< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 30 Ağustos 2021; 9:7:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (12. sayfa)
-
-
@Dürüstİnsan ve @Bıyıklı Bey
Cevaplar için teşekkürler. Kablolu da olmadı maalesef.
Problemi Xbox360ce programıyla çözdüm arkadaşlar. Ben Monster ile denedim fakat programın çalışma mantığı tüm gamepadler için sanırım. Bağlı olan kontrolcünüze Xbox 360 kontrolcüsüymüş gibi tuş ataması yapıyorsunuz.
Gamepad sorunu yaşayanlar bu programı deneyebilirler. Kullanımı gayet basit fakat takılan olursa yardımcı olmaya çalışırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam bu programi bende kullanıyorum tüm oyunlar da fakat bu oyunda işe yaramadı videoda ki arkadaş farklı bir bölmedeb ayar göstermiş bu yüzden olduquote:
Orijinalden alıntı: NHCanX
Problemi Xbox360ce programıyla çözdüm arkadaşlar. Ben Monster ile denedim fakat programın çalışma mantığı tüm gamepadler için sanırım. Bağlı olan kontrolcünüze Xbox 360 kontrolcüsüymüş gibi tuş ataması yapıyorsunuz.
Gamepad sorunu yaşayanlar bu programı deneyebilirler. Kullanımı gayet basit fakat takılan olursa yardımcı olmaya çalışırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunda sanki bir kasma hissediyorum çok tuhaf, sistemim gayet yeterli aslında. Sizde böyle bir sorun var mıdır? varsa çözüm üreten arkadaşlarımdan yardım etmelerini rica ediyorum.
-
DualShock 4, Xbox controller kullanan Fifa Online 4 un kisayolunu steam uzerinden kisayol eklesin ve steam genis ekran modunda kontrolcu yapilandirmasi kismindan xbox PlayStation desteğini acsin 3. Parti yazilima kalmadan oynasin. Ben bütün steam disi oyunlari boyle yaparak ds4 ile oynuyorum forza horizon ve fifa 21 origin oyunu dahil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun gayet keyifli ama şu transfer pazarı mantığını çözemedim halen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun idare ederde şu hilecilere bir çözüm yok mu? Yan pas bile yapamayacak şekilde lag yaptırdı adam. Şut bile çekemedim. 2-3 sn gecikmeli algıladı komutları.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NHCanX
Gamepad sorunu yaşayanlar bu programı deneyebilirler. Kullanımı gayet basit fakat takılan olursa yardımcı olmaya çalışırım.Bu gamepadi satın almıştım zamanında bluetooth sorununu bir türlü çözemedim ve iade ettim. Sonra gittim Series X kontrolcüsü aldım.
-
3 maç attıktan sonra bazı oyuncularda performans düşüklüğü oluyor ve ok işaretleri aşağıya düşüyor maç icinde kosamıyorlar bunun cozumu yok mudur? ultıma team gibi kondısyon yukleme olayı da yok anlamadım.
-
oyuncular 90 ve üzeri olunca oyundan zevk almaya başladım biraz. tadı tuzu fazla yok ama iyi olan tarafı hher vurduğun gol olmuyor isabetsiz şut oranı yüksek. fifa 21 de gol yağmuru oluyordu hermaç. bunda daha normal seviyede. ama daha kısa sürüytor maçlar tabi. grafik olarak güzel olsada şu hertz sorunu gözlerimi rahatsız ediyor yani 165 hertz e alışık gözler sanırım 60 hz oyun
-
dediğin videodan ayar çektim bi tık güzel oldu ama gsync vsync hariç. benim pc de vsync yi kapatınca rezalet oluyor renkler birbirine karışıyor hareketli oyunda. iz oluyor ekranda. aynı ayarlarda sadece vsync açık yaptım. şuan en iyi görüntüyü veriyor ama yine hertz düşük oyunda sanki gözler öyle hissediyor. fifa 21 akıcılığında değil . fifa 21 de oyuna girmeden grafik ayarı olan pencere bunda olsa çözecez işi.
ben murat kosova spikeri beğendim çünkü onlara verilen cümleler belli ve ingilizce spikerin repliklerini türkçe karşılığı olana çeviriyorlar. kendilerinden kattıkları ufak tefek kelimeler oluyor tabi ama genelde maç motoru mesela golün kafa vuruşu ile olduğunu biliyor ve spikere kafa vuruşu ile ilgili komut veriyor spiker de kafa golü diyor. yani bundan iyisi biraz zor olur gibi. ki bu çeviri bir kere yapılmış. bütün oyunlara bunu kopyalayıp yapıştırabilirler yani pes te olduğu gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 30 Ağustos 2021; 14:31:39 >
-
Bu oyun FIFA 21 yada ultimate team sezonunun ağustos ayı gibi düşünün. Sanki oyunun sonunda başlamışsınız gibi bütün yüksek kartlar havada uçuşuyor. Sıfırdan başlamak olsaydı güzel olabilirdi ama beğenmedim ben. Zaten oynayamadım da twitch den izlediğim kadarıyla konuşuyorum.
-
ekubanı 99 nasıl yaptın. elimdeki çöp oyuncuları yoketmek istiyorum birbirine basamıyorum. ille yenisini aldırıyor oyun.. elimdeki adamları birbirine basıl basabilirim?
