiyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.