Şimdi Ara

Fifa oynayanlar için ping testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fifa'larda lag sorunum var, EA'nin serverına traceroute yaptığımda aşağıdaki gibi sonuç alıyorum. SOL Fiber kullanıyorum ve ona rağmen 5 yerde paket kaybı, yavaşlama var gözüküyor. Fifa'yı lagsız bir şekilde oynayanlardan ricam windows'dan CMD'ye girip oraya "tracert easo.ea.com" yazmaları ve sonuçları paylaşmaları. Bu şekilde sorunun EA'den mi yoksa SOL'den mi kaynaklandığını anlamış olacağım. Hangisi suçluysa onlara çemkireceğim. :)

Not : Her türlü şeyi denedim. Modemden DMZ açtım, windowsun ve modemin firewallını kapattım. DNS'leri değiştirdim, format attım ama değişen birşey yok.

Speedtest ve pingtest sonuçlarım aşağıdaki gibi, gayet iyi gözüküyor ama Fifa'da sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 15 Ekim 2014; 21:26:26 >

• Dreamcream kullanıcısına yanıt
    Superonline kullanıyorum. Fifada 10 maçın birinde lag oluyor sadece. CMD'yi de denedim sonuçlar sizinkinden biraz daha kötü çıktı. Ama hemen hemen aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksbrky -- 15 Ekim 2014; 22:14:36 >
  • ksbrky K kullanıcısına yanıt
    Bende her maçta sıkıntı var malesef, "istek zaman aşımına uğradı" sizde de var mı?
  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    Var. 10. sırada var. Sizde 11. sırada.
  • lagdan ziyade 10 maçtan 5 6 sında anlamsız bir hantallık yawaslık oluyor çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.