-
Paket olarak hediye verdi. Kartın orijinal hali 94. Her maçtan sonra uyumları artıyor ben kazandıkça oyuncuların reytingi arttı. Hiç bir oyuncuya bir şey basmadim kazandıkça kendileri yükseliyor. Sadece marketten Van dijk aldım 82lik oda maç yaptıkça yükseldi. Bir kaç özel oyuncuya da özel antrenör görevi verdim fiziksel antreman hız vs.quote:
Orijinalden alıntı: 2khakanekubanı 99 nasıl yaptın. elimdeki çöp oyuncuları yoketmek istiyorum birbirine basamıyorum. ille yenisini aldırıyor oyun.. elimdeki adamları birbirine basıl basabilirim?
anladım bana 90 lık adam çıkmadı bendekilerde gelişiyor oynadıkça ama oyuncuları adama basabiliyoz yükseltme için. kadromdaki gereksiz oyuncuları kayıtsızlarda tutcaz galiba. onları değerlendirmenin yolu yokmu. basamıyorum birbirine
-
Bahsettiğin olayı bende çözemedim YouTube'da bir kaç video var sanırım bununla alakalı çoğu kişi çözmüş değil durumu. Benim takıldığım bir nokta, oyuncular bir zaman sonra isimlerinin yanında ki ok işaretleri kirmizi olup en aşağı bakıyor performansları düşüyor ve kondisyon yükleme vs bir şey bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: 2khakananladım bana 90 lık adam çıkmadı bendekilerde gelişiyor oynadıkça ama oyuncuları adama basabiliyoz yükseltme için. kadromdaki gereksiz oyuncuları kayıtsızlarda tutcaz galiba. onları değerlendirmenin yolu yokmu. basamıyorum birbirine
arkadaşlar kırmızı yeşil oklar form durumu. eskiden winning eleven da vardı. Her maç tamamen şansa oyuncunun formu mavi ile kırmızı arası olurdu. o zamanlar kırmızı en yüksek mavi bitik demekti. bunda kırmızı düşük form yeşil yüksek form. bu olayı o haftaki antrenman performansına benzetebilirsiniz.
kadronuzu güçlü tutun, maç başında formsuzları değiştirip yedeğini alın.
bence bu şekilde oyuna ayrı bir zevk geliyor.
diyelim ki mbappe neymara bel bağladınız onlar da formsuz, yedeklerini sıkı tutmanız lazım.
kadromda 7*8 tane tcs oyuncusu var. yedeklerinde yine tcs manuel fernandes tutuyorum. formsuz olan biri barsa bek, kanat göbek demeden değişiyorum, hepsinde de oynayabiliyor.
real madrix whd oyuncularından da yedekli tutuyorum, formsuz olan biri olunca yerine yedeklerden birini alıyorum.
bence bu şekilde gerçekciliğe bi tık daha yaklaşıyor oyun.
oyun içi açırı etki edip etmediğini pek anlayamadım ama kırmızılar ile çıkmamaya çalışıyorum.
herkese başarılar.
KhanFc, ekleyebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey
Bahsettiğin olayı bende çözemedim YouTube'da bir kaç video var sanırım bununla alakalı çoğu kişi çözmüş değil durumu. Benim takıldığım bir nokta, oyuncular bir zaman sonra isimlerinin yanında ki ok işaretleri kirmizi olup en aşağı bakıyor performansları düşüyor ve kondisyon yükleme vs bir şey bulamadım
Alıntıları Gösterçözdüm sanırım. ilk seçtiğin takımdan gelen oyuncular kadroda çöp gibi duruyor onlar satılmıyor oyuncuyada basılamıyor. ama paketlerden çıkan oyuncuları kaydedilmemiş oyuncular kısmında biriktirip bir adamına basabiliyorsun. ama 5 seviye olması lazım yükseltmenin 1 2 seviye de denedim başarısız oldu. adamlar da çöp oluyor. yani düşük adamlardan 15 tane falan toplayıp 82 lik neymara bascam mesela. ama dediğim gibi paketlerden yeni çıkan oyuncular basılıyor. ilk takımda verilen oyuncular olmuyor onlar zaten kafamı karıştırdı. bende delete yaptım çoğunu. sadece maaşı düşükleri takımda yer kaplasın diye tuttum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 30 Ağustos 2021; 17:23:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2khakançözdüm sanırım. ilk seçtiğin takımdan gelen oyuncular kadroda çöp gibi duruyor onlar satılmıyor oyuncuyada basılamıyor. ama paketlerden çıkan oyuncuları kaydedilmemiş oyuncular kısmında biriktirip bir adamına basabiliyorsun. ama 5 seviye olması lazım yükseltmenin 1 2 seviye de denedim başarısız oldu. adamlar da çöp oluyor. yani düşük adamlardan 15 tane falan toplayıp 82 lik neymara bascam mesela. ama dediğim gibi paketlerden yeni çıkan oyuncular basılıyor. ilk takımda verilen oyuncular olmuyor onlar zaten kafamı karıştırdı. bende delete yaptım çoğunu. sadece maaşı düşükleri takımda yer kaplasın diye tuttum
Alıntıları Gösterama oyuncuya basmaya gerek kalmadı ki bende. dediğim gibi hiç bir oyuncuya basmadan novak bana geldiğinde 85di 7 maç attım 89 ovarele yükseldi özellikleri arttı inanılmaz oynuyor. Bunun mantıgını anlayamadım yanı mac arttıkca overal artıyorsa basma olayını neden yapmıslar? oyuncular toplam 15 maçta fişek gibi oldular.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